QUOTE(Dilma @ 2012 01 10, 23:26)
Ir įdomumo dėlei pasidomėjom jau vietoj, kiek kainuoja panašių automobilių nuoma - pasirodė, kad nieko nepralošėm.
Man tai nuvykus ir laiko butu gaila , eiti per nuomas ir ieskoti auto.
Papildyta:
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 11, 00:05)
supratau mažesniuose miesteliuose tai nesivargina angliškai rašyt.
O domina pvz tradiciniai jų patiekalai, ar šiaip kas skanaus
Pietavom Tenerifeje, Casa Africa restoranelyje, tai patiekalai buvo surasyti ispanu kalba, o su anglu kalba ten nelabai draugauja. Turejau tokia "spargalke", tai issirinkom astuonkoji. Vadinosi patiekalas "Pulpo a la Gallega".
Los Abrigos restorane valgem "Langostinos a la plancha" (krevetes pakepintos su cesnaku ir alyvuogiu aliejumi.
Siaip, tradicines kanarietiskos bulvytes labai skanios, ju patiekia, beveik prie kiekvieno patiekalo. Beveik visada ant stalo bus padėti du garsieji Kanarų padažai: žaliasis su baziliku (koreandr) (mojo verde) arba raudonas paprikinis (mojo rojo).
Atun tunas, Anchoa ančiuviai, bacalao menkė, calamar didelis kalmaras, chipiryn mažas kalmaras, cherne jūrų ešerys, congrio ungurys, pez. espada kardžuvė, sama vietinis ešerys, pulpo-astuonkojis, langostinos-krevetes.
Kiek pamenu, tu skrendi i Fuerte? Dabar kaip tik deliojuos taskus, tai radus koki restoraneli, verta demesio, parasysiu ir cia