Atidarau naujus namučius
Sena tema
ČIA
Papildyta:
Kad nebutu liudna idedu paskutinį tašiuką
Ir tašiuką, kurį teko daryti dažniausiai
Dailus darbukai, o oda rankomis siuvate ar siuvimo masinos pagalba, neeiliniai, originalus darbeliai
raudona rankine isties efektinga
o cia mano tases megstos ir siutos
o cia mano tases megstos ir siutos
Tema pradėta labai smagiais tašiukų vaizdais Efektingi, labai efektingi
O aš tyliai tyliai seniai skaitinėju tašiukų temeles, grožiuosi darbeliais ir pati "bręstu" vėl pradėti siūti tašiukus.
Kažkada esu net ne vieną pasisiuvusi sau ir drauges bvuau jais apdalinusi. Tada dar net supermamkų saito nebuvo
Bet visus savo tašiukus siuvau ne iš odos (neturiu ją siuvančios mašinos, o su senuku singeriu nesinori kankinti gero materiolo).
Vėl prisiruošusi "bazę" iš ko siūti, tik nerandu tos mano įkvėpimo mūzos, kur ji pasislėpė
O gal imti ir neatidėliojant šiandien pat pradėti darbuotis??? Labai jau įkvepiantys jūsų darbeliai (ne kartojimui, bet improvizavimui)
O aš tyliai tyliai seniai skaitinėju tašiukų temeles, grožiuosi darbeliais ir pati "bręstu" vėl pradėti siūti tašiukus.
Kažkada esu net ne vieną pasisiuvusi sau ir drauges bvuau jais apdalinusi. Tada dar net supermamkų saito nebuvo
Bet visus savo tašiukus siuvau ne iš odos (neturiu ją siuvančios mašinos, o su senuku singeriu nesinori kankinti gero materiolo).
Vėl prisiruošusi "bazę" iš ko siūti, tik nerandu tos mano įkvėpimo mūzos, kur ji pasislėpė
O gal imti ir neatidėliojant šiandien pat pradėti darbuotis??? Labai jau įkvepiantys jūsų darbeliai (ne kartojimui, bet improvizavimui)
[quote=Nuotaikinga,2012 02 02, 12:10]
labai laukiam foto manau rezultatai bus saunus
labai laukiam foto manau rezultatai bus saunus
lendu ir aš į eterį su savo sietkomis viena maža, kita ale per petį...
QUOTE(jurate4 @ 2012 02 08, 15:37)
lendu ir aš į eterį su savo sietkomis viena maža, kita ale per petį...
Manieji paskutiniai
Puikios
O cia manoji paskutine
O cia manoji paskutine
Šauni tašiukė, rarika , matosi, kad ne pirmą dieną siuvat.
Noriu paklausti ar namų sąlygomis įmanoma įkalti kniedes, taip turbūt vadinasi tie metaliniai daikčiukai, pvz., rankelėlių tvirtinimui. Būna visokių metalinių "knopkių", skylutėms sutvirtinti. Tikiuosi, supratot mano klausimą.
Būčiau dėkinga, jei kas nors galėtumėt patarti.
Noriu paklausti ar namų sąlygomis įmanoma įkalti kniedes, taip turbūt vadinasi tie metaliniai daikčiukai, pvz., rankelėlių tvirtinimui. Būna visokių metalinių "knopkių", skylutėms sutvirtinti. Tikiuosi, supratot mano klausimą.
Būčiau dėkinga, jei kas nors galėtumėt patarti.
Taip,yra spec.reples.