Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:07)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokios?
user posted image
As visad svarsciau ar jos patogios g.gif

Gintare, jusu sauskelniu nei kvapo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:07)
o kiek ji sveria mirksiukas.gif
gal cia tokios kur bobutes megsta is turgaus eidamos produktus susidejusios tempti blush2.gif

oi ne baig tu lotuliukas.gif cia apie tas bobuciu tases lotuliukas.gif Ji sveria ne daugiau nei sportine tase, nu tie ratukai gal svori prideda koki max 200g, bet joje nera jokio betaline remo/rankenos tempimui. Bandai intike surast analoga ir nerandu... atitraukus apacioje uztraukukus, pasidaro tikrai didele tase is kompaktiskos rankinio Bagazo dydzio tasytes wink.gif Yra trumpos rankenos, ilga rankena ir petnesos tokios pat medziagos kaip kitos rankenos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 13:17)
oi ne baig tu  lotuliukas.gif  cia apie tas bobuciu tases  lotuliukas.gif  Ji sveria ne daugiau nei sportine tase, nu tie ratukai gal svori prideda koki max 200g, bet joje nera jokio betaline remo/rankenos tempimui. Bandai intike surast analoga ir nerandu... atitraukus apacioje uztraukukus, pasidaro tikrai didele tase is kompaktiskos rankinio Bagazo dydzio tasytes wink.gif Yra trumpos rankenos, ilga rankena ir petnesos tokios pat medziagos kaip kitos rankenos wink.gif

na sudominote blush2.gif kokia ju kainyte bigsmile.gif
man is karto mintis apie tas bobuciu tases ir isivaizdavau savo sunu,kuris juoktusi is manes ir jau nei uz ka as jam tokios neipirsciau biggrin.gif itariu mane ir ratu apeitu oro uoste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:18)

man is karto mintis apie tas bobuciu tases ir isivaizdavau savo sunu,kuris juoktusi is manes ir jau nei uz ka as jam tokios neipirsciau biggrin.gif itariu mane ir ratu apeitu oro uoste biggrin.gif

hihihi.gif mane tai ne tik sunus, bet ir mb islazdavotu biggrin.gif
Papildyta:
Gintare, o tai ju yra tik Aleksoto turguje? Pardese nera?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 13:20)
hihihi.gif mane tai ne tik sunus, bet ir mb islazdavotu  biggrin.gif

` hihihi.gif zodziu bobuciu tases isbrokijom..lauksim GintaresM gal ras internete foto..jei ne, tai kaunietems teks pravesti ekskursija man po Aleksoto turgu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:22)
` hihihi.gif zodziu bobuciu tases isbrokijom...

irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:18)
na sudominote blush2.gif kokia ju kainyte bigsmile.gif

10Lt lotuliukas.gif
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 14:22)
hihihi.gif mane tai ne tik sunus, bet ir mb islazdavotu  biggrin.gif
Papildyta:
Gintare, o tai ju yra tik Aleksoto turguje? Pardese nera?

Mane irgi islazdavotu lotuliukas.gif
Nerasit ju tam turguje, ten is visokiu vokietiju angliju veza prekes naujas, devetas, antikvarines ir t.t. AS pamaciau ir griebiau. Barndas Oceanfly, bet matyt senesnes laidos, nes nerandu as tokios intike.
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 13:26)
10Lt  lotuliukas.gif

Mane irgi islazdavotu  lotuliukas.gif
Nerasit ju tam turguje, ten is visokiu vokietiju angliju veza prekes naujas, devetas, antikvarines ir t.t. AS pamaciau ir griebiau. Barndas Oceanfly, bet matyt senesnes laidos, nes nerandu as tokios intike.

nieko nebesuprantu..jos vienkartines,kad uz 10lt bigsmile.gif na kai jau sudominote,tai sudominote bigsmile.gif
Atsakyti
Jinai deveta, bet superiniam stovyje wink.gif
vaizdas pasanus i sios: http://www.google.lt...1t:429,r:0,s:20
tik be odines apdailos, apacioje atsisega uztrauktukai jos padidinimui, yra ilga rankena ir kuprines petnesos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 13:31)
Jinai deveta, bet superiniam stovyje wink.gif
vaizdas pasanus i sios: http://www.google.lt...1t:429,r:0,s:20
tik be odines apdailos, apacioje atsisega uztrauktukai jos padidinimui, yra ilga rankena ir kuprines petnesos wink.gif

Dabar supratau doh.gif ilgai reikejo man aiskinti blush2.gif doh.gif
Ji tiesiog tempiama,jei imi uz ilgesnes rankenos?
O kaip jos patvarumas?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:34)
Dabar supratau  doh.gif ilgai reikejo man aiskinti blush2.gif  doh.gif
Ji tiesiog tempiama,jei imi uz ilgesnes rankenos?
O kaip jos patvarumas?

Nu zinok nezinau kaip tas patvarumas. bet apziurint tai kokybe gera, medziaga tvirta, ratukai irgi tvirti. Pamacius man ji labai patiko, kad tinka ir rankiniam bagazui ir kaip didele tase, o neturint laisvu ranku gali ir kaip kuprine uzsimest thumbup.gif
Atsakyti