Įkraunama...
Įkraunama...

Įklimpau į skolas

QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 08 17, 23:01)
Taip, jeigu namą kito asmens vardu apiformintų - tai taip... Nenagrinėkime teisines spragas.

oij, na kam taip banaliai, kai galima daryti ir savo vardu biggrin.gif
butent, kad labiausiai pravercia tos spragos bigsmile.gif argi ne jomis geri advokatai ir vadovaujasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 08 17, 23:11)
oij, na kam taip banaliai, kai galima daryti ir savo vardu biggrin.gif
butent, kad labiausiai pravercia tos spragos bigsmile.gif  argi ne jomis  geri advokatai ir vadovaujasi mirksiukas.gif

Nepradėkime, nes jeigu vyrą pajungsiu į šią diskusiją, ją laimėjęs išstatys tokią man sąskatėlę, kad teks ilgai jam dirbti biggrin.gif
Aš labai abejoju, remiantis Lukos parašytais pranešimais forume, kad jos advokatas geras... tongue.gif Tad nekurkime sudėtingų istorijų, sudėtingesnių, nei čia kvepia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 17 rugpjūčio 2012 - 22:20
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 08 17, 23:19)
Nepradėkime, nes jeigu vyrą pajungsiu į šią diskusiją, ją laimėjęs išstatys tokią man sąskatėlę, kad teks ilgai jam dirbti  biggrin.gif
Aš labai abejoju, remiantis Lukos parašytais pranešimais forume, kad jos advokatas geras...  tongue.gif Tad nekurkime sudėtingų istorijų, sudėtingesnių, nei čia kvepia  g.gif

niekada nezinai, kas yra kitapus ekrano tongue.gif

jai nereikalingas geras advokatas, nes jos situacija is esmes banali. tas sutartis ir kt ji galejo pasirasyti pati smile.gif juk puikiai zinot, kad kasdienei situacijai niekas super duper rastu nesurasineja, o naudoja ''sablonus'' smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 17 rugpjūčio 2012 - 22:26
QUOTE(milaaa @ 2012 08 17, 23:25)
niekada nezinai, kas yra kitapus ekrano tongue.gif

jai nereikalingas geras advokatas, nes jos situacija is esmes banali. tas sutartis ir kt ji galejo pasirasyti pati smile.gif juk puikiai zinot, kad kasdienei situacijai niekas super duper rastu nesurasineja, o naudoja ''sablonus'' smile.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif

Geras advokatas ir paprastuose teisiniuose reikaluose nenustoja būti geru advokatu... Nevartysiu senų postų, bet... Lukai nereikėtų čia rašinėti su klausimais, jeigu advokatas būtų sudėliojęs veiksmų planą ir išaiškinęs. Ir nesiūlytų neiti į posėdžius. Geras advokatas išsiaiškintų apie skolas, yra, nėra ir pan. Juk nežinai, kaip lengva situacija gali pasisukti... Pažiūrėkite, kiek neaiškumų yra, turint advokatą... Lyg jo ir nebūtų. Ir geram klientui nenusispjaut ant kliento. O čia su tokiu atstovavimu... Bet tai tik subjejtyvi nuomonė, perskaičius subjektyvią istoriją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 17 rugpjūčio 2012 - 22:55
QUOTE(milaaa @ 2012 08 17, 21:09)
kame jusu kalte g.gif kad nezinote kiek ir kur kreditu turi jusu vyras g.gif tai kaip jus galite kazka informuoti apie tai, ko nezinote g.gif

kalte akivaizdu kame- ji turi taip ir oficaliai informuot- vyrelis skolingas xz kam xz kiek. Prasau issiaiskint. (na, ipareigot vyra pateikt info)

QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 08 17, 22:19)
Nepradėkime, nes jeigu vyrą pajungsiu į šią diskusiją, ją laimėjęs išstatys tokią man sąskatėlę, kad teks ilgai jam dirbti  biggrin.gif

va prie ko vedybines sutartys veda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 17 rugpjūčio 2012 - 22:59
QUOTE(milaaa @ 2012 08 17, 22:48)
lyginate skirtingus dalykus doh.gif
jeigu tinkamai ''apiformintu'' ta buta, tai zmona matytu ji kaip savo ausis biggrin.gif
as puikiai zinau kaip ''yra'' teiseje... ir ck skaiciau ne karta...

