QUOTE(Mergiona @ 2012 03 19, 21:16)
net ir padoriai uzdirbant nelengva islaikyt nedirbancia zmona ir vaika, beto kas vienam padoriai, kitam gal visai mazai atrodo. Bet esme kad mano akim Lukos situacia ne ta, kada gali skyrybom grasint
zmona nedirba, bet i seima pastovias pajamas "nesa" aisku gal ne tokias didelias kaip vyras... bet klausimas, ar dirbdama ji daugiau uzdirbtu (gaila, nesukonkretino kiek vyras uzdirba ir kokia jos pasalpa) o cia dar pastoviai namuose, tad ir pietus kasdien pagaminti, ko daznai nedaro dirbancios moterys del laiko stokos, ir vaikas priziuretas... tad nereikia cia "lia lia" kad vyras islaiko visa seima... zmona juk ne seip namie sedi, nes to uzsimane pati!!!!
o del nusleptu pinigeliu nuo vyro, tai tie pinigai anksciau ar velau seimos biudzeta papildo, jei noretu sau asmeniskai isleisti, tai ne taupytu, o iskart isleistu sau...
Papildyta:
p.s. as pati niekur siuo metu nedirbu. mano darbingumas 50 % darbo net neiskau, nes siuo metu nebutu kam sunaus priziureti kol visi darbuose... mano nedarbingumo pasalba apie 500 lt, tai nedaug skiriasi nuo minimalaus atlyginimo, tad nors sedziu namie, kaip tuo tarpu vyras keliasi i darba, nejauciu jokios sazines grauzaties, nes vis delto, manes islaikyti nereikia, o rudeni nuviazusi sunu i darzeli, pati desiu visas pastangas kad susirasciau darba. aciu dievui, vyras savo alga skiria seimai, viekas pramogauja tik kartais zvejodamas, kas duoda naudos seimos biudzetui, nes zuvi megstam visi. o visas kitas laisvalaikis kartu...
o del to, kad as nedirbu, tai mieliau jau buciau 100% darbinga, kas ryta eiciau i darba ir buciau SVEIKA likimo nepasirinksi, o liga kiekviena gali uzklupti netiketai. manau kad ir luka ne savo noru yra dalinai nedarbinga.