Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(GintareM @ 2012 01 11, 14:28)
o internetu uzsisaket ar vietoj ieskojot nuomos? galvoju kaip geriau, nes pvz Kretoj internetu neapsimoka...

mes pvz Kretoje uzsisakeme is Avis LT dar,tai vietoje konkrecia masina ir ziurejome kiek ji kainuoja....1000lt brangiau buvo cool.gif
Todel as esu tos nuomones,kad nera vienaip ar kitaip geriausia..visada reikia lygintis ir pasverti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 sausio 2012 - 16:04
QUOTE(GintareM @ 2012 01 11, 15:28)
o internetu uzsisaket ar vietoj ieskojot nuomos? galvoju kaip geriau, nes pvz Kretoj internetu neapsimoka...

Nesupykit tik 4u.gif , bet negi ieskant info, sunku perskaityti bent jau einamosios temos kelis puslapius? Visai neseniai, butent apie tai diskutavom, o jus ir vel apie ta pati. Jau tebunie tos 7 temos su tikrai vertinga info ''dulka'' sm archyvuose, bet skaitykit nors einamaja g.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 11, 16:03)
mes pvz Kretoje uzsisakeme is Avis LT dar,tai vietoje konkrecia masina ir ziurejome kiek ji kainuoja....1000lt brangiau buvo cool.gif
Todel as esu tos nuomones,kad nera vienaip ar kitaip geriausia..visada reikia lygintis ir pasverti.

Na as pries isvaziuodama ziurejau kainas internete, buvo gana brangoka, o nuvaziavus dar kadangi ne visai sezonas buvo (geguzes men) tai masina issinuomavom puse kainos kiek, kad buvau intike ziurejus... Tokia mano patirtis. Todel ir klausiu nuomones kaip cia geriau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 01 11, 16:17)
Nesupykit tik  4u.gif , bet negi ieskant info, sunku perskaityti bent jau einamosios temos kelis puslapius? Visai neseniai, butent apie tai diskutavom, o jus ir vel apie ta pati. Jau tebunie tos 7 temos su tikrai vertinga info ''dulka'' sm archyvuose, bet skaitykit nors einamaja  g.gif

Aciu uz komentara wink.gif pries klausdama viska perskaicius buvau sioje temoje, bet norejau daugiau nuomoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 11, 16:21)
Aciu uz komentara wink.gif pries klausdama viska perskaicius buvau sioje temoje, bet norejau daugiau nuomoniu  tongue.gif

Nera uz ka, jei jau skaitet, tai turejot pastebeti, kad si tema dalyviu nuomoniu gausa labai neissikiria, daugiau maziau vyrauja tie patys nikai biggrin.gif , tad teks nuomone susidaryti is to ka perskaitet smile.gif
Atsakyti
Kalbant dar apie masinu nuoma, kazkaip mano atveju kyla daug keblumu:

- gal kas susiduret su tokia situacija, jei masina reikia pasiimti arba grazinti oro uoste nakti... gal kuri is minetu agenturu netaiko papildomo mokescio...

- be to, as vienintele is keliaujanciu turiu kreditine kortele, bet vairuos mano vyras arba tetis... tai as negaliu buti "main drive", be to man tik 24 metai (nors stazas pakankamas) ir dar man paiso papildomus eurus...

-ir dar aktualu kad antrasis vairuotojas butu nemokamai;

Gal kas radote tokia agentura, kad galeciau rezervuoti internetu, nereiketu vairuotojui tureti kreditines ir kad galetume nakti atiduoti arba pasiimti... biggrin.gif Zodziu norai begaliniai...
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 01 11, 17:24)
, jei jau skaitet, tai turejot pastebeti, kad si tema dalyviu nuomoniu gausa labai neissikiria, daugiau maziau vyrauja tie patys nikai  biggrin.gif , tad teks nuomone susidaryti is to ka perskaitet  smile.gif

IR LAABAI ACIU TIEMS PAGRINDINIAMS FORUMIECIAMS, KURIE TIEK DAUG INFO SUTEIKIA 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 01 11, 16:25)

Pabandyk cabreramedina, kai uzsakinejau auto, lyg maciau, kad salygose yra pristatymas i oro uosta nakti, o gal klystu g.gif Susivesk duomenis ir paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 11, 15:50)
Tai gerai tada  biggrin.gif

biggrin.gif
Mokantiems ta kalba is tkruju neblogai, nes riebus pliusas CV smile.gif

- gal kas susiduret su tokia situacija, jei masina reikia pasiimti arba grazinti oro uoste nakti... gal kuri is minetu agenturu netaiko papildomo mokescio...

