Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

Truputi pavarges katinas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 06 24, 00:16)

Koks fainuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 06 22, 20:38)
O galima ir zaisliukus mezgimo masina megzti???? blink.gif  blink.gif

galima mirksiukas.gif tik ne visas dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lincikas @ 2012 06 23, 11:01)
Egmilia, tavo lėlytė nepakatojama...

Ačiū už komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmeta @ 2012 06 23, 23:55)
Koks fainuolis  wub.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tati, pakerėjo jūsų nerti žaisliukai wub.gif O jau vilkšuniukai wub.gif be žodžių.. thumbup.gif visi su savo charakteriais wub.gif O jūs savo nertukus parduodate?
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 06 24, 00:16)

user posted image

wub.gif mielas
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 06 25, 07:17)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2012 06 03, 17:02)
Laba 4u.gif .

Šaunuolės žaisliukų nerėjos 4u.gif.

Tati, tavo žaisliukai kaip ir visada nepakartojami  wub.gif

Gita_tiesiog, na nepasakyčiau, kad tai pirmasis žaisliukas bigsmile.gif, labai kruopštus darbelis  mirksiukas.gif

O čia mano paskutinysis kūrinėlis - lėlytė  ax.gif 
user posted image

graži lėlytė wub.gif , aš tai siuvu lėles, mezgimas tai tamsus miškas doh.gif , moku kažkiek su kabliuku megsti, noriu numegsti batukus lėlei, gal galit paiškinti kaip, paduko apačia esu numezgusi, bet tas priekis batuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(egmilia @ 2012 06 03, 16:02)

Labai meili lelyte.
Va noriu paklaust kur dar galima taip sudeliot nuotraukas?Naudojau picnik,bet nebera jo... sad.gif(( gal yra koks kitas puslapis ar programa...???
Atsakyti
labanaktukee, Reciuka, egmilia, Inetux ir kitos, kurias galbūt praleidau - ačiū už komplimentus 4u.gif

gita tiesiog - pasakiškas meškiukas 4u.gif Gal visgi ir aš kada išdrįsiu su virbalais kokį gyvį sukurti, kol kas nesiryžtu ax.gif

egmilia - nuostabus darbelis, kaip visada bigsmile.gif Labai miela lėlytė, su savita dvasia, kaip gyva atrodo smile.gif

mimrusikas - šaunūs gyvūnėliai smile.gif Ir padėkliukai kažką savito turi, gražu smile.gif

Enigm@ - iš akies luptas Garfildas bigsmile.gif Marginimas įdomiai padarytas, labai gražu smile.gif

Inetux - parduodamus darbus galima rasti čia, mielai prašom kreiptis, jei kas krito į akį wink.gif

Keli naujausi darbai:

34 įvairūs braškių pakabukai, atitekę braškių rinkėjams
user posted image

user posted image

Ir dar vienas draugės šuns antrininkas, šį kartą ryzenšnauceris
user posted image

user posted image

Yra pora siūtų pliušinukų, bet tema apie nertus ir megztus unsure.gif Daugiau informacijos ir nuotraukų galite rasti mano bloge. Ačiū už dėmesį 4u.gif

Atsakyti
Labai ieškau SMURFO schemutės. Turėju vieną, bet pradingo blink.gif
Atsakyti