QUOTE(taiklioji @ 2012 06 25, 19:40)
nepykit, nesitycioju,atejau i sita skyreli, nes pati nemokusu pinigais, ir esu skolinga tikrai daugiau nei 1500lt., ta man ta skola kaip ir niekis, aisku alga didesne.
nusprendziau vesti seimos biudzeta, tik man skolom moeti per men 2300lt iseina, tik po pusmecio sumazes iki 1600lt., bei mazes kazkada toliau....bet jau daugka ir esu atidavusi (kalbu ne uz save, o seima musu lizingai paskolos ir pan).
o turint nedideles pajamas galima ieskoti papildomu uzdarbio budu, arba kasmen bent po 50lt atidavineti, tai per metus jau 600lt
o ko as turiu pykti?
yra tokiu pajamu, su kuriom ir 50 atiduoti problema. O tas "papildomas uzdarbis"
nera taip paprasta. Aisku, toj pasipils "kas iesko tas randa", bet tai zmoniu gebanciu atiduoti po 2300/men ir nemirt badu poziuris. Taip, gera valytoja/ namu tvarkytoja rasti nelengva, bet skelbimu siulanciu savo paslaugas-aibes. Aukliu pulkai kieviena skelbima del darbo puola. O ir derint ta papildoma darba su nuolatiniu, uz tos varganus 760 (tiek minimumas, rodos?) nera lengva. Darbas uz minimuma daznai fizinis, varginantis, valandos ilgos ir nestandartines. Ir siaip, tie, kuriems, Dievo duota suktis gyvenime, susirast pazinciu, gaut kazkokiu uzsakymu- tie ir neskeista skolose ir pajamos ju ne minimumas. Bet yra daug saziningu, darbsciu, na bet neduota jiems, nepastebi likimas ju sunkaus triuso.
QUOTE(taiklioji @ 2012 06 25, 19:40)
o turint nedideles pajamas galima ieskoti papildomu uzdarbio budu, arba kasmen bent po 50lt atidavineti, tai per metus jau 600lt
dar del stos vietos, itariu paluknos daug kur didesnes ir su 50lt/men tik i minus lieciau vaziuosi, nieko negrazinsi.