QUOTE(rarika @ 2012 02 09, 14:49)
Puikios
O cia manoji paskutine
O cia manoji paskutine
nuostabi rankinė man laaabai patiko.
QUOTE(nilenilenile @ 2012 02 09, 19:38)
Noriu paklausti ar namų sąlygomis įmanoma įkalti kniedes,
žinoma galima, tereikia skylamušio, kad skyles pasidaryt (būna repliniai arba kalami, scrabo prekėse būna, o replinių ir siuvimo prekėse būna), toliau plaktuko, kito plaktuko (arba kažkokio panašaus metalinio daikto ant kurio pasidėjus bus kalama kniedė) ir tų kniedžių. su replėm irgi galima, bet sunkiau. dar būna prie kniedžių rinkinukuose toks antgalis dedamas ant galvutės kalant, bet aš apsieinu ir be jo. svarbu, plonam sluoksniui nenaudoti per ilgų kniedžių, tada jos nesusiploja, o susikreivina negražiai. kita vertus, jei sluoksnis bus perstoras, o kniedė per trumpa, tai neužsifiksuos gerai ir nesilaikys.
Trr,gali pakumentuoti,kdel tos kniedes nesilaiko(man taip nutinka,todel ju ir vengiu ),kepurele atsoksta. jei su plaktuku stipriau pakali tai arba deformuojasi arba islenda per kepurele
Nu nedraugauju su jom po n...... bandymu
Nu nedraugauju su jom po n...... bandymu
As apie tas ir rasiau
nu knopkėm (arba lietuviškai spaudėm) aš vadinu tai kas yra užsegimui. (nilenilenile, nuoraukoj šita apyrankė gi atsisega?), akutėm vadinu akutes, tai yra tai, per ką paskui kažkas veriama (pvz virvelė) nors internete kažkodėl prekybininkai jas vadina kniedėm, o kniedės yra dvieju dalių sutvirtinimo detalė, dažniausiai rankenų tvirtinimui naudojama, be jokių skylučių ir atsisegimų. aš kalbėjau apie tokias kniedes. gaila nerandu nete foto, nes pamiršau kaip angliškai. o kaip suprantu rarik kalbi apie spaudes, t.y. tuos užsegimus? man irgi jie prasikala, nors ir nesmarkiai, bet aš kai retai juos naudoju tai nieko patarti ir negaliu. manau esmė storių atitikimai ir įnagiai, su kuriais tos spaudės ar kniedės įstatomos.
QUOTE(trr @ 2012 02 13, 03:54)
nu knopkėm (arba lietuviškai spaudėm) aš vadinu tai kas yra užsegimui. (nilenilenile, nuoraukoj šita apyrankė gi atsisega?), akutėm vadinu akutes, tai yra tai, per ką paskui kažkas veriama (pvz virvelė) nors internete kažkodėl prekybininkai jas vadina kniedėm, o kniedės yra dvieju dalių sutvirtinimo detalė, dažniausiai rankenų tvirtinimui naudojama, be jokių skylučių ir atsisegimų. aš kalbėjau apie tokias kniedes. gaila nerandu nete foto, nes pamiršau kaip angliškai. o kaip suprantu rarik kalbi apie spaudes, t.y. tuos užsegimus? man irgi jie prasikala, nors ir nesmarkiai, bet aš kai retai juos naudoju tai nieko patarti ir negaliu. manau esmė storių atitikimai ir įnagiai, su kuriais tos spaudės ar kniedės įstatomos.
Sveiki, gal pasakytumete kur rasti aparaciuku akutems, kniedems, spaudems istatyti ? kaip jie konkreciai vadintis? ar jus sugebate ir be spec. aparatu juos istatyti ? dekinga
QUOTE(JUODA_KAVA @ 2012 02 28, 19:13)
Sveiki, gal pasakytumete kur rasti aparaciuku akutems, kniedems, spaudems istatyti ? kaip jie konkreciai vadintis? ar jus sugebate ir be spec. aparatu juos istatyti ? dekinga
Pažiūrėkite kaip tai atrodo:
http://rivette.com.u...tallofurnitury/
Tai rankinis presas su keičiamomis matricomis (galvutėmis) Kiekvienai spaudei,akutei,liuversui ar kniedei skirtas savo galvučių komplektas.Tokiais presais
statoma visa metalo furnitūra dirbtuvėse ir mažosiose atelje. Taip gaunama fabrikinė kokybe bet tam reikalingos investicijos.Toki presą Vilniuje galima nusipirkti už
120 lt. be galvučių.Galvutes nuo 15 iki 40 lt. priklausomai nuo kniedės, akutes ar sagos rūšies Galvutes galima dapirkinėti atskirai plėtojant furnitūros asortimentą Tai nėra pigu bet reikia pasverti ar prisipirkti įvairiu skardiniu repličiu,spaustukų abejotinos kokybes ir mažo resurso gausis sumoje pigiau.Darbas su presu nereikalauja
jokiu specialiu žiniu ar fizines jėgos
QUOTE(oldas @ 2012 03 03, 22:58)
Pažiūrėkite kaip tai atrodo:
Tai rankinis presas su keičiamomis matricomis (galvutėmis) Kiekvienai spaudei,akutei,liuversui ar kniedei skirtas savo galvučių komplektas.Tokiais presais
statoma visa metalo furnitūra dirbtuvėse ir mažosiose atelje. Taip gaunama fabrikinė kokybe bet tam reikalingos investicijos.Toki presą Vilniuje galima nusipirkti už
120 lt. be galvučių.Galvutes nuo 15 iki 40 lt.
120 lt. be galvučių.Galvutes nuo 15 iki 40 lt.
nu tikrai aparačiuks nei brangus nei vietos daug neužima (man tai būtų svarbiausia). o tos galvutės irgi ten pat parduodamos? ir jei ne paslaptis kur visa tai yra?
QUOTE(trr @ 2012 03 04, 03:02)
nu tikrai aparačiuks nei brangus nei vietos daug neužima (man tai būtų svarbiausia). o tos galvutės irgi ten pat parduodamos? ir jei ne paslaptis kur visa tai yra?
Toki turkiška presą ir galvutes galite nusipirkti Gariūnuose.Yra didelis audiniu angaras tai va ten vienoje vietoje prekiaujama įvairia furnitūra (metalines sagos,kniedes,liuversai ir t.t.) Pas juos galite nusipirkti presą,konkrečias galvutes ir
visu jums reikiamu kniedžių už labai gera kaina. Perkant didesni kieki kaina mažėja.
Tik neapsigaukite nes nes Gariūnuose yra taškai kur už presą prašo po 400 lt o galvutes
po 70lt.