Įkraunama...
Įkraunama...

Įklimpau į skolas

Man tai sita tema kazkoks nesusipratimas cool.gif isgalvota istorija unsure.gif
Atsakyti
man irgi nerealu aš nežinau kiek reik nemastyt kad jau turint skolų baliams imti greitąjį kreditą... ir turint 2 vaikus mažus - klausimas kokio dydžio turi būti išlaidos???? ir kokio dydžio mokesčiai????

Vat vat temos autore- prašau surašyti visas išlaidas... nereik pažodžiui....
pvz- mes
sumokame visokių mokesčių tame tarpe ir paskola (turim ir mes tokį griecha beveik 290litų per mėnesį) taigi visi mokesčiai su darželiu ir t.t.t.t.t.t. 1500 litukų grubiai - vaikas mažiau eina į daržą mažiau rodos bet- dabar šildymas pabrango.... taigi čia suma kuri turi likti net jei neturi ko valgyt (žiauriai skamba bet bet- geriau bulves keptas vakarienei pavalgyt bet už mokesčius susimoki.... ) lieka 1200 grubiai ir sukiesi sukiesi sukiesi- nemoku ir aš gyvent man mėnesio gale pinigų nelieka doh.gif bet ne tiek nelieka kad reiktų skolintis unsure.gif vat kad ir dabar liko 30 litukų reik ištempti 2 dienas lotuliukas.gif paskui bus 97 už vaiką šaldytuve beveik pelė pasikorusi- bet dar ne iš visiško bado- tačiau tačiau- yra mažas namuose 1,5 metukų nors verkiant nesinori bet eisiu į parduotuvę- dėl 200g kalakutienos nes mėsytės vaikui reikia.... o va mes- vyrui grikių košė su lašinukais gal pienui dar susikaupsiu , ryt pirksiu faršą likusios kelios bulvės bus kotletai o paskui dar lieka apie 8 litai dar yra kiaušiniai 6 ir grietinės mažas indelis greičiausiai bus blynai miltiniai.... nu žiūrėsiu- rodos galima būt nueiti į parduotuvę ir nupirkti kad galvot nereiktų- bet vat taip ir išsilaidžiama- reikia taip gyvent- žiūri kon turi namie ir ką iš to gali padayt... o dar vaikai ne vikąč valgo doh.gif
tokie sūreliai- pas mus neabai perkamas dalykas- labiau saldi varškė jos daugiau ir ne taip nesveika- arba paprasta varškė sutrinta mažas vago bet didžioji ne tai imu iš dalies darau varškytę saldžią o iš kitos dalies kepu blynelius su varške arba verdu virtinukus smile.gif 200g varškės- tai ne taip ir mažai-2 vaikams užtenka 1 kartui pavalgyt
Atsakyti
Jus sakot, isgalvota istorija... o as turiu keleta pazistamu, kurie nori gyvent ne pagal pajamas... prabangios apynaujes-naujos galingos masinos lizingu (vos ne kiekvieno lietuvio nuodeme), o paskui pilamas kontrabandinis benzinas... 150-200 kvadratu namas, arba 100 kvadratu butas, kai gyvena tik dviese, imamas skolon ant 40 metu, su didziulem palukanom. greitasis kreditas, nes norisi nuvaziuoti kartu su draugais i Palanga, o iki algos toli... Lizingas, nes norisi (butent norisi, o ne reikia) firmines odines striukes cia ir dabar, o ne kitais metais, kai susitaupys. Galiu vardinti pavyzdzius, ir tai is vienos seimos gyvenimo... Kaip jie sukasi? Valgo tai pas vienus, tai pas kitus tevus, ir dar produktu, ar pagamintu patiekalu namo parsinesa. is tevu nuolat skolinasi pinigus...is savo algu mokasi kreditus, lizingus, paskolas, mokescius

Beje, kartais jie parduoda savo panaudotus daiktus - prabangius TV, ar baldus, kai atsibosta ir norisi kitu, bet parduoda juos savo artimiesiems - tevams, broliams, seserims, pusbroliams, uz nemaza kaina (daznai artima tai, uz kuria patys isigijo pries 3-4 metus). Ka gi apgausi, jei ne artima savo.
Atsakyti
QUOTE(wilioke @ 2012 01 11, 22:17)
Jus sakot, isgalvota istorija... o as turiu keleta pazistamu, kurie nori gyvent ne pagal pajamas... prabangios apynaujes-naujos galingos masinos lizingu (vos ne kiekvieno lietuvio nuodeme), o paskui pilamas kontrabandinis benzinas... 150-200 kvadratu namas, arba 100 kvadratu butas, kai gyvena tik dviese, imamas skolon ant 40 metu, su didziulem palukanom. greitasis kreditas, nes norisi nuvaziuoti kartu su draugais i Palanga, o iki algos toli... Lizingas, nes norisi (butent norisi, o ne reikia) firmines odines striukes cia ir dabar, o ne kitais metais, kai susitaupys. Galiu vardinti pavyzdzius, ir tai is vienos seimos gyvenimo... Kaip jie sukasi? Valgo tai pas vienus, tai pas kitus tevus, ir dar produktu, ar pagamintu patiekalu namo parsinesa. is tevu nuolat skolinasi pinigus...is savo algu mokasi kreditus, lizingus, paskolas, mokescius 

