Merginos,gal zinote kur yra pirkti internetineje parduotuveje ovaliu prisiuvamu akiu,nes kur ziuriu,tai visur priklijuojamos
Sveikos, noriu pasigirti savo darytomis lėlėmis lėlių teatrui - auklėtoja paprašė, tai mezgiau-siuvau Raudonkepuraitės herojus.
Pati lėlė - ant kinietiškų pagaliukų numegsta galvytė ir prisiūta "suknelė"
Pati lėlė - ant kinietiškų pagaliukų numegsta galvytė ir prisiūta "suknelė"
QUOTE(JulijaR @ 2012 04 10, 17:58)
Merginos,gal zinote kur yra pirkti internetineje parduotuveje ovaliu prisiuvamu akiu,nes kur ziuriu,tai visur priklijuojamos
Aš akytes artmanijoj perku, peržiūrėjau visą savo turinį, tai nėr ten ovalių prisiuvamų.
Bet priklijuojamos gerai su karštais klijais prisiklijuoja. Jau neatlupsi. Tik su medžiaga ar akį išardysi...
QUOTE(Kvaki @ 2012 04 11, 14:53)
Aš akytes artmanijoj perku, peržiūrėjau visą savo turinį, tai nėr ten ovalių prisiuvamų.
Bet priklijuojamos gerai su karštais klijais prisiklijuoja. Jau neatlupsi. Tik su medžiaga ar akį išardysi...
Na man reikia prisiuti prie nerto zaislo,tai manau klynai nelaikys,tuo labiau,kad zaislas vaikui priklijuoti man labai nesaugu,dar nuples ir suvalgys.
Niekas neturite savo arsenaluose tokiu akyciu didesniu?Labai reikia ir niekaip nerandu,labai pagelbetumete
QUOTE(JulijaR @ 2012 04 12, 10:02)
Na man reikia prisiuti prie nerto zaislo,tai manau klynai nelaikys,tuo labiau,kad zaislas vaikui priklijuoti man labai nesaugu,dar nuples ir suvalgys.
Niekas neturite savo arsenaluose tokiu akyciu didesniu?Labai reikia ir niekaip nerandu,labai pagelbetumete
O kokio dydžio reikia? Pas mane yra kažkokios, bet nežinau ar tiktų
Sveikos
--
Rodau savo naujienas:
Ją rasite mano bloge
ir rimtuolis Sirius
QUOTE(vilmeta @ 2012 04 03, 15:38)
Velykų zuikutė Dorotėja
Kokia miela zuikutė QUOTE(artist_e @ 2012 04 04, 10:03)
Labai mėgstu aveles - ir gyvas, ir nertas bet savo avies žaisliuko dar neturiu, tad tik įkvėpimui (o ne kopijoms ) įkeliu keletą idėjų iš interneto
Kiek skirtingų avyčių - man labiausiai patiko su nagiukais QUOTE(femina @ 2012 04 04, 10:16)
o cia manoji avele
Simpatiška aviukė QUOTE(Terra's galerija @ 2012 04 05, 19:36)
štai čia manasis Velykų zuikis
Koks fainas Ausys tokios smagios QUOTE(mimrusikas @ 2012 04 07, 09:57)
Nepaliko ir manes abejinga tati padekliukai, taigi ir as savo imprivizacija rodau.
Geros improvizacijos QUOTE(AnTara @ 2012 04 07, 12:21)
Norėjau paklaust: o Jūs žaisliukus pagal schemas neriate ar iš akies?
Iš akies. Esu tik vieną darbą dariusi grynai pagal rastą pavyzdį, bet net tuo atveju schemos nežiūrėjau, viską dariau iš akies. QUOTE(mimrusikas @ 2012 04 09, 21:13)
Stai triju dienu rezultatas: DAMA IS PARYZIAUS
Oho Super, originalu, gražu, įdomu Naudojai gal vielutes, kad gražiai stovėtų? QUOTE(draugė_lija @ 2012 04 11, 12:59)
Sveikos, noriu pasigirti savo darytomis lėlėmis lėlių teatrui - auklėtoja paprašė, tai mezgiau-siuvau Raudonkepuraitės herojus.
Liuks Vilkas, kiek matau, tai visas nertas ir dar gauruotas QUOTE(JulijaR @ 2012 04 10, 16:58)
Žinok, kiek kur beieškojau (o ieškojau ir LT, ir užu sienos), tai nemačiau ovalių nepriklijuojamų Į galvą ateina tik du variantai - sagos (nemažos akys gaunasi) ir pačiai nunerti. Aš klijais irgi nepasitikiu Ypač, jei tai žaislas vaikui...--
Rodau savo naujienas:
Ją rasite mano bloge
ir rimtuolis Sirius
tati,varlyte laaabai simpatiska
Papildyta:
Cia mano paskutinis Lepeskis fotosesijoje
Papildyta:
Cia mano paskutinis Lepeskis fotosesijoje
Laba .
Visoms auksarankėms už gražius originalius žaisliukus .
O čia paskutinieji mano darbeliai
Visoms auksarankėms už gražius originalius žaisliukus .
O čia paskutinieji mano darbeliai
laba diena
koki grožių čia prisiužiūrėjau kokie kruopštūs ir gražūs darbeliai apžavėta visiškai likau
labai norėčiau pagalbos,gal kuri žinote kokią nuorodą ar pavyzdį kokį,kaip nunerti laivelį? būčiau laaaabai dėkinga
koki grožių čia prisiužiūrėjau kokie kruopštūs ir gražūs darbeliai apžavėta visiškai likau
labai norėčiau pagalbos,gal kuri žinote kokią nuorodą ar pavyzdį kokį,kaip nunerti laivelį? būčiau laaaabai dėkinga