Įkraunama...
Įkraunama...

Įklimpau į skolas

QUOTE(gabyte_g @ 2012 03 15, 07:30)
ne maziau 400 Lt/vaikui.
Zinoma, buna ir maziau, jeigu irodoma, kad tikrai negali moketi daugiau. doh.gif

turi buti vaiko poreikiai dalinami pusiau, tai jei tik maistui 300, tai kiek bendra suma? 1200? tada alimentai turi buti 600 min unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2012 03 15, 15:05)
Geda prisipazint, bet man atrodo, kad as pamelo nevalgius  blush2.gif Cia tipo kas toks? Greifurtas -mutantas? Saldu, kartu, rugstu?

nzn, toks "na liubitelia"- kazkam patinka, kazkam-ne. Mano tevai negali suprast kaip mes ji valgom, megsta paprastus greifrutus, o as paprastu nemegstu. Bet su Pamelo kaip su bananais- gali buti labai skanus, gali buti vidutiniskas, taigi nereikia nusivilti po vieno karto. Geriau nusipirkt ir kad kokia sav namie pabutu... kai per akcijas kelis nusiperku- daugiau paguleje skanesni buna.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 03 15, 15:05)
Geda prisipazint, bet man atrodo, kad as pamelo nevalgius  blush2.gif Cia tipo kas toks? Greifurtas -mutantas? Saldu, kartu, rugstu?

Aš juo kastruotais greipfrutais vadinu rolleyes.gif A la greipfrutas, bet saldus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 03 13, 08:48)
sutinku, kad daug kas piktai sureagavo, bet ka gali patart kai galbama be jokio konkretumo ??

O kokia prasme, ka nors patarineti, kai patys zmones nenori nieko keisti, nes mat nori toki pat gyvenimo lygi pasilikti doh.gif

QUOTE(Laikinoji @ 2012 01 10, 16:18)
Tačiau norime pasilikti esamą gyvenimą,

Lai pasilieka... iki kol antstoliai ateis... ar lai eina banko plest, kitos iseities nera.

Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 03 17, 21:25)
O kokia prasme, ka nors patarineti, kai patys zmones nenori nieko keisti, nes mat nori toki pat gyvenimo lygi pasilikti  doh.gif
Lai pasilieka... iki kol antstoliai ateis... ar lai eina banko plest, kitos iseities nera.

yra prasme patarineti. Kai as savo tema pradejau irgi buvo daug pikcio ir lygiai tokie argumentai. Taciau man pavyko, sulaukiau geru patarimu, arba tu, kurios galejau kiek pakeistus prisitaikyti sau. Pavyko ir gyvenimo lygi islaikyt ir kazkiek pinigeliu atidet thumbup.gif Bet siaip, tokie pasipiktine postai tik nuostaba kelia: neturi ka pasakyt i tema- praeini, turi- pasakai. tongue.gif
Atsakyti
Kartais zmones reikia supurtyt. Bet siuo atveju yra taip, kad keist nieko nenori ir butu gerai rast budu irodyt, kad kazkas apgavo, per daug palukanu ir pan. Kodel taip sakau? Nes dingo temos savininke. Kam klausyt, jei kitaip negyvens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 03 17, 23:10)
yra prasme patarineti. Kai as savo tema pradejau irgi buvo daug pikcio ir lygiai tokie argumentai. Taciau man pavyko, sulaukiau geru patarimu, arba tu, kurios galejau kiek pakeistus prisitaikyti sau. Pavyko ir gyvenimo lygi islaikyt ir kazkiek pinigeliu atidet  thumbup.gif Bet siaip, tokie pasipiktine postai tik nuostaba kelia: neturi ka pasakyt i tema- praeini, turi- pasakai.  tongue.gif

merginos, nebūkite naivios - čia gi buvo tema sukurta reklaminiais tikslais. O ką reklamavo - manau suprasti pačios, paskaitę pimas kelias žinutes wink.gif
Atsakyti
Manot zurnaliste? Tada labai kvailai sukurta tema. Jei kurt, tai kazka realiau. Tokiu "turtuoliu",nezinanciu savo skolu, na nepykit, tokiu turbut nera daug.
Atsakyti
QUOTE(Laikinoji @ 2012 01 10, 15:32)
Iš banko abiejų vardu pasiėmė verslui kurti, mašiną lizingu. Į verslą reikėjo pinigėlių, o mudviejų atlyginimai ėjo mums pragyventi (dar, kaip rašiau mažamečiai vaikai). Lengviausias būdas buvo pasiimti greitąjį kreditą. Vienas, kitas.. Paskui pamatėme, kaip lengva skolintinis, o grąžinti galėsime tikrai, tai ir prabangius vakarėlius rengdavome, su dovanomis svečiams. Norėjosi gražiai gyventi... O kai skola ant skolos ir jau nėra iš ko skolintis ir nėra iš ko grąžinti, prasidėjo skambučiai, raginimai, teismas ir pan. Aklavietė.