Beje, kartais jie parduoda savo panaudotus daiktus - prabangius TV, ar baldus, kai atsibosta ir norisi kitu, bet parduoda juos savo artimiesiems - tevams, broliams, seserims, pusbroliams, uz nemaza kaina (daznai artima tai, uz kuria patys isigijo pries 3-4 metus). Ka gi apgausi, jei ne artima savo.

vemt verčia tokie žmonės ban.gif
Atsakyti
Matau, Laikinoji dingo, kaip į vandenį.

Siunčiu trumpą problemos sprendimo aprašymą, jeigu ne Laikinajai, tai gal kam nors kitam bus įdomu smile.gif

"kreipiatės į kreditroius su pasiūlymu dengti skolą pagal Jūsų pateiktą grafiką ir galimybes. Raštu.Kreditoriai įvertins Jūsų pasiūlymys ir priims sprednimus. Tada žinosite jų ketinimus ir požiūri į Jus.Jeigu nesutiks ir nieko nesiūlys, tada Jums patiems reikės imtis iniciatyvos ir raštu prašyti nutraukti sutartis, stabdyti delspiniguų skaičiavimą ir t.t.Tada vėl viskas grįž prie derybų kaip bus dengiama skola. Tuomet pasiūlysite savo anksčiau siūlytą grafiką kreditorimas. Tikėtina, kad jie jau pradės jį svarstyti.Jei ne, tuomet jie gali paduoti Jus į teismą sėl skolos priteisimo, ir tik po to antstoliams, jei teismas priteis skolą.Teismo popsėdžio metu reikia ir vėl siūlyti savo taikos planą su skolų mokėjimo grafiku, teismas į tai atsižvelgia palankiai.Jei vis tik viskas patenka pas antstolius, situacija ta pati – reikia derėtis su antstoliais dėl mokėjimo grafiko. Naudingo Jums. Jei nieko nedarysite, iš Jūsų bus išieškomos visos skolos sumos, o derybų metu iki teismo, teismo metu jas galima ginčyti ir mažinti.Jei skolos išieškojimas pateks į teismą ,o vėliau pas antstolius - tam taip pat galima/reikia pasiruošti, kad tokio proceso metu nukentutumėte mažiausiai.Skolininko istorija – jei apie Jūsų skolas bus paskelbta viešoje erdvėje, tokioje bazėje kaip Creditinfo – tai ten duomenys saugomi iki 10metų su skolos atsiradimo ir gražinimo istorija. "
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 01 25, 14:53)

Jei ne, tuomet jie gali paduoti Jus į teismą sėl skolos priteisimo, ir tik po to antstoliams, jei teismas priteis skolą.

Matau, nusimanantis zmogus 4u.gif

Ar gali kreditoriai skolos isieskojima perduoti antstoliams be teismo?

Jei ne, tai gal yra koks nors "pagreitintas" procesas apie kuri skolininkas gali nezinoti (ar nebuti reikalingas jo dalyvavimas)?
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2012 01 25, 21:21)
Ar gali kreditoriai skolos isieskojima perduoti antstoliams be teismo?

Kiek as zinau, tai jei skolinantis pasiraset paprastaji vekseli, tai skolintojas su juo gali eiti tiesiai pas antstoli. Kitais atvejais reikia teismo sprendimo.

Permeciau tema akimis, dauguma siulet kazka parduot, susimazint islaidas (cia labai logiska). Gal yra dar ir kita iseitis - padidint pajamas. As tikriausiai ieskociau antro darbo (bent Vilniuj tikrai ju yra), kad ir valytoja kokia vakarais (vis i kisene, ne is kisenes). O daug dirbant labai ir islaidos susitaupo, nes neber nei kada vakareliu rengt, nei kada po smutkiu parduotuves smirinet.

Aisku, suprantu, du mazameciai vaikai. Bet ir tevai yra du, vienas gali kuri laika ir daugiau padirbet.
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2012 01 11, 14:51)
Man tai sita tema kazkoks nesusipratimas cool.gif isgalvota istorija unsure.gif

Namanau, kad isgalvota. norite tikekite, norite ne bet... yra zmoniu kurie nori gyventi ne pagal pajamas ir... būti "viarslinynkais" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 01 11, 14:27)

vaikščiok su kenėm- sutaupysi pinigų pėdkelnėm  biggrin.gif  nors juokinga bet tiesa- vienas nelaimingas atsisėdimas ir 22 litukų nebėr...

