QUOTE(Black Queen @ 2012 12 07, 13:02)
Sveikos, o as noriu jusu patarimo. Vyras mano vardu, man nezinant(greituose kreditose) pasieme kreditu,bendra skolos suma virsija apie 6000lt. apie kreditus suzinojau viasi neseniai kai pradejo eiti anstoliu laiskai, paiskejo, kad paskolos pasiimtos net 2009-2010 metais. Kai prispaudziau vyra prisipazino, kad eme, dabar mes skiriames ir jis jau atsisako moket uz savo skolas. Bet ar imanoma kaip nors yrodyti jog cia jis eme. Viskas registruota mano vardu ir i mano saskaita, tik tos paskolos budavo iskart pervesdamos i jo ir jo telefono numeris.
Nezinau kaip dar tiksliau paiskinti visa susidariusia situacija.
kaip jis eme paskolas mano vardu? savo elektronine kortele nesinaudojau ir laikiau ja kartu su visais kitais dokumentais(pasas, santuokos liudijimas , vaiku gimimo liudijimai,ir kiti svarbus dokumentai) savo vardu jau negalejo imti, nes irgi prisiemes ir jau neleizdavo imti, o juk alkogoliui is kazkur reikejo imti viena kart pabande gavosi tai ir prisieme is 5ar 6 kreditu.
Zinau kad kvaila buvo viska laikyti kartu, bet man net i galva nesove , kad gali taip pasielgti... patarkit ka daryti
Nezinau kaip dar tiksliau paiskinti visa susidariusia situacija.
kaip jis eme paskolas mano vardu? savo elektronine kortele nesinaudojau ir laikiau ja kartu su visais kitais dokumentais(pasas, santuokos liudijimas , vaiku gimimo liudijimai,ir kiti svarbus dokumentai) savo vardu jau negalejo imti, nes irgi prisiemes ir jau neleizdavo imti, o juk alkogoliui is kazkur reikejo imti viena kart pabande gavosi tai ir prisieme is 5ar 6 kreditu.
Zinau kad kvaila buvo viska laikyti kartu, bet man net i galva nesove , kad gali taip pasielgti... patarkit ka daryti
Kreipkites i prokuratura. Jei jus tikrai nepasirasete ant jokiu dokumentu, turetu viska sutvarkyti. Banke duomenys apie pinigu judejima saugomi labai ilgai, 2009 irasai tikrai bus.
Idomu, is kur jis gavo jusu el.bankininkystes slaptazodi?