Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

QUOTE(spin2liux @ 2012 12 19, 12:44)
aisku cia skonio reikalas, bet tos Gurmans kavos su skoniais, tai baisu doh.gif jas galima nebent maisyti su paprasta kava, nes ten tiek kvapu prideta  doh.gif su mama nusipirkom sokolado skonio, taio pasidarem ir ispylem unsure.gif

Tai taip, man pardaveja ir patare ta aromatine kava pamaisyti su paparasta kava, tada kavyte igauna toki svelnu aromata (pas juos ten yra nemazai skoniniu kavos pupeliu kurias is karto prie taves ir sumala jei nori), skanu kartais pasimegauti tom aromatinem kavom rolleyes.gif
Atsakyti
Dallmayr wub.gif
Atsakyti
Daugumai, aisku, ne naujiena. Bet mes su MB siais metais atradom giliu kava. bigsmile.gif Geriam ja su pienu, nuostabus riesutu - karameles skonis. wub.gif
Atsakyti
Man skaniausia kava yra virta tokiame kavinuke (Manau ir kavos aparatas panašiai daro, tik man gaila vietos kavos aparatui buvo).
user posted image

O skaniausia kava... iš Šviežios kavos "Brazil sweet sisters" (rodos taip rašos smile.gif

O geriu dažniausia tiesiog su pienu.

Kartais virdama dedu šiek tiek cinamono, kartais kardamono. Prieskonius daugiausia dedu jei pati kava būna ne itin skani. Bet kava su kardamonu ir pienu - tai man rytui super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 05 25, 23:48)
O skaniausia kava... iš Šviežios kavos "Brazil sweet sisters" (rodos taip rašos smile.gif
O geriu dažniausia tiesiog su pienu.

Reikes isbandyt bigsmile.gif Man kol kas skaniausios Javos salos kavos ir ju misiniai, pvz., Java Mocha - stipri, bet visai nerugsti. Jos irgi yra Sviezioj kavoj.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 05 26, 01:03)
Reikes isbandyt  bigsmile.gif Man kol kas skaniausios Javos salos kavos ir ju misiniai, pvz., Java Mocha - stipri, bet visai nerugsti. Jos irgi yra Sviezioj kavoj.

Va Javos salos reiks pažiūrėti... Nos Indoneziškai Sumatros kavai kažko man antipatija biggrin.gif Buvau parsivežusi iš ten jų vietinės kavos, tai keist` prieskonį turi, kuris man nelabai... Kol kas man skaniausios braziliškos. Na ir Arabikos patinka. Nors... rūšis nebūtinai atspindi kokybę. Šviežioje kavoje man tai praktiškai visos geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadzka @ 2013 05 25, 22:48)
Man skaniausia kava yra virta tokiame kavinuke (Manau ir kavos aparatas panašiai daro, tik man gaila vietos kavos aparatui buvo).
http://www.gallacoff...o-maker-red.jpg

Pritariu - tokiam kavinuke gaunasi labai aromatinga kava, o jei dar is svieziai maltu pupeliu tai ojojoj thumbup.gif
Atsakyti
As tai geriu Aroma ir Lofbergs Lila, man kazkaip tos dvi jeigu kasdienai geriausios. Mes kaitaliojam... Nes Aromai daznai akcijos buna tai apsimoka labai!
Atsakyti
Lavazza is aparato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 01, 20:03)
sveikos meraites,norejau paklausti gal kas nors bandete nespreso kava?ta kur is aparato.kur tokiom kapsulem.jau taip uzsinorejau to aparato,labai isgyre mano bendradarbe,bet kazkaip nepatogu prasytis i svecius,ne tokie santykiai  blush2.gif  bet kiek paziurejau internete,tai jau atrodo labai gardziai  thumbup.gif

Man is sito aparato ir yra skaniausia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2012 09 13, 20:33)
Jeigu nesat kavos gurmanė, tai tiktų toks variantas smile.gif jei esat, tada reikia kavos iš šviežiai maltų pupelių.

Kaip tik kapsulese yra svieziai maltos pupeles.O siaip kava gi net ir sandariai laikant "išsigaruoja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 09 13, 20:33)
Jeigu nesat kavos gurmanė, tai tiktų toks variantas smile.gif jei esat, tada reikia kavos iš šviežiai maltų pupelių.
Pasidalinkit, kokias skaniausias kavos pupeles esat atradę. Aš šiuo metu geriu Starbucks. Labai patinka kokybės ir kainos santykis. O šiaip dažniausiai renkuose nerūgščią kavą, vidutinio skrudinimo.
user posted image

Mano gyvenimo problema tos pupelės doh.gif jau tikrai nemažai išbandžiau, o iš tiesų tik dvejos patiko. Tik Lavazza šviesiai rudas pokelis ir tik iš coffeecherry per akciją pirktos šokolado bei riešutų skonį natūraliai duodančios pupelės. O daugiau nieko nebeatranda, vis perku su viltimi ir vis nusiviliu unsure.gif Kur čia gali būti šuo pakastas? Šiaip aš natūralistė, vertinu natūralius maistus, nu bet su tom pupelėm, tai riebus pravalas unsure.gif Negi kainoje visa esmė? Nesinori šimtais kloti už kilą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2013 06 14, 15:18)
Kaip tik kapsulese yra svieziai maltos pupeles.O siaip kava gi net ir sandariai laikant "išsigaruoja" biggrin.gif

Tai jeigu kava net ir sandariai laikant išgaruoja, tai išgaruoja ir jūsų kapsulėse 4u.gif Bet šiaip, aišku, ir kavos pupeles reikia kuo trumpiau namie marinuoti ir suvartoti kuo greičiau nuo skrudinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 14 birželio 2013 - 18:39
QUOTE(jearmaine @ 2013 06 14, 19:34)
Tai jeigu kava net ir sandariai laikant išgaruoja, tai išgaruoja ir jūsų kapsulėse  4u.gif  Bet šiaip, aišku, ir kavos pupeles reikia kuo trumpiau namie marinuoti ir suvartoti kuo greičiau nuo skrudinimo.

Kaip is visiskai sandarios kapsules,kuri dedama tiesiai i aparata gali kazkas isgaruoti? g.gif (viena kapsule yra vienas puodelis biggrin.gif )
O va sumaltos kavos pupeles ne tik garuoja,bet ir nesuvartojus laiku ima aliejuotis cool.gif
Atsakyti