Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

QUOTE(Sandruliaaa @ 2012 08 28, 17:28)
Mano taipirmieji bandymai zaisliukus nerti buvo is siulu likuciu, tai net nezinau kokie ten buvo  blush2.gif  O dabar pagrinde naudoju MAXI nerimo siulus.

O kuo skiriasi iprastiniai nerimo siulai nuo jusu minetu MAXI ? Pats siulas storesnis ar kaip? 4u.gif
Atsakyti
Aš pvz savo zuiką nėriau iš Alminos mercerizuotos medvilnės-storis pats tas, siūlas neskystas...iš maxio tai ujej, plonybė gi unsure.gif

Atsakyti
O kuo skiriasi iprastiniai nerimo siulai nuo jusu minetu MAXI ? Pats siulas storesnis ar kaip?

Man tai MAXI ir yra iprastiniai nerimo siulai, visa laika su jais neriu smile.gif

Aš pvz savo zuiką nėriau iš Alminos mercerizuotos medvilnės-storis pats tas, siūlas neskystas...iš maxio tai ujej, plonybė gi

Aisku visi renkames toki siula, kokio reikia - kam plonesnio, kam storesnio. Tavo zaisliukas yra leliukui, tai jis turi buti minkstas, svelnus, MAXI siulai tikrai ne tokie. O mano zaisliukams jie labai tinka, nes jie yra tvirti ir tampriai neriant labai gerai islaiko forma. Ir nesakyciau, kad jie yra labai jau ploni. Tarkim meskuciai is mikstesniu siulu jau yra papliure ir apsivele ax.gif
Atsakyti
Mano naujausias nerinys
user posted image
Atsakyti
niuxx - grazu 4u.gif
Atsakyti
aš iš maxių neriu beveik visus žaisliukus, ne per kieti schmoll.gif
Atsakyti
Dar vienas darbelis smile.gif

Vestukė Pūkutė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besisypsanti_asarele: 01 rugsėjo 2012 - 19:03
Wau,koks grozis bigsmile.gif ,tik kazkur as jau ji maciau g.gif ,jus ji tikriausiai jau seniau numezget ar kazkas kitas buvo numezges.Gal nurodytumet kur schema galima rast 4u.gif
Atsakyti
Super Vestuko kopija wub.gif
Atsakyti
besisypsanti_asarele - tas suniukas thumbup.gif
As jau irgi ji buvau uzmaciusi, man tai nerealus jisai 4u.gif
Atsakyti
vajej kokia mielybe............. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 09 01, 20:16)
Wau,koks grozis  bigsmile.gif ,tik kazkur as jau ji maciau g.gif ,jus ji tikriausiai jau seniau numezget ar kazkas kitas buvo numezges.Gal nurodytumet kur schema galima rast  4u.gif

Ačiū smile.gif
šitas šuniukas užbaigtas tik prieš porą dienų, tad kažkur matyt nelabai galėjot, nebent kažkas dar nezgė smile.gif o schema - mezgimas iš galvos smile.gif pati susidariau schema smile.gif Pries porą mėnesių į šią temą esu įkėlusi irgi vieną savo megztą šuniuką, gal maišot su juo smile.gif
Atsakyti