labai dekui reiks vaziuot i senukus ieskoti
QUOTE(asarele54 @ 2012 03 16, 16:19)
Kaip tik atėjau klausti to paties. Bet mažesnių miestų "Senukuose" gali ir nebūti, ar ne? O kur tas kanceliarijos skyrius? Tai ne prie siuvimo kokių reikmenų reikėtų ieškot.>?
As akis internetu pirkau - kelias stiklines ir kruuuva tu priklijuojamu, nes jos pigios. bet man jos nelabai paitnka. O siai stengiuosi pati akis nunerti ar issiuvineti, nes taip ir saugiau, jei zaislas skirtas vaikui.
QUOTE(asarele54 @ 2012 03 16, 12:48)
pati labai norejau nusinerti,tai visur isjieskojau,pagalbos is nerianciu nesulaukiau,nieks nenorejo pasidalinti,
Atsiprašau, bet pasakysiu akiplėšiškai, o kodėl kažkas turėtų pasidalinti? Ar išvis vos ne visą aprašymą išverstų iš rusų klb.? Manau, kaip ir Jūs pati, kai noras yra,galima ir išsiversti ir išsiaiškinti be kitų pagalbos . Šiaip mūsų lietuvių tauta yra tokia, kad geriau nei dalinsiuosi, nei ieškosiu, o tik paprašysiu ir gausiu. Turiu vieną draugę, kuri grožius įvairius neria, bet niekur nerodo, nes tik kai parodo kur nors internete, tuoj pasipila prašymai pasidalinti schema, aprašymu ir pan. O juk ir pačių schemų ieškojimai užima nemažai laiko, tuo labiau norint padaryti vertimą iš kitos klb., tai gal geriau, mieliau tą laiką atsidėti nerimui . Atsiprašau, jei ką įžeidžiau, bet tokia tiesa .
QUOTE(drakoniuke25 @ 2012 03 15, 18:43)
koks grazus kiskiukas. gal turit lietuviska aprasyma? su rusu kl. nedraugauju
deja neturiu lietuvisko, neriau pagal nuoroda kuri jau yra ideta cia. pati ilgai ieskojau lietuvisko aprasymo, neradus nusprendziau pabandyt is foto ir duotu keliu schemuciu nunert, rezultata matet... jei ka domina, tai klauskit kas jums butent neaisku pabandysiu pagelbet.... TIKRAI NEGAILA....
QUOTE(Milinemili @ 2012 03 16, 19:12)
Turiu vieną draugę, kuri grožius įvairius neria, bet niekur nerodo, nes tik kai parodo kur nors internete, tuoj pasipila prašymai pasidalinti schema, aprašymu ir pan. O juk ir pačių schemų ieškojimai užima nemažai laiko, tuo labiau norint padaryti vertimą iš kitos klb.,
O kas čia tokio, kad prašo pasidalinti schema? Manęs irgi prašo ir ketinu bent kelių darbų schemas papaišyti ir pasidalinti nemokamai. Vis tiek kopijuotojų neišvengsi, tai geriau bent jau sau teigiamos reklamos pasidaryti O jei jau taip neisnori dalintis, tai pasakai prašančiam, kad nesidalinsi ir tiek. Ypač keistas nenoras dalintis nesavomis schemomis, kurios neretai būna "piratinės" Užsienio puslapiuose visai kitaip žiūrima į tai Daug kas nemokamai schemas dalina, dauguma norėdami sukurti kažką panašaus atsiklausia, ar galima.
Vaiduuulia, ieškojau ieškojau aš to žaisliuko, bet neradau Nepamenu tiksliai, kurioj vietoj jis pas mane buvo, aš turėsiu jį mintyje, jei visgi rasiu - būtinai parodysiu.
QUOTE(tati @ 2012 03 16, 21:23)
O kas čia tokio, kad prašo pasidalinti schema? Manęs irgi prašo ir ketinu bent kelių darbų schemas papaišyti ir pasidalinti nemokamai. Vis tiek kopijuotojų neišvengsi, tai geriau bent jau sau teigiamos reklamos pasidaryti O jei jau taip neisnori dalintis, tai pasakai prašančiam, kad nesidalinsi ir tiek. Ypač keistas nenoras dalintis nesavomis schemomis, kurios neretai būna "piratinės" Užsienio puslapiuose visai kitaip žiūrima į tai Daug kas nemokamai schemas dalina, dauguma norėdami sukurti kažką panašaus atsiklausia, ar galima.
Atrodo, nieko keisto-pasidalini ir viskas. Kiek domėjausi tai užsienio forumuose, jei rimtesnis žaisliuko aprašymas, tai visur schema mokama būna, vat rusų forumuose- tai rusaitės laisvai juos dalinasi, matyt tauta jau tokia... Bet dažnai besidominčios tuose forumuose turi kažkurį laiką bendrauti, t.y. prirašyti tam tikrą kiekį žinučių, kad gauti vienokią ar kitokią schemą, tada ir pasidaro, manau, gaila, laisva ranka kitiems dalinti, kurie tingi pasėdėti internete ir pasiieškoti medžiagos, kažkokių minčių ir pan. Paskaičiuokime, kiek SM megztų žaislų temose yra aprašymų??? Turbūt laisvai ant dviejų rankų suskaičiuosime...
