Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 17:49)
Tai jie eina tikrinti? Nes kiek mes esam nuomavesi, tai raktus grazinam ir viskas, niekas netikrino kiek isvazinejom ir jokiu pinigu nenuskaiciavo ir negrazino  g.gif
Aciu  smile.gif

Neina, jie tikrina po to, paskaiciuoja ir grazina pinigeliu i sask. jei priklauso 4u.gif

Dar 19 diena benzas po 0.96-0.98 buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 17:53)
Neina, jie tikrina po to, paskaiciuoja ir grazina pinigeliu i sask. jei priklauso  4u.gif

Dar 19 diena benzas po 0.96-0.98 buvo g.gif

O kokioje jus nuomavotes? Tada Autoreisene buvo paprasciau, pilnu pasiimi, pilnu grazini. Susimoki tiek kiek uzsirezervavai ir viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 17:55)
O kokioje jus nuomavotes? Tada Autoreisene buvo paprasciau, pilnu pasiimi, pilnu grazini. Susimoki tiek kiek uzsirezervavai ir viskas  g.gif

Mes Goldcare, geriausia kaina radau, o galiausiai dar apkeite i masinyte is aukstes grupes uz ta pacia kaina. Mes isvazinejom visa baka, tai nebuvo problemu.
As siaip apie Goldcara geros nuomones, nes cia pas mus daug kas nuomuojasi ir nesu girdejus nusiskundimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 17:58)
Mes Goldcare, geriausia kaina radau, o galiausiai dar apkeite i masinyte is aukstes grupes uz ta pacia kaina. Mes isvazinejom visa baka, tai nebuvo problemu.

Tai suprantu, kai tusciu pasiimi, tusciu grazini, arba pilnu pasiimi, pilnu grazini. Bet kaip Gerai bus sako, kad prie rezervuotos kainos jie priskaiciavo dar benzino likuti, tai nedaeina man, nors ir ne blondine g.gif As tai suprantu taip, kad kokia suma rezervuojiesi, tokia ir moki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 18:11)
Tai suprantu, kai tusciu pasiimi, tusciu grazini, arba pilnu pasiimi, pilnu grazini. Bet kaip Gerai bus sako, kad prie rezervuotos kainos jie priskaiciavo dar benzino likuti, tai nedaeina man, nors ir ne blondine  g.gif As tai suprantu taip, kad kokia suma rezervuojiesi, tokia ir moki  unsure.gif

Niu pvz
rezerva 70 + kuro bakas 50, moki 120 €, isvazineji 30, tau grazina 20 € i saskaita.
As taip suprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 18:15)
Niu pvz
rezerva 70 + kuro bakas 50, moki 120 €, isvazineji 30, tau grazina 20 € i saskaita.
As taip suprantu 4u.gif

Tai ta prasme, mano rezervuota masina, kainuoja 100e, tai dar plius as jiems paliksiu 50e uz benza, tai viso 150e? Tai tos rezervuotos masinu kainos dar ne galutines?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 18:20)
Tai ta prasme, mano rezervuota masina, kainuoja 100e, tai dar plius as jiems paliksiu 50e uz benza, tai viso 150e? Tai tos rezervuotos masinu kainos dar ne galutines?

Manau cia tavo rezervoje parasyta turetu buti 4u.gif Gi kiekvienoje firmoje kitaip gali but.
As asmeniskai nematau skirtumo ar sumoketi 50 € uz kura degalineje ar kontoroje g.gif
Gal jei nonori imti su pilnu, duos kita, sito nesiaiskinau. Mum pasake, kad duoda su pilnu baku ir ji sumokam ir galim grazinti su tusciu, tai mum tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 17:49)
Tai jie eina tikrinti? Nes kiek mes esam nuomavesi, tai raktus grazinam ir viskas, niekas netikrino kiek isvazinejom ir jokiu pinigu nenuskaiciavo ir negrazino  g.gif
Aciu  smile.gif Bet tai Fuerteje tiek isvazinejot thumbup.gif Mes Tenerife skersai isilgai ismaisem, per savaite 66 eurus pravazinejom.

Nea, čia auto kainą savaitei parašiau, o kuro už 58 eurus išvažinėjom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 18:24)
Manau cia tavo rezervoje parasyta turetu buti 4u.gif Gi kiekvienoje firmoje kitaip gali but.

Issiaiskinau karsta.gif Musu rezervuotos masinos su zvaigzdute, tai reiskia, kad kaina galutine be papildomu islaidu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 27, 18:27)
Nea, čia auto kainą savaitei parašiau, o kuro už 58 eurus išvažinėjom  smile.gif

Aaaa, sakau, kaip uz tiek sugebejot Fuerteje isvazineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 27 sausio 2012 - 18:28
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 18:27)
Issiaiskinau karsta.gif Musu rezervuotos masinos su zvaigzdute, tai reiskia, kad kaina galutine be papildomu islaidu  smile.gif

Tai kad cia ne papildomos islaidos, cia kuro kaina g.gif mano supratimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 18:20)

Bet tai mašinos kaina tai galutinė - jei ir sumoki už kurą, tai jį arba išvažinėji arba jei neišvažinėji tai grąžina permoką. Bet čia jau ne už mašiną-už kurą.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 18:29)
Tai kad cia ne papildomos islaidos, cia kuro kaina g.gif mano supratimu smile.gif

Parase, kad rezervacijos kaina galutine be papildomu islaidu, tai kaip suprantu arba bakas bus pilnas ir pilnu grazinsim, arba tuscias ir tokiu grazinsim g.gif
Atsakyti