Na kaip visada SM pagalbos niekada nesulauksi
Radau pati vieną smurfą, liko rankas nunert, bet du vakarus kankinau ir nesigauna. Gal kam būtų ne per daug sudėtinga padėti?
Sveikutės, prisijungiu ir aš prie jūsų..
Nertas šuniukas.
Nertas šuniukas.
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 07 03, 13:34)
Na kaip visada SM pagalbos niekada nesulauksi
Radau pati vieną smurfą, liko rankas nunert, bet du vakarus kankinau ir nesigauna. Gal kam būtų ne per daug sudėtinga padėti?
O kokios pagalbos reikėtų?
Sveikutes, supermamos. Darbeliai jusu superiniai, as tai dievinu tuos mazus nertus zaisliukus
Stai mano darbeliai:
Sandra's chrochet goodies
Stai mano darbeliai:
Sandra's chrochet goodies
QUOTE(Lincikas @ 2012 07 03, 17:19)
O kokios pagalbos reikėtų?
Kaip nunerti ranką Nes skaitau skaitau aprašymą, visaip bandau ir nesigauna. Ten pradžioj, kaip įtariu pirštai ir niekaip neįveikiu
Naujasis mano darbas
Enigm@, labia saunus katinas .
tati, tavo kurineliai kaip visada nepakartojami. Net baltai pavydziu. Kol nebuvo interneto taip pat neriau viska tik is galvos, na o dabar vis dazniau susigundau jau esamomis schemomis ir aprasymais, kartais savaip improvizuoju. Bet tu saunuole, nepasiduodi tokiom pagundom
dodone, sveika prisisjungus, smagus suniukas .
Sandruliaaa, tie mazi zaisliukai vadinasi amigurumi, man jie irgi labai labai...
Terra's galerija linksmas smurfas , o as katik Smurfeta pradejau, kai baigsiu pasirodysiu.
besisypsanti_asarele, cia tai bent suns zavumas, noriu tokio
tati, tavo kurineliai kaip visada nepakartojami. Net baltai pavydziu. Kol nebuvo interneto taip pat neriau viska tik is galvos, na o dabar vis dazniau susigundau jau esamomis schemomis ir aprasymais, kartais savaip improvizuoju. Bet tu saunuole, nepasiduodi tokiom pagundom
dodone, sveika prisisjungus, smagus suniukas .
Sandruliaaa, tie mazi zaisliukai vadinasi amigurumi, man jie irgi labai labai...
Terra's galerija linksmas smurfas , o as katik Smurfeta pradejau, kai baigsiu pasirodysiu.
besisypsanti_asarele, cia tai bent suns zavumas, noriu tokio
QUOTE(besisypsanti_asarele @ 2012 07 15, 20:38)
Naujasis mano darbas
SuperQUOTE(Terra's galerija @ 2012 07 15, 13:49)
Pirštukai prineriami atskirai, o rankytei reikia nunerti 5 kilpučių pynelę ir tada neri taip kaip rašo, o kuri vieta tau tiksliai nesigauna, nes aš ką tik irgi nėriau šį žaisliuką tai viskas lyg ir suprantama
Na taip, apvaliai nert, kaip pas jus yra, bet pagal aprašymą man ten kažkas ne taip Nuo pačių pradžių man nesigauna niekas
O kurioj vietoj aprašo pirštus? Tada kaip ir nėra Aš su rusų, tik ženklus moku išskaityt, ne vieną žaislą nunėrus esu ir pagal rusų schemas ir su pirštais, nu bet šitas su rankom stop
Koks jūsų didelis, mano kažin ar sieks 5 cm