Kiek esu susidurus, tai rezervuojant nurodai laika, kada pasiemi ir grazini, ir jei tuo laiku neimanoma, tai puslapis tau ta ir pasako g.gif arba pasako apie papildoma mokesti. g.gif
Atsakyti

IR LAABAI ACIU TIEMS PAGRINDINIAMS FORUMIECIAMS, KURIE TIEK DAUG INFO SUTEIKIA 4u.gif  4u.gif  4u.gif

irnesakyk.gif negaila dalintis info, kol ji netampa, kaip toj patarlej "sviestas sviestuotas"
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 16:45)

Dar gerai ir tuo, kad ne visi supranta ir kalba angliskai ar vokiskai. Perskaitei rusiska meniu, bakstelejai pirstu ir patiekalas ant stalo, butent toks, kuri uzsisakei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 11, 17:30)
Pabandyk cabreramedina, kai uzsakinejau auto, lyg maciau, kad salygose yra pristatymas i oro uosta nakti, o gal klystu  g.gif Susivesk duomenis ir paziurek  mirksiukas.gif

Aciu, pasinagrinesiu...
Atsakyti
anksciau buvo kalbeta apie maista. man dar labai patinka kava leche con leche. tokia saldi, nes yra pilamas ir pienas ir kondensuotas pienas. cia kanaruose ji labai populiari. taip pat dar patinka churros, tik kad kaloriju bomba. net nezinau kaip apibudinti jas. kazkas panasaus i sprurgas keptas aliejuje patiekiamas su karstu sokoladu. kiek zianu kanaruose ir pacioj ispanijoje jos siek tiek skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 17:45)
biggrin.gif
Kiek esu susidurus, tai rezervuojant nurodai laika, kada pasiemi ir grazini, ir jei tuo laiku neimanoma, tai puslapis tau ta ir pasako g.gif arba pasako apie papildoma mokesti. g.gif

As taip irgi manyciau, kai kuriuose puslapiuose salygose pasakyta apie papildoma mokesti (berods kazkur maciau 30 eu buvo)... o kitur nieko neuzsiminama...

Na didesne dilema yra del tu vairuotoju, kad nei mano vyras, nei tetis kreditines neturi... g.gif O darytis kortele tik keliems menesiams kainuos panasiai kaip susimoketi uz dar trecia papildoma vairuotoja.
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 01 11, 17:55)
anksciau buvo kalbeta apie maista. man dar labai patinka kava leche con leche. tokia saldi, nes yra pilamas ir pienas ir kondensuotas pienas. cia kanaruose ji labai populiari. taip pat dar patinka churros, tik kad kaloriju bomba. net nezinau kaip apibudinti jas. kazkas panasaus i sprurgas keptas aliejuje patiekiamas su karstu sokoladu. kiek zianu kanaruose ir pacioj ispanijoje jos siek tiek skiriasi.

Oooiii baikit.... baikit... biggrin.gif Kaip as dievinu balta kava... seiles net kauptis pradejo.... prisimenu kaip kretoj gerem tikrasias saltas kremines frappe... mmm...
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 01 11, 16:53)
Aciu, pasinagrinesiu...

Dabar ir pati paziurejau, kaip ir atitiktu tavo salygas mirksiukas.gif

Conditions included:
- Unlimited mileage
- Insurance 100 % FULLY COMPREHENSIVE, without excess
- Local taxes
- Maps of the islands
- Extra equipment
- Additional drivers
- Delivery during night time at the airport
- Audio guide in Lanzarote

Papildyta:

QUOTE(klementyna @ 2012 01 11, 16:55)
anksciau buvo kalbeta apie maista. man dar labai patinka kava leche con leche. tokia saldi, nes yra pilamas ir pienas ir kondensuotas pienas.

Uzsirasiau drinks_cheers.gif
P.s. idomumo delei, kiek tokios kavytes kaina? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 11 sausio 2012 - 17:04