Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės ir tašiukai

QUOTE(oldas @ 2012 04 12, 18:46)
Žiūrėkite čia ir viskas bus aišku:
  http://feutrage.ru/a...k-holniten.html
Ieškoti reikia pas prekeivius galanterine furnitūra.

Aciu uz atsakyma, bet kazkaip pravazinejau snd kelias parduotuves kur visokia furnitura pardavineja, bet tos spyneles neradau g.gif

QUOTE(Určius @ 2012 04 13, 00:52)

Aš irgi keliu porą nuotraukėlių.. Su drauge sugalvojome pagaminti tokių krepšiukų - vasarinių rankinukų. Tikiuosi labai neišpeiksite  wub.gif

Man tai tokios labai patinka, vasarai prie juros pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 04 14, 21:17)
Aciu uz atsakyma, bet kazkaip pravazinejau snd kelias parduotuves kur visokia furnitura pardavineja, bet tos spyneles neradau  g.gif

Nes tai Lietuva o ne Lenkija,Ukraina ar Rusija ir nera jokios rinkos.Niekam neįdomu
vežti geras ir kokybiškas prekes į šalį kuri pagal gyventoju skaičiu sudaro 20%
tokio miesto kaip Maskva. biggrin.gif Todėl pas mus arba nera nieko arba paskutinis kinietiškas š.... su 300-500% antkainiu.Ir taip visame. Jeigu rimtai planuojate nusipirkti
geresni daiktą tai naudokitės arba internetu arba nors pasižvalgykite po lenkiškas firmas ir parduotuves. 4u.gif
Atsakyti
Yra ir cia kazkiek geros produkcijos,tik reikia gal geriau paieskot, bet vat tikrai susiduriau su ta nekokybiska furnitura. Norejau pasisiuti rankine su magnetukais sonuose, tai nusipirkau magnetukus,kurie patys ligtai visai geri, bet ideti i rankine visai nevyke ir neatlieka savo funkcijos. Tai nusprendziau pasivaikscioti po pigiu rubu parduotuveje ir ten radau rankine kuri vos pora litu kainavo (panasiai ir kainuoja magnetukai), o magnetukai joje tai TIKRI magnetai o ne siaip dekoracija. Taigi dabar turiu rankine,kurios ir norejau.
O zvalgytis i uzsieni verta tik tada kai rimtai uzsiimi tuo ir reikia didesnio kiekio visokios furnituros. smile.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
Kur perkate kokybišką dirbtinę odą Kaune ?
Atsakyti
Paskutines rankines labai grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2012 04 12, 14:26)
Gal kas zinot kaip isideda si detale ir kur galima jos nusipirkti user posted image

Va jei kam reikia, kaip ir man kazkada reikejo, tai radau kur kaune spyneles ir uzsegimus parduoda http://eparduotuve.k...id_category=525

Anksciau ten klausiau bet neturejo dabar atveze smile.gif (cia jei ka PC Pasimatymo antram aukste ,berods taip vadinas)
Atsakyti
o kaip jums tokios tasiukes? mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
perle70, jos tokios Sweet jau labai, vasarai nebent prie kokio romantisko stiliaus drabuziu, nors man asmeniskai per daug visokiu raukinuku tongue.gif
O as va pasigirsiu savo dirbiniu:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 27 gegužės 2012 - 10:14
Gražus ir praktiškas tašiukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprasau neturejau laiko perskaityti visos temos, gal jau kalbejot ta tema:)
Noriu pasisiuti paprasta odini krepsi is minkstos naturalios odos, gal zinote kur galima nusipirkti odos nebrangiai?
Atsakyti
Vika852, labai gražus darbas smile.gif
Atsakyti