Įkraunama...
Įkraunama...

Įklimpau į skolas

QUOTE(Jovitele78 @ 2012 06 01, 10:18)
Mes irgi esam tureje skolu ir nemazu apie 7000lt,paaukojome mano alga ir per du metus skolas atidaveme.Gyvenome du metus tik is vyro algos smile.gif

tai kiek jus uzdirbot jei dvieju metu prireike 7 000 grazint? g.gif
Atsakyti
turbut vieno nuliuko truksta.
Atsakyti
Mes taip pat turime skolą, nedidelę palyginus - 1500 lt., bet vis nėra iš kur atiduoti, pinigų vis trūksta.
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 06 15, 18:10)
Mes taip pat turime skolą, nedidelę palyginus - 1500 lt., bet vis nėra iš kur atiduoti, pinigų vis trūksta.

dalimis nebandet?
cia dar ne skola cool.gif
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 06 15, 22:39)
cia dar ne skola  cool.gif

g.gif o jei seimoje yra vaiku o pajamos tas "valstybes remiamas minimumas"? g.gif Kazkaip manau jei skola virsyja 50% menesio pajamu- tai jau skola ir jos grazinimas gali ilgam uzsitest, ypac su mazom pajamom, kada nebera kur taupyt ar apribot islaidas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 16 birželio 2012 - 06:46
Tai taip, mūsų pajamos mažos, tad ir 1500 lt atrodo didelė suma. Tai ir aš manau, kad kažkaip po truputį reikės atiduoti, dalimis.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 06 01, 12:07)
tai kiek jus uzdirbot jei dvieju metu prireike 7 000 grazint?  g.gif

beveik po 300Lt kas menesi, nu ner maza grazinimo suma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2012 06 18, 16:54)
beveik po 300Lt kas menesi, nu ner maza grazinimo suma  rolleyes.gif

tai kad rase, kad grazinimui ejo VISAS zmonos atlyginimas. Ar 300lt/men didelis atliginimas? Tikriausiai tikrai praleido nuli ir skola buvo 70 000.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 06 18, 22:00)
tai kad rase, kad grazinimui ejo VISAS zmonos atlyginimas. Ar 300lt/men didelis atliginimas? Tikriausiai tikrai praleido nuli ir skola buvo 70 000.

matyt neiskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 06 16, 07:44)
g.gif o jei seimoje yra vaiku o pajamos tas "valstybes remiamas minimumas"?  g.gif Kazkaip manau jei skola virsyja 50% menesio pajamu- tai jau skola ir jos grazinimas gali ilgam uzsitest, ypac su mazom pajamom, kada nebera kur taupyt ar apribot islaidas

nepykit, nesitycioju,atejau i sita skyreli, nes pati nemokusu pinigais, ir esu skolinga tikrai daugiau nei 1500lt., ta man ta skola kaip ir niekis, aisku alga didesne.
nusprendziau vesti seimos biudzeta, tik man skolom moeti per men 2300lt iseina, tik po pusmecio sumazes iki 1600lt., bei mazes kazkada toliau....bet jau daugka ir esu atidavusi (kalbu ne uz save, o seima musu lizingai paskolos ir pan).
o turint nedideles pajamas galima ieskoti papildomu uzdarbio budu, arba kasmen bent po 50lt atidavineti, tai per metus jau 600lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taiklioji @ 2012 06 25, 19:40)
nepykit, nesitycioju,atejau i sita skyreli, nes pati nemokusu pinigais, ir esu skolinga tikrai daugiau nei 1500lt., ta man ta skola kaip ir niekis, aisku alga didesne.
nusprendziau vesti seimos biudzeta, tik man skolom moeti per men 2300lt iseina, tik po pusmecio sumazes iki 1600lt., bei mazes kazkada toliau....bet jau daugka ir esu atidavusi (kalbu ne uz save, o seima musu lizingai paskolos ir pan).
o turint nedideles pajamas galima ieskoti papildomu uzdarbio budu, arba kasmen bent po 50lt atidavineti, tai per metus jau 600lt  4u.gif

g.gif o ko as turiu pykti? g.gif

yra tokiu pajamu, su kuriom ir 50 atiduoti problema. O tas "papildomas uzdarbis" g.gif nera taip paprasta. Aisku, toj pasipils "kas iesko tas randa", bet tai zmoniu gebanciu atiduoti po 2300/men ir nemirt badu poziuris. Taip, gera valytoja/ namu tvarkytoja rasti nelengva, bet skelbimu siulanciu savo paslaugas-aibes. Aukliu pulkai kieviena skelbima del darbo puola. O ir derint ta papildoma darba su nuolatiniu, uz tos varganus 760 (tiek minimumas, rodos?) nera lengva. Darbas uz minimuma daznai fizinis, varginantis, valandos ilgos ir nestandartines. Ir siaip, tie, kuriems, Dievo duota suktis gyvenime, susirast pazinciu, gaut kazkokiu uzsakymu- tie ir neskeista skolose ir pajamos ju ne minimumas. Bet yra daug saziningu, darbsciu, na bet neduota jiems, nepastebi likimas ju sunkaus triuso. verysad.gif

QUOTE(taiklioji @ 2012 06 25, 19:40)
o turint nedideles pajamas galima ieskoti papildomu uzdarbio budu, arba kasmen bent po 50lt atidavineti, tai per metus jau 600lt  4u.gif

dar del stos vietos, itariu paluknos daug kur didesnes ir su 50lt/men tik i minus lieciau vaziuosi, nieko negrazinsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 25 birželio 2012 - 21:01
QUOTE(Mergiona @ 2012 06 25, 22:00)
Dievo duota suktis gyvenime, susirast pazinciu, gaut kazkokiu uzsakymu- tie ir neskeista skolose ir pajamos ju ne minimumas. Bet yra daug saziningu, darbsciu, na bet neduota jiems, nepastebi likimas ju sunkaus triuso.  verysad.gif

Na jau na jau, kiek esu susidūrusi, pas "bagotus" ir skolos daug didesnės 4u.gif tai verslai, tai bankrotai, tai paskolos ir rimti lizingai, o jei paskola būstui, tai ne poros kambarėlių butui, o namui ir pan. Rizikuoja dabar žmonės smarkiai, kai kam nepasiseka, o kai kas susitvarko protingai. Ir tas "aklas" likimas čia niekuo dėtas. Rankomis dirbdamas ir savo sunkiu triūsiu mažai ką beuždirbsi, visada taip buvo ir nieko čia naujo. Žmonės rizikuojantys didelėmis sumomis dirba protu, o ne griovius kasa 4u.gif Gal todėl kitiems ir atrodo, kad nieko neveikia tas turčius, tik vagia ir lobsta doh.gif Pirmiausia reiktų savęs paklausti, kam iš viso aš dirbu? Kam man reikia pinigų? kai žinosit aiškius tikslus, tada ieškosit (galbūt) ir būdų jiem pasiekti. Jug eilinis statistinis žmogus dirba kam? kad turėtų rankoje pinigų ar kad turėtų ką valgyti, rūbų, gyventų šiltai ir patogiai, turėtų namus, galėtų keliauti ir pan. g.gif Jeigu reikia antro varijanto, tai ir pagalvokit kaip visa tai turėti ne vien nusipirkimo būdu 4u.gif
Atsakyti