Truputi pavarges katinas
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 06 22, 20:38)
O galima ir zaisliukus mezgimo masina megzti????
galima tik ne visas dalis
QUOTE(Lincikas @ 2012 06 23, 11:01)
Egmilia, tavo lėlytė nepakatojama...
Ačiū už komplimentus
Sveikos,
Tati, pakerėjo jūsų nerti žaisliukai O jau vilkšuniukai be žodžių.. visi su savo charakteriais O jūs savo nertukus parduodate?
Tati, pakerėjo jūsų nerti žaisliukai O jau vilkšuniukai be žodžių.. visi su savo charakteriais O jūs savo nertukus parduodate?
QUOTE(egmilia @ 2012 06 03, 17:02)
Laba .
Šaunuolės žaisliukų nerėjos .
Tati, tavo žaisliukai kaip ir visada nepakartojami
Gita_tiesiog, na nepasakyčiau, kad tai pirmasis žaisliukas , labai kruopštus darbelis
O čia mano paskutinysis kūrinėlis - lėlytė
Šaunuolės žaisliukų nerėjos .
Tati, tavo žaisliukai kaip ir visada nepakartojami
Gita_tiesiog, na nepasakyčiau, kad tai pirmasis žaisliukas , labai kruopštus darbelis
O čia mano paskutinysis kūrinėlis - lėlytė
graži lėlytė , aš tai siuvu lėles, mezgimas tai tamsus miškas , moku kažkiek su kabliuku megsti, noriu numegsti batukus lėlei, gal galit paiškinti kaip, paduko apačia esu numezgusi, bet tas priekis batuko
QUOTE(egmilia @ 2012 06 03, 16:02)
Labai meili lelyte.
Va noriu paklaust kur dar galima taip sudeliot nuotraukas?Naudojau picnik,bet nebera jo... (( gal yra koks kitas puslapis ar programa...???
labanaktukee, Reciuka, egmilia, Inetux ir kitos, kurias galbūt praleidau - ačiū už komplimentus
gita tiesiog - pasakiškas meškiukas Gal visgi ir aš kada išdrįsiu su virbalais kokį gyvį sukurti, kol kas nesiryžtu
egmilia - nuostabus darbelis, kaip visada Labai miela lėlytė, su savita dvasia, kaip gyva atrodo
mimrusikas - šaunūs gyvūnėliai Ir padėkliukai kažką savito turi, gražu
Enigm@ - iš akies luptas Garfildas Marginimas įdomiai padarytas, labai gražu
Inetux - parduodamus darbus galima rasti čia, mielai prašom kreiptis, jei kas krito į akį
Keli naujausi darbai:
34 įvairūs braškių pakabukai, atitekę braškių rinkėjams
Ir dar vienas draugės šuns antrininkas, šį kartą ryzenšnauceris
Yra pora siūtų pliušinukų, bet tema apie nertus ir megztus Daugiau informacijos ir nuotraukų galite rasti mano bloge. Ačiū už dėmesį
gita tiesiog - pasakiškas meškiukas Gal visgi ir aš kada išdrįsiu su virbalais kokį gyvį sukurti, kol kas nesiryžtu
egmilia - nuostabus darbelis, kaip visada Labai miela lėlytė, su savita dvasia, kaip gyva atrodo
mimrusikas - šaunūs gyvūnėliai Ir padėkliukai kažką savito turi, gražu
Enigm@ - iš akies luptas Garfildas Marginimas įdomiai padarytas, labai gražu
Inetux - parduodamus darbus galima rasti čia, mielai prašom kreiptis, jei kas krito į akį
Keli naujausi darbai:
34 įvairūs braškių pakabukai, atitekę braškių rinkėjams
Ir dar vienas draugės šuns antrininkas, šį kartą ryzenšnauceris
Yra pora siūtų pliušinukų, bet tema apie nertus ir megztus Daugiau informacijos ir nuotraukų galite rasti mano bloge. Ačiū už dėmesį
Labai ieškau SMURFO schemutės. Turėju vieną, bet pradingo