ck daug kas parasyta, ir jei nori darai, jei nori ne, labai gerai iliustruoja alimentu klausima bigsmile.gif juk ne veltui yra valstybes ikurtas vif bigsmile.gif  tingiu knisti statistika, kiek tu tevu, kurie nesilaiko teismo sprendimu ir nemoka islaikymo, o valstybe deja nieko padaryti negali. vat jum kaip teiseje biggrin.gif

Bet senokai vartete CK g.gif alimentai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
cia kaip liudininkai lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors is tikruju liudytojai
Papildyta:
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 08 17, 19:25)
Taip ir siūliau, ir Lukai jau suteikta teisinė konsultacija. Jos ir laikykitės  4u.gif Aišku, kai kurioms merginoms  tikrai verta padėkoti už teisingus patarimus ir pamąstymus...
Papildyta:
Praplečiant temą, aš tokiais ir kitais atvejais pasisakau už vedybinę sutartį. Tikrai liuksiškas dalykas. Ar naudojatės tokiomis?

Turime sudare ir labai abu patenkinti. Paskutini karta dali sutarties keiteme pries pora metu, teismo leidima gavome. Darkart keisime dar po 1,3 metu.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 18, 20:05)
Bet senokai vartete CK  g.gif alimentai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na, istiesu senokai blush2.gif
alimentai( bent nerasau, kad batareikos, kaip ,deja, nemenka dalis) daugiau zinomas ir suprantamas zodis, beto trumpesnis, nei islaikymas vaikui 4u.gif tik tiek, juk didelio skirtumo nera, net jus supratot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 08 18, 20:18)
na, istiesu senokai blush2.gif
alimentai( bent nerasau, kad batareikos, kaip ,deja, nemenka dalis)  daugiau zinomas ir suprantamas zodis, beto trumpesnis, nei islaikymas vaikui 4u.gif tik tiek, juk didelio skirtumo nera, net jus supratot smile.gif

Taciau sakyciau gaudotes ir net be pasaliniu konsultaciju biggrin.gif 4u.gif
Studijavot?
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 08 18, 20:34)
Studijavot?

kazkada bigsmile.gif del saves 4u.gif niekada nedirbau su tuo susijusio darbo, turiu kita profesija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 08 18, 20:55)
kazkada bigsmile.gif  del saves 4u.gif niekada  nedirbau su tuo susijusio darbo, turiu kita profesija smile.gif

thumbup.gif vadinasi zinote ne tik savo pareigas, bet ir teises. Cia atrodo Jus rasete apie LAT, zinote TF studentai-fuksai ne visi zino, kas tas LAT, bet netrukus suzino. biggrin.gif
Saunu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 08 27, 22:21)
mokesit teismui zymini mokesti

tik jei moralines ar dar kokios zalos atlyginimo reikalaus

na, kaip suprantu, jai advokatas nepasiule prasyti laikinuju apsaugos priemoniu g.gif laikiniuosius gali priteisti ir kiek paprasai, bet daznai priteisiant pastovius, atsizvelgia, kiek buvo laikini ir nieko nekeicia doh.gif

unsure.gif tikiuosi klysti unsure.gif Prasme tikiuosi man pakeis.

Lukos atveju nzn. Idomu kiek rimtai i ta "poreikiu irodyma" ziuri. Be galo keistai atrodys, jei Luka teigs kad pati isgyvena uz kokius 400, o vaiko poreikius 800 ivertins. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 08 27, 22:29)
tik jei moralines ar dar kokios zalos atlyginimo reikalaus
unsure.gif tikiuosi klysti  unsure.gif Prasme tikiuosi man pakeis.

Lukos atveju nzn. Idomu kiek rimtai i ta "poreikiu irodyma" ziuri. Be galo keistai atrodys, jei Luka teigs kad pati isgyvena uz kokius 400, o vaiko poreikius 800 ivertins.  g.gif

argi? man rodos ji reikia moketi visais atvejais, kai skiriesi ne tarpusavio sutarimu g.gif

na, pati supranti, kad tuos cekius galima surinkti ir nesaziningai bigsmile.gif gal ten ne kvailiai sedi, zino, kiek kainuoja maistas, bureliai, rubai ir kt. o jei dar vaikas specialiuju poreikiu turi... kita vertus, jau kalbejom apie ''praporcingai galimybems" 4u.gif
Atsakyti