Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti, nerti žaislai 4

QUOTE(ciauzuika @ 2012 04 12, 17:12)
nera ko lyginti su jusu grazuciais darbeliais, bet cia mano dar tik pirmas, bandysiu Jus vytis  biggrin.gif
Net nepagalvociau, kad cia pirmasis zaisliukas - tikrai sauniai gavosi 4u.gif Tobulejimui, aisku, ribu nera biggrin.gif Lauksim nauju darbu smile.gif
QUOTE(JulijaR @ 2012 04 12, 19:03)
tati,varlyte laaabai simpatiska  wub.gif
Cia mano paskutinis Lepeskis fotosesijoje  biggrin.gif
4u.gif Ačiū
O jau Lepeškis, o jau foto bigsmile.gif Super!!
QUOTE(egmilia @ 2012 04 12, 19:40)
O čia paskutinieji mano darbeliai
Oi, egmilia, užbaigei su savo pasakiškais žaisliukais wub.gif Jau tokie mielybės, baisu tokius net liesti būtų, tokie gražučiai smile.gif

--

Rodau dar vieną aqua series kolekcijos gyventoją - nuotykių ieškotoją auksinę žuvelę, vardu Fernanda.
user posted image

Uodega kaip tikrovėje - dviguba
user posted image

O vakar apie 15 val Klaipėdoje, ant suoliuko prie Pilies tilto per Danės upę buvo "pamesta" varlė Jalila, kurią jau pažįstate iš nemokamos schemos:
user posted image
Daugiau apie "pametimą" galite paskaityti bloge
Atsakyti
Visų žaisliukai labai gražūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dažnai tik pasigrožiu ir nieko neparašau, bet šįkart parašysiu, nes tiesiog sužavėjo tati "pamesta" varlytė wub.gif Fantastiška idėja. Būtų tikrai smagu, jei atsilieptų nauji šeimininkai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VaiVi: 19 balandžio 2012 - 14:51
Sveikutes smile.gif

Vis uzsukdavau pasigrozeti Jusu darbeliais, bet vis nesiryzdavau nieko imti, ir nunerti. Bet kai buvo uzduotele darzelyje ,,mazos masineles man labai patinka, ir ne tik....", pameginau kazka suregsti. Prasom vertinti, sakyti klaidas 4u.gif

user posted image
user posted image

Na o cia mano Velykine kompanija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
GRALI,tiesiog super bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Grali,super masiniukai ir kiskuciai labai wub.gif
Atsakyti
O-RE-AR, JulijaR, nuosirdus ACIU. Toks pozityvus vertinimas tik ikvepia igyvendinti kitas idejas 4u.gif
Atsakyti
Grali,mašiniukas tai tikrai nematytas ir laaaabai gražus.O ''kiškių pilnas laukas'' tai tiesiog fantastiškas.Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 04 20, 17:53)
Grali,mašiniukas tai tikrai nematytas ir laaaabai gražus.O ''kiškių pilnas laukas'' tai tiesiog fantastiškas.Sėkmės.

Aciu wub.gif wub.gif wub.gif . Nematyti traukinukai todel, kad nekopijuoti, o tiesiog gime darbo eigoje...kaip ir gyvuneliai...nesinaudojau jokiomis schemomis ax.gif Na kiskucio mezgima radau interneto platybese, bet patobulinau pagal save smile.gif
Atsakyti
Grali,puiki ideja.Kiek darbo!
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 04 21, 09:28)
Grali,puiki ideja.Kiek darbo!

Aciu wub.gif wub.gif Darbo isties nemazai...ir vaikams labai patiko, su tokia skaudama sirdute nese i parodele...ir kas keisciausia, mums negrazino siu traukinuku schmoll.gif Kita karta nebesistensiu sitaip.....
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2012 04 24, 07:51)
nezinau ar i tema as cia smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(VaiVi @ 2012 04 19, 14:51)
sužavėjo tati "pamesta" varlytė wub.gif Fantastiška idėja. Būtų tikrai smagu, jei atsilieptų nauji šeimininkai ax.gif

Ačiū, Vaivi 4u.gif Už idėjos "paviešinimą" reikėtų dėkoti panelėms iš "Pasakon", jei ne jos, nebūčiau sužinojusi apie tokią gražią iniciatyvą. Aš jau dabar galvoju, ką reikėtų vėl "pamesti" rolleyes.gif

QUOTE(grali @ 2012 04 20, 15:16)
Prasom vertinti, sakyti klaidas

Man labiausiai patiko peliukas paskutinėje priekabėlėje ir, žinoma, zuikių krūva bigsmile.gif

Rodau naujoką - kalmarą Mr Puck
user posted image

user posted image

Daugiau info ir foto - bloge smile.gif
Atsakyti