Taip, rimtesniu dazniausiai schemos mokamos ir tai visiskai suprantama
o del aprasymu cia - tai koks apskritai cia aktyvumas, mizernas, mizernas... Apskritai, pas mus mazai zaisliukus mezganciu, nerianciu, ir tai dauguma tik del saves, artimuju.
Vaiduulia dar klausei, kur realizuoti. Na pradziai galima artimiesiems, draugams, jei turi nedideliu vaikuciu - darzelin. Dar galima i kokia muge nueiti ir ten parduoti. As kol kas viska per pazistamus ir draugus "realizuoju", kol visi norintys neapsirupins Pirmuosius kai dariau tai irgi galvojau, kur as juos visus deisu, nes procesas labai patiko ir jie eme gana greitai kauptis. Tai ta kaledine labdaros muge buvo labai puiki proga gera darba padaryti, kitoje vel butinai dalyvausiu.
Ai, dar yra tokia sauni iniciatyva pasauline: http://thetoysociety.blogspot.com/
o del aprasymu cia - tai koks apskritai cia aktyvumas, mizernas, mizernas... Apskritai, pas mus mazai zaisliukus mezganciu, nerianciu, ir tai dauguma tik del saves, artimuju.
Vaiduulia dar klausei, kur realizuoti. Na pradziai galima artimiesiems, draugams, jei turi nedideliu vaikuciu - darzelin. Dar galima i kokia muge nueiti ir ten parduoti. As kol kas viska per pazistamus ir draugus "realizuoju", kol visi norintys neapsirupins Pirmuosius kai dariau tai irgi galvojau, kur as juos visus deisu, nes procesas labai patiko ir jie eme gana greitai kauptis. Tai ta kaledine labdaros muge buvo labai puiki proga gera darba padaryti, kitoje vel butinai dalyvausiu.
Ai, dar yra tokia sauni iniciatyva pasauline: http://thetoysociety.blogspot.com/
Labas visoms.
Įlysiu ir aš pas jus į temutę
Atėjo diena ir man panižo rankos, ką nors nunerti... (To kaltininkas "kukuruku" Tati , bloge prisižiūrėdavau grožybių ir apsaldavo širdis ) . Taigi prieš 5d. stvėriau vašelį į rankas, ir pirmiausiai pamėginau savo šunį nunerti, vėliau meškiuką, bei draugės šunis... O toliau... bandysim dar ką nors... taip pat bandysiu tobulėt..
Parodau savo penkiukę:
Įlysiu ir aš pas jus į temutę
Atėjo diena ir man panižo rankos, ką nors nunerti... (To kaltininkas "kukuruku" Tati , bloge prisižiūrėdavau grožybių ir apsaldavo širdis ) . Taigi prieš 5d. stvėriau vašelį į rankas, ir pirmiausiai pamėginau savo šunį nunerti, vėliau meškiuką, bei draugės šunis... O toliau... bandysim dar ką nors... taip pat bandysiu tobulėt..
Parodau savo penkiukę:
QUOTE(Milinemili @ 2012 03 16, 20:12)
Atsiprašau, bet pasakysiu akiplėšiškai, o kodėl kažkas turėtų pasidalinti? Ar išvis vos ne visą aprašymą išverstų iš rusų klb.? Manau, kaip ir Jūs pati, kai noras yra,galima ir išsiversti ir išsiaiškinti be kitų pagalbos . Šiaip mūsų lietuvių tauta yra tokia, kad geriau nei dalinsiuosi, nei ieškosiu, o tik paprašysiu ir gausiu. Turiu vieną draugę, kuri grožius įvairius neria, bet niekur nerodo, nes tik kai parodo kur nors internete, tuoj pasipila prašymai pasidalinti schema, aprašymu ir pan. O juk ir pačių schemų ieškojimai užima nemažai laiko, tuo labiau norint padaryti vertimą iš kitos klb., tai gal geriau, mieliau tą laiką atsidėti nerimui . Atsiprašau, jei ką įžeidžiau, bet tokia tiesa .
Jolleee,sauni pradzia
kiek zmoniu,tiek nuomuoniu ir del to pykti ar isizeisti namatau reikalo
as nerti ismokau butent is forumo nariu,kurios man aiskindavo ir vos ne zodziu surasydavo ka ir kada daryti,esu joms del to dekinga,nes tik retkarciais dabar prireikia pagalbos ir as stengiuosi padeti jei galiu,seip cia visos labai draugiskos,tik su savotiskom nuomonem
as nerti ismokau butent is forumo nariu,kurios man aiskindavo ir vos ne zodziu surasydavo ka ir kada daryti,esu joms del to dekinga,nes tik retkarciais dabar prireikia pagalbos ir as stengiuosi padeti jei galiu,seip cia visos labai draugiskos,tik su savotiskom nuomonem
QUOTE(JulijaR @ 2012 03 17, 11:34)
Jolleee,sauni pradzia
AČIŪ --
P.S. gal kuri žinote kokią internetinę parduotuvę kur būtų plastikinių akyčių ir pan.dalykėlių... ?