QUOTE(Joll@ @ 2012 09 28, 17:00)
ŠUNIUKAS nerealaus grožio....
O kaip ji mezgate is atskiru detaliu ir susiuvate ar kaip?
Norėčiau pabandyti tokį grožį nusinerti nes su virbaliukais nelabai draugauju...
O gal juos parduodate? Kokia būtų kaina?
O kaip ji mezgate is atskiru detaliu ir susiuvate ar kaip?
Norėčiau pabandyti tokį grožį nusinerti nes su virbaliukais nelabai draugauju...
O gal juos parduodate? Kokia būtų kaina?
Ačiū
Mezgu iš dalių ir tada susiūnu, o į vidų prikemsu... uzstrigo pavadinimas, bet kur sintetinės pagalvės būna prikimštos. Jysk parduotuvej viena pagalve 9,99 Lt kainuoja, tai vienos reikia suniukai, kartais nelabai dar uztenka net.
Šie šuniukai megzti pardavimui visi buvo.
QUOTE(Romap @ 2012 09 28, 14:41)
Niu taip, vielute naudota sparnams,kojoms ir antenoms
[quote=besisypsanti_asarele,2012 07 15, 20:38]
Naujasis mano darbas
Jūs tikrai šaunuolė
o terjeriukas tai mano svajonė
Naujasis mano darbas
Jūs tikrai šaunuolė
o terjeriukas tai mano svajonė
[quote=besisypsanti_asarele,2012 09 17, 12:16]
Trečiasis mano šuniukas
NEREALU!!!!
Trečiasis mano šuniukas
NEREALU!!!!
Laba diena.
kokių nuostabių kūrinių čia mačiau - jūs tikros šaunuolės man net gėda čia kreiptis su tokiu klausimu, jūs tikros auksarankės nu bet neturiu kur dingti, reikia išsiaiškinti turiu meškiuko nėrimo schemą, aprašytą, ne piešinėlį. ten yra sturumpinimai stbu-stulpelis be užmetimo ir pan. o sturumpinimo JST niekaip nesuprantu ačiū jei kas padės iššifruoti. kai baigsiu meškį atnešiu pasirodyt
kokių nuostabių kūrinių čia mačiau - jūs tikros šaunuolės man net gėda čia kreiptis su tokiu klausimu, jūs tikros auksarankės nu bet neturiu kur dingti, reikia išsiaiškinti turiu meškiuko nėrimo schemą, aprašytą, ne piešinėlį. ten yra sturumpinimai stbu-stulpelis be užmetimo ir pan. o sturumpinimo JST niekaip nesuprantu ačiū jei kas padės iššifruoti. kai baigsiu meškį atnešiu pasirodyt
QUOTE(Giedre.K. @ 2012 10 08, 11:40)
o sturumpinimo JST niekaip nesuprantu
kaip supratau, sutrumpinimai lietuviški. tai gal jungiamąją akį reiškia?
QUOTE(Meškuolė @ 2012 10 08, 13:28)
kaip supratau, sutrumpinimai lietuviški. tai gal jungiamąją akį reiškia?
ačiū Jums labai, taip ir yra. suvedžiau per google ir radau visus iššifravimus
Laba diena.
aš vėl su klausimuku jau detalės mano žaisliukui nunertos, bet niekaip nepavyksta KAUNE rasti sintepono gal išduotų Kaunietės kur perka, būčiau labai dėkinga
aš vėl su klausimuku jau detalės mano žaisliukui nunertos, bet niekaip nepavyksta KAUNE rasti sintepono gal išduotų Kaunietės kur perka, būčiau labai dėkinga
QUOTE(Giedre.K. @ 2012 10 09, 12:35)
Laba diena.
Bazeje 5 sandely Jis siaip vyniojamas, bet paplesius puokiai tiks ir i zaisliuka
QUOTE(AisLu @ 2012 10 09, 13:15)
Bazeje 5 sandely Jis siaip vyniojamas, bet paplesius puokiai tiks ir i zaisliuka
ačiū, širdingai