Be žodžių doh.gif blink.gif
Kam kurti verslą, jei neturi tam pinigų???
Kam imti automobilį lizingu, jei atlyginimų vos užtenka pragvenimui? blink.gif

Nu sorry, bet nieks čia jums nepadės... Reikėjo galva galvoti, o ne kokia kita vieta doh.gif
Pagyvenot gražiai, dabar vat skaudžiai "krentat" iš padebesių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinoji @ 2012 01 10, 13:16)
Laba diena, Supermamytės,

Sukūriau naują laikiną anketą, nes nenoriu, kad susidarytumėte apie mane blogą nuomonę.

Mes su vyru įklimpome į skolas, iš kurių neišsikapstome. Delspinigiai, palūkanos ir kiti įsipareigojimai jas augina taip greitai, kad norint išlaikyti tai, ką dabar turime, reikia skolintis vėl ir vėl. Ir jau nežinau, ką daryti. Tai greitieji kreditai, paskolos iš žmonių, bankų. Tai jau nepakeliama našta. Pasiskolinti be palūkanų, kad grąžintume skolas neturime kur. Abu dirbame, bet savo atlyginimais - galima sakyti - žaidžiame, padengdami vieną skolą, kitas skolas pratęsiame, trečias imame ir taip be galo ir krašto. Jau visko bijau. Bijau tikrinti pašto dėžutę, skolų išieškojimo įmonės neduoda ramybės, jau ir teismuojamės. Ką daryti?

Uzjauciu, ir nelinkeciau niekam jusu situacijos.
Na ilgai jusu situacijoje netemciau, kas bus jeigu liga ar dar kas prigaus, ir pajamos sustos..mano nuomone darbas uzsienyje arba NT pardavimas..daug variantu cia nera.

Stiprybes, sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 03 21, 17:46)
neprivalo,bet jei abu taip nusprende,abu tai tenkino,tai buk malonus vyre,prisiimk atsakomybe,o neverk ,kad vargsui nusibodo dirza verztis ar dar blogiau pulk skolintis,kad pasijaust savaite turtingu,o kas liecia ,jog moteris ir mama,vyras irgi tevas,o jei visuomene toleruoja,kad tevas gali viska metes iseit ir palikt savo vaika be jokios atsakomybes,tai tokius vyrus ir turime...moteris iseidama i dekreta visada lieka su mazesnemis pajamomis ,ir rizika neturet ,kur gryzt po dekreto yra,todel vyras turi bet kokiu atveju prisiimti didesne financine atsakomybe turint vaika.. linkiu visoms tokius vyrus ir turet 4u.gif o ne teisint ,toleruot tokius kaip Lukos.

Butent, ir pridursiu (nors rizikuoju buti uzsipulta) kad musu visuomene issigimsta, vyrai nenori islaikyti savo seimu, moterys tampa emancipuotos, nori pajegti viska daryti pacios ( tada kokia lieka vyro funkcija seimoje jei moteris dirba, islaiko save ir vaikus, ruosia valgi, tvarkosi po darbu, seda ruosti pamoku su vaikais doh.gif taip, vyrui nebelieka ka daryti, todel jis iesko "uzsiemimo"), girdejau ne is vieno uzsieniecio kad labai akivaizdu jog moterys Lietuvoje viska tempia ant savo peciu tuo tarpu kai vyrai vis maziau stengiasi del seimos labo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2012 03 21, 18:09)
jo, luka, jei taviskis iklimpes i azartinius - BLOGAI BLOGAI BLOGAI................. doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif JIS NETURI TEISES klampinti taves...

beje, man nieks neatsake, kokiu atveju is pasiplovusios vyro, ant moters pareina visos skolos luka, kas taves gali laukti !!!!  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Kiek zinau kad skolos gula tokiu atveju ant abieju peciu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laikinoji @ 2012 01 10, 17:18)
Vasara, visų pirma, lizinginis auto jau nuvertėjo, tad paskolą už jį, pardavę automobilį, vargu ar padengtume. Antra, mes ir butą galėtume parduoti ir padengti visas skolas, o kas iš to? Kadangi abu turime pastovias pajamas, norime išsikapstyti iš skolų pasitelkę jas. O automobilio ar kito turto pardavimas, tai būtų kraštutinis variantas. Nesam mes kokia asociali šeima, kuriai nusispjaut ant visko. Pasimokėme. Tačiau norime pasilikti esamą gyvenimą, tačiau atsisakyti skolinimosi ir, atitinkamai, sumažinti savo apetitą. Tačiau dėkoju už pasiūlymą  4u.gif

nieko keist nenorit ir tikitės kad viskas pasikeis savaime, taip nebūna. smile.gif Dabar turit kažka aukot, aš ir manau kad būtų geriausia parduoti buta, bet gyvent ramiai. Arba tegul vyras važiuoja padirbėt i užsieni, gal išsikapstysit ir nieko neatsisakę.
Na man jūsų anei kiek negaila smile.gif gyvenot nerūpestingai negalvodami apie ateiti ir vaikus, taigi dabar atitinkamos pasėkmės, kitaip sakant to ir reikėjo tikėtis smile.gif didesnio idijotizmo neteko girdėt, kad imt paskolas vakarėliams doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi esam tureje skolu ir nemazu apie 7000lt,paaukojome mano alga ir per du metus skolas atidaveme.Gyvenome du metus tik is vyro algos smile.gif
Atsakyti