Įkraunama...
Įkraunama...

Kava: kokia skaniausia?

Lavazza wub.gif
Atsakyti
sveikos meraites,norejau paklausti gal kas nors bandete nespreso kava?ta kur is aparato.kur tokiom kapsulem.jau taip uzsinorejau to aparato,labai isgyre mano bendradarbe,bet kazkaip nepatogu prasytis i svecius,ne tokie santykiai blush2.gif bet kiek paziurejau internete,tai jau atrodo labai gardziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2012 08 01, 20:03)
sveikos meraites,norejau paklausti gal kas nors bandete nespreso kava?ta kur is aparato.kur tokiom kapsulem.jau taip uzsinorejau to aparato,labai isgyre mano bendradarbe,bet kazkaip nepatogu prasytis i svecius,ne tokie santykiai  blush2.gif  bet kiek paziurejau internete,tai jau atrodo labai gardziai  thumbup.gif

Jeigu nesat kavos gurmanė, tai tiktų toks variantas smile.gif jei esat, tada reikia kavos iš šviežiai maltų pupelių.
Pasidalinkit, kokias skaniausias kavos pupeles esat atradę. Aš šiuo metu geriu Starbucks. Labai patinka kokybės ir kainos santykis. O šiaip dažniausiai renkuose nerūgščią kavą, vidutinio skrudinimo.
user posted image
Atsakyti
Dievinu uzplikyta kavyte arba kavyte su amaretto ar kitais siurupais!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamania17: 15 rugsėjo 2012 - 23:24
QUOTE(jearmaine @ 2012 09 13, 19:33)
Jeigu nesat kavos gurmanė, tai tiktų toks variantas smile.gif jei esat, tada reikia kavos iš šviežiai maltų pupelių.
Pasidalinkit, kokias skaniausias kavos pupeles esat atradę. Aš šiuo metu geriu Starbucks. Labai patinka kokybės ir kainos santykis. O šiaip dažniausiai renkuose nerūgščią kavą, vidutinio skrudinimo.

pike roast labai skani, man asmeniskai starbuckso verona pati geriausia, mama labai megsta ju Kolumbijos, Guatemalos, Kaledines taip pat.
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 04 26, 16:17)
Gilių arba cikorijos - be kofeino  smile.gif  wub.gif  Abi su pienu  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gėrus - labai skani mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo K0tryna: 02 spalio 2012 - 09:31
Lavazza...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2012 10 21, 08:47)
Lavazza...smile.gif

kuri?
Atsakyti
Dar neatradau skanesnes kavos uz Lofbergs Lila Colombia . wub.gif
Atsakyti
Šiuo metu geriu Illy espresso, tai tikrai labai skani, tik kaina nemaža... O šiandien pagriebiau Gurmans šokolado ir irish cream skonių kavytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2012 12 16, 22:06)
Šiuo metu geriu Illy espresso, tai tikrai labai skani, tik kaina nemaža... O šiandien pagriebiau Gurmans šokolado ir irish cream skonių kavytes smile.gif

aisku cia skonio reikalas, bet tos Gurmans kavos su skoniais, tai baisu doh.gif jas galima nebent maisyti su paprasta kava, nes ten tiek kvapu prideta doh.gif su mama nusipirkom sokolado skonio, taio pasidarem ir ispylem unsure.gif
Atsakyti
Perku tik sveriamas is kavos parduotuveliu. Kadangi neturiu siuo metu pati malunelio nei aparato, perkuos po max200gr pupeliu kurias iskart prasau kad sumaltu, tai uztenka man nepilnam menesiui, nes vyriskis negeria, o man vienai nedaug ir reikia smile.gif
Labai patinka kava is Gurmans pardutuves, isbandziau neseniai Kavos banko pasiula irgi skanios.. nemegstu ir negeriu visokiu su kvapais ir priedais.. geriausia namie tai juoda smile.gif o nebent vakare kur bunant kavos pasiulo, tai tada su pienu ar grietinele geriu smile.gif
Atsakyti