Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

As prisidedu prie *Ciau ciau* - mane labai domintu, kur akis zaislams perkate ax.gif
Atsakyti
Sandruliaaa is sirdies pasikapsciau internete ir radau kol kas kelis psl, dalinuosi 4u.gif rolleyes.gif
http://www.perliukas...cc903df96122543
http://www.rankdarbi...d1387687d9bddc4
Atsakyti
Sveikos.
Kokie gražūs Mimrusiko kavos padėklukai wub.gif

Atnešu savo pirmą žaisliuką pasaulį skubančiai dukrytei smile.gif
Zuikutė-miego jaukutė smile.gif

user posted image

Daryta pagal čia http://jurgosmamanij...o-jaukutis.html smile.gif
Atsakyti
*Ciau ciau* - Aciu! 4u.gif
As irgi bandziau kapstytis internete, bet nieko gero neradau.
Dar viena supermamyte nurode www.kasiulai.lt - ten sagu skyrelyje yra kelios.

*Capri* - labai mielas zuikutis smile.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos kiek grožybių ir idėjų prisižiūrėjau wub.gif mano dukriukai irgi nori naminukų biggrin.gif bet miego zuikutis koks fainas thumbup.gif aš porą kamuoliukų kimšau kt senų žaislų grobais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes o su kokiais siulais dazniausia neriate zaisliukus? Ten kur pukuoti zaisliukai,tai aisku,kad mohera,o kiti kaip? Paskaiciau auksarankese,kad geriausia nerti is viskozes siulu, 100% visk.neradau, pirkau 50%viskoze 50% medvilne,neriasi nemaloniai g.gif
Atsakyti
Nedaug esu žaisliukų nėrusi-kiek nėriau,viską iš medvilnės. Iš viskozės žaisliukus nert net į galvą nešautų. g.gif
Atsakyti

Sveikutės darbščiosios mergaitės:)aš norėčiau savo dukrytei nunerti barškutį, bet nežinau ką dėti vidun, kad barškėtų.Gal duosit man patarimąsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksuliukas26 @ 2012 08 28, 15:27)
Sveikutės darbščiosios mergaitės:)aš norėčiau savo dukrytei nunerti barškutį, bet nežinau ką dėti vidun, kad barškėtų.Gal duosit man patarimąsmile.gif 4u.gif

Nuo kinder šokoladuko plastmasinį tą induką, o vidun įberti karoliukų mirksiukas.gif Žiūrint kokia forma reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 08 28, 16:17)
Nuo kinder šokoladuko plastmasinį tą induką, o vidun įberti karoliukų mirksiukas.gif Žiūrint kokia forma reikalinga mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą.O ko galima vidun įkišti, kad būtų kuo ekologiškiau?? 4u.gif
Papildyta:
Ačiū už atsakymą..o kuo būtų galima prikimšti vidų kuo ekologiškiau?gal irgi duosit patarimąsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano taipirmieji bandymai zaisliukus nerti buvo is siulu likuciu, tai net nezinau kokie ten buvo blush2.gif O dabar pagrinde naudoju MAXI nerimo siulus.

O del barskuciu tai niekad nebandziau nerti, tai nieko negaliu patarti. Bet man kazkaip atrodo, kad tie leliukai, kuriems dar reikia barskuciu viska i burna kisa, tai kazkaip man tie megzti/nerti zaisliukai nelabai atrodo... Nors gal as ir klystu 4u.gif
Atsakyti
Na geriau dės į burną megztą medvilnės žaislą, nei plasmasės kinietiškos..

Aš dėjau į vidų kinderio induką su kruopom. išskalus kruopis išbrinko..Taip kad nelabai jau man toks variantas. po to žvejų parduotuvėje pirkau barškučius, būna ne itin didelių, galima dėti kokius du į kinderiuką (manau tilps) ir tada jie barškės. Ekologiškai jau nebebus nei nuo kinderio, nei nuo barškučių, bet jie bus po siūlais..
Atsakyti