Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

Na kaip visada SM pagalbos niekada nesulauksi biggrin.gif

Radau pati vieną smurfą, liko rankas nunert, bet du vakarus kankinau ir nesigauna. Gal kam būtų ne per daug sudėtinga padėti?

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, prisijungiu ir aš prie jūsų..

Nertas šuniukas. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 07 03, 13:34)
Na kaip visada SM pagalbos niekada nesulauksi  biggrin.gif

Radau pati vieną smurfą, liko rankas nunert, bet du vakarus kankinau ir nesigauna. Gal kam būtų ne per daug sudėtinga padėti?

O kokios pagalbos reikėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lincikas: 03 liepos 2012 - 18:20
Sveikutes, supermamos. Darbeliai jusu superiniai, as tai dievinu tuos mazus nertus zaisliukus clap_1.gif

Stai mano darbeliai:

Sandra's chrochet goodies
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2012 07 03, 17:19)
O kokios pagalbos reikėtų?

Kaip nunerti ranką ax.gif Nes skaitau skaitau aprašymą, visaip bandau ir nesigauna. Ten pradžioj, kaip įtariu pirštai ir niekaip neįveikiu blink.gif
Atsakyti
Pirštukai prineriami atskirai, o rankytei reikia nunerti 5 kilpučių pynelę ir tada neri taip kaip rašo, o kuri vieta tau tiksliai nesigauna, nes aš ką tik irgi nėriau šį žaisliuką tai viskas lyg ir suprantama ax.gif
Atsakyti
Štai ir manasis Smurfas (tik be pirštukų, nes nebeliko visai mėlynų siūlų) ax.gif

user posted image

O čia dydžiui įsivaizduoti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Naujasis mano darbas smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besisypsanti_asarele: 15 liepos 2012 - 19:40
Koks fainuolis wub.gif Tiek gyvas, tiek žaislinis ax.gif
Atsakyti
Enigm@, labia saunus katinas 4u.gif .
tati, tavo kurineliai kaip visada nepakartojami. Net baltai pavydziu. mirksiukas.gif Kol nebuvo interneto taip pat neriau viska tik is galvos, na o dabar vis dazniau susigundau jau esamomis schemomis ir aprasymais, kartais savaip improvizuoju. Bet tu saunuole, nepasiduodi tokiom pagundom thumbup.gif
dodone, sveika prisisjungus, smagus suniukas 4u.gif .
Sandruliaaa, tie mazi zaisliukai vadinasi amigurumi, man jie irgi labai labai... thumbup.gif thumbup.gif
Terra's galerija linksmas smurfas 4u.gif , o as katik Smurfeta pradejau, kai baigsiu pasirodysiu. mirksiukas.gif
besisypsanti_asarele, cia tai bent suns zavumas, thumbup.gif noriu tokio… blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(besisypsanti_asarele @ 2012 07 15, 20:38)
Naujasis mano darbas smile.gif
wub.gif wub.gif thumbup.gif Super
Atsakyti
QUOTE(Terra's galerija @ 2012 07 15, 13:49)
Pirštukai prineriami atskirai, o rankytei reikia nunerti 5 kilpučių pynelę ir tada neri taip kaip rašo, o kuri vieta tau tiksliai nesigauna, nes aš ką tik irgi nėriau šį žaisliuką tai viskas lyg ir suprantama ax.gif

Na taip, apvaliai nert, kaip pas jus yra, bet pagal aprašymą man ten kažkas ne taip g.gif Nuo pačių pradžių man nesigauna niekas doh.gif
O kurioj vietoj aprašo pirštus? Tada kaip ir nėra g.gif Aš su rusų, tik ženklus moku išskaityt, ne vieną žaislą nunėrus esu ir pagal rusų schemas ir su pirštais, nu bet šitas su rankom stop doh.gif
Koks jūsų didelis, mano kažin ar sieks 5 cm biggrin.gif
Atsakyti