Nesusilaikau. Kadangi sudrožiau visas kelnes, o ir šiaip patogiau ir gražiau man sijonai, tai kelnių nebeperku net, ir neturiu jų NEI VIENŲ, išskyrus po kambarį trint. Dėl pėdkelnių. Neperku aš jų m maximose ir kituose prekybcentriuose, ir šiaip plonas retai, kada perku, kai jau šilta jamu timpas, už 8lt man jų užtenka visai vasarai. Pėdkelnes perkuo nuo 40 denų ir arba turguj, arba parduotuvėlese, kurios prekiauja tais prekių ženklais, kurių nėr maximose. Pamėgau Gattos kokybę, kainą ir pačią produkciją. Tai va, esu pirkus vienas prieš 4 metus, mokėjau 25 lt, kitas pirkau prieš 3 metus, už 26lt (abi jos su medvilne, vaikščioti žiemai), dar kitos, visai juodos , su mikrofibra, gal 30 mokėjau, pirkau užpernai. Tai va, šiemet nusibaigė tik tos pirmosios, pirktos prieš 4 metus.. Kitos laiko dar kuo puikiausiai.. O iš plonų, visad gražių randu už 12-13 lt, laiko irgi geriausiai, rudenį dvejos pirktos (40denų) , nešiosis visą pavasarį.. Ir kažkaip nemanau, kad man tai kainuoja brangiai, nors patys taupom tuos pinigus, nesam išlaidūnai.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2012 01 28, 18:03)
Nesusilaikau. Kadangi sudrožiau visas kelnes, o ir šiaip patogiau ir gražiau man sijonai, tai kelnių nebeperku net, ir neturiu jų NEI VIENŲ, išskyrus po kambarį trint. Dėl pėdkelnių. Neperku aš jų m maximose ir kituose prekybcentriuose, ir šiaip plonas retai, kada perku, kai jau šilta jamu timpas, už 8lt man jų užtenka visai vasarai. Pėdkelnes perkuo nuo 40 denų ir arba turguj, arba parduotuvėlese, kurios prekiauja tais prekių ženklais, kurių nėr maximose. Pamėgau Gattos kokybę, kainą ir pačią produkciją. Tai va, esu pirkus vienas prieš 4 metus, mokėjau 25 lt, kitas pirkau prieš 3 metus, už 26lt (abi jos su medvilne, vaikščioti žiemai), dar kitos, visai juodos , su mikrofibra, gal 30 mokėjau, pirkau užpernai. Tai va, šiemet nusibaigė tik tos pirmosios, pirktos prieš 4 metus.. Kitos laiko dar kuo puikiausiai.. O iš plonų, visad gražių randu už 12-13 lt, laiko irgi geriausiai, rudenį dvejos pirktos (40denų) , nešiosis visą pavasarį.. Ir kažkaip nemanau, kad man tai kainuoja brangiai, nors patys taupom tuos pinigus, nesam išlaidūnai.

kaip galima taip pėdkelnes nešiot, aš nusipirkau prieš pora mėnesių storas žiemines su pasiltinimu tai vienos jau tokios apsivėlę kad tik po ilgu sijonu tinkamos. o mokėjau gal 45lt už abi.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 28, 20:31)
kaip galima taip pėdkelnes nešiot, aš nusipirkau prieš pora mėnesių storas žiemines su pasiltinimu tai vienos jau tokios apsivėlę kad tik po ilgu sijonu tinkamos. o mokėjau gal 45lt už abi.

Nu as išnešiojau, pas mane jos su medvilne biškį, tai šiltesnės, o ir nešiojamos jos žiemą. Apsiburbuliuoja kažkiek, bet turiu tą burbuliatorių, tai nurenku juos. Turejau tokias panašias, tik raštas kitoks ir nugaros pusėj, o dabar esu būtent tokias nusižiūrėjus, kaip šitoj foto, kaina mačiau 25lt.
user posted image
Papildyta:
Turiu ir tokias, pirkau rudenį, nesuplėšiau.
user posted image

Ir beje, turguj už jas mokėjau 14lt berods, mačiau jas ir parduotuvėj , kaina 28 lt..

Užteks gal, nes tema ne apie tai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 28 sausio 2012 - 19:53
Ragany ir mano panašios, tik raštas kitoks, bet man apsipūkavo jos ax.gif n bet esmė tokia, kad tokis nešiojant tikrai nesuplėšysi ir tikrai susitaupo thumbup.gif
Atsakyti