Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 13:36)
Jau rasiau pries kelis psl, kad skirti alergiskiem vaikams ir sertifikuoti wink.gif Lt ju pardese nera  schmoll.gif  ir tai nera is populiariuju brandu wink.gif Kiek vazinejom po kitas salis tik skandinavojoj matem wink.gif

smile.gif Turejau omeny jei parasytumet pavadinima, tai paziureciau ispaniskus puslapius mirksiukas.gif Gi ner pardese bet g.b. vaistinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 13:41)
Cia jums modeli ar gamybos metus parasyti?  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  Siaip tai Toyota...

Nu tai keista, sakyciau koks golfas, tai gal ir salta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 13:42)
taip  drinks_cheers.gif ..man labai patogu,kad gali prigrusti,kad ir tokiu oriniu daiktu,o stai lagamine man is karto kazkaip maziau telpa(rankinis lagaminas) unsure.gif

JM, o jas patogu nesiotis? Ar jos ir su ratukais?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 12:27)
1. Mes is vilniaus skrisime, o esam kaunieciai, tai mus giminaitis nuvesh i Vilniu ir pargrazins musu masina i namus, o paskui jau i Kauna grisim irgi gal mano tevu isprasysim kad atvaziuotu namo parvezt. Del plonos aprangos kai uz lango - 15 vaikam nerizikuosiu, nenoriu su ligom gadintis atostogu, o skrydis ankstyvas, isvaziuosim is Kauno apie 2.30 nakties tai manau miegos vaikai, bijau, kad susals, vistiek masinoj traukimas yra... Bent jau man masinoje ziema kad ir kiek prisikaitini nebuna karsta, o kojom ziema visada ten buna salta. Na, jeigu bus apie -5 tai zinoma lengvesniais rubeliais aprengsim... Bet Jusu patarimai labai padeda galvoti kitu kampu, ne ziemiskai  lotuliukas.gif

tai masina galima prisildyti pries ikeliant vaikus.. striukyte ir uzklokite vaikus kokia vilnonia paklodele,kuria ir paliksite masinoje.Numaukite batukus,nes batuose jei nejudi visada kojytes sala ir apmaukite vilnones kojinytes,(ir aisku paklodele uzklokite)kurias vel numausite kai ieisit i oro uosta ir atiduosite jas jus atvezusiam zmogui,kad idetu i jusu masina(jei jau bus nepakankamai silta masinoje) mirksiukas.gif gristant bus galima vel ta pati scenariju kartoti ir jus daiktais neapsikrausite ir vaikai nesusals mirksiukas.gif
Tai uz lango -15,bet juk jus ne lauke busite mirksiukas.gif
Ar cia jusu pirma kelione su vaikuciais mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 27 sausio 2012 - 13:48
QUOTE(Shana @ 2012 01 27, 13:43)
smile.gif Turejau omeny jei parasytumet pavadinima, tai paziureciau ispaniskus puslapius mirksiukas.gif Gi ner pardese bet g.b. vaistinese smile.gif

A, nu davai paziurekit bigsmile.gif Bleer bleier wink.gif
Papildyta:
Aciu merginos del patarimu vaikams. Dar reikia man pradet mastyt apie siluma, o ne apie salti uz lango lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 12:46)
Nu tai keista, sakyciau koks golfas, tai gal ir salta  biggrin.gif
Papildyta:

JM, o jas patogu nesiotis? Ar jos ir su ratukais?

nevaryk ant golfu..senai,senai turejau golfa..anei salta juose buvau nei ka biggrin.gif (cia juoko forma jei ka mirksiukas.gif )
ne be ratuku..man asmeniskai patogu ant peties,beto kiek ten to nesimo rolleyes.gif
Aisku mums panesioti reikes,reikes doh.gif bet kai pagalvoju jei dar ir lagaminus tampytis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 13:51)
nevaryk ant golfu..senai,senai turejau golfa..anei salta juose buvau nei ka biggrin.gif (cia juoko forma jei ka mirksiukas.gif )

notworthy.gif Golfs gers masiniuks flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 13:51)
Aisku mums panesioti reikes,reikes doh.gif bet kai pagalvoju jei dar ir lagaminus tampytis blink.gif

o gi lagaminai ant ratuku - juos tik tempti reikia g.gif Man asmensiskai labai patogu, o rankinio bagazo lagaminuka mano penkiamete labai entuziastingai tempia thumbup.gif
Beje nusipirkom labai faina tase-trensformeri, ji gali buti ir kuprine ir rankiniam bagazui labai tinkama tasyte, is didele tase ant ratuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 27, 12:54)
notworthy.gif Golfs gers masiniuks flirt.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
As irgi nededu jokiu zieminiu pries skrydi.Nuo batu iki kepuriu pakeiciu i pavasarinius.
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 12:54)
o gi lagaminai ant ratuku - juos tik tempti reikia  g.gif  Man asmensiskai labai patogu, o rankinio bagazo lagaminuka mano penkiamete labai entuziastingai tempia  thumbup.gif
Beje nusipirkom labai faina tase-trensformeri, ji gali buti ir kuprine ir rankiniam bagazui labai tinkama tasyte, is didele tase ant ratuku  bigsmile.gif

tai del patogumo,kad tempia tai gerai ir isties patogiau,bet as kalbejau,kad i gali daugiau prisideti daugiau tokiu oriniu daiktu ir i tuos remus patogiau kisti rankine.
Beto lagaminas sveria daugiau,kas tik su rankiniu skrenda ir 1 kg yra aktualu biggrin.gif

kazkas tokio ar ne?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 27, 14:00)
kazkas tokio ar ne?
user posted image

nu zinok ne visai, ten ta tasyte tokia keturkampa, mes siaip turguj pirkom Kaune. Yra toks aleksoto turgus, ten visokio gerio gali rasti atveztinio visokiam skoniui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 27, 13:02)
nu zinok ne visai, ten ta tasyte tokia keturkampa, mes siaip turguj pirkom Kaune. Yra toks aleksoto turgus, ten visokio gerio gali rasti atveztinio visokiam skoniui  lotuliukas.gif

o kiek ji sveria mirksiukas.gif
gal cia tokios kur bobutes megsta is turgaus eidamos produktus susidejusios tempti blush2.gif
Atsakyti