Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(ingaul @ 2012 01 22, 21:30)
ant ranku be apyrankiu buvot?

Na taip biggrin.gif . Nė vienam viešbutyje nedavė jokių apyrankių, o buvom ne taip jau ir mažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 01 22, 21:33)
Na taip biggrin.gif . Nė vienam viešbutyje nedavė jokių apyrankių, o buvom ne taip jau ir mažai smile.gif

Na is 8 kartu visad buvom su apyrankem.O jus su AI buvot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingaul: 22 sausio 2012 - 21:41
QUOTE(Dilma @ 2012 01 22, 20:22)
Kortelėj būna parašyta. Kiek kur važiavom, niekur nedavė jokių apyrankių smile.gif

mes esame buve viesbuciuose(ne Tenerifeje),kad buvo su apyrankemis ir tos apyrankes skirtingu spalvu pagal maitinimosi tipa,pagal privilegijas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2012 01 22, 20:33)

o jus cia kalbat tik apie Kanarus? ar ir apie kitu saliu viesbucius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 22 sausio 2012 - 22:14
QUOTE(ingaul @ 2012 01 22, 21:41)
Na is 8 kartu  visad buvom su apyrankem.O jus su  AI buvot?

Nea, mes visad imam HB

QUOTE(JM @ 2012 01 22, 22:13)

o jus cia kalbat tik apie Kanarus? ar ir apie kitu saliu viesbucius?

Ir apie Kanarus, ir ne apie Kanarus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 01 22, 21:28)

Ir apie Kanarus, ir ne apie Kanarus biggrin.gif

supratau..mums ivairiai yra buve..ir su apyrankemis,kad atskirti viesbucio gyventojus ir su vipinemis apyrankemis ir be apyrankiu isvis yra buve,nes ten tik AI buvo maitinimas ir tik su kortelemis rolleyes.gif
Atsakyti
oras tikrai loterija. sia savaite siek tiek atveso keleta laipsniu, o sausio pradzioje buvo laaabai karsta. bet degintis tikrai galima. as aisku kalbu apie las palmas. aukstai kalnuose vesoka, apie 7 - 10 laipsnius. pietuose aisku silciau nei las palmas'e.
noriu dar papasakoti apie keleta vietu kuriuos domina GK.
siandien buvau ROQUE NUBLO. labai grazi vieta aukstai kalnuose netoli tejeda. esu apkeliavusi jau nemaza dali salos, ir drasiai galiu sakyti kad tai pati graziausia vieta kol kas man GK. gal todel kad labai myliu kalnus. beda ta, kad niekada negali zinoti kada uzeis debesys, ir pasleps visa grozi. mes spejome pabuti ten koki gera pasvalandi, ir uzejo debesys, ir nieko nebeisejo matyti,. bet kokiu atveju labai rekomenduoju. tikrai.
taip pat verta pamatyti katedra ARUCAS mieste. ir pakilti i arucas montana. ten atsiveria miesto panorama su nuostabia ju katedra, taip pat vaizdas i las palmas i kitus miestus. man asmeniskai graziau kai suteme. biggrin.gif
Atsakyti
Reikia patarimo. Rezervavome leidimus lipti į Teidę internetu. Ar dar reikia papildomai važiuoti į ofisą į Santą Cruz'ą ar jau galima su tais leidimais spausdintais iškart į Teidę?

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 01 22, 21:15)
Na skaitydama komentarus mačiau, kad kažkam praėjusį vasarį buvo apie 27 laipsnius. Tad manau čia tiesiog labiau loterija tas oras, gi nuvažiavus ir vasarą niekas negali patvirtinti, kad nelis visą savaitę smile.gif

mes pernai vasario pabaigoj buvom, buvo karšta, net labai, kelios dienos ir virš 30. Bet gidė minėjo, kad tik prieš savaitę atšilo, prieš tai buvo gerokai vėsu. Manau, kad orai tikrai ten nenuspėjami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandret @ 2012 01 23, 09:28)
Reikia patarimo. Rezervavome leidimus lipti į Teidę internetu. Ar dar reikia papildomai važiuoti į ofisą į Santą Cruz'ą ar jau galima su tais leidimais spausdintais iškart į Teidę?

Ačiū labai smile.gif

niekur nebereikia vaziuoti mirksiukas.gif
spausdinkites leidimus ir ruoskites kopimui ir fantaskiskiems vaizdams ir potyriams thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as ir labai noreciau info gauti apie skydzius i Gran kanarija. Kiek laiko uztrunka kelione,lyg apie 5 val.? ar kas esat skride su kudikeliu, 8-10men. Labai norim nuvykt pavasari, ieskom jau info, bet labai gazdina tas ilgas skrydis, ar dideli lektuvai, ar yra televizoriai.... zodziu patarkit kaip su 2 vaikais ar sunku. g.gif
Nusiziurejom viesbuti paradise lago & aquapark, prie puerto rico, ar kas esat buve,kuo daugiau info tuo geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingaul @ 2012 01 22, 21:19)
Visad vaziuodavom AI,dabar mastom imt pusryciai+vakariene.Kaip jie atskiria,koks poilsiautojas koki maitinima turi?Kitos spalvos apyrankes?Gran Kanarijoj,kai buvom ,tai prie  dieninio uzkandziu baro jokiu priziuretoju nebuvo..

Na kaip buvau kitose salyse, egiptas,kreta ar turkija, tai apyrankes buvo jei imdavai all inclusiv (viskas iskaiciuota), tai esu pastebejus, kad gyvenant tam paciam viesbuti zmones ir be apyrankiu buna, arba kitom spalvom. tad taip darbuotojai ir atskiria. pvz. ledai papludimi tik su zaliom apyrankem,tad jei gulesi ir valgysi ledus su oranzine apyranke gali prieiti ir paprasyti susimoketi uz juos biggrin.gif nebent kur pasislepus suvalgysi tai ir nieks nezinos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 01 23, 12:20)

Na kaip buvau kitose salyse, egiptas,kreta ar turkija, tai apyrankes buvo jei imdavai all inclusiv (viskas iskaiciuota), tai esu pastebejus, kad gyvenant tam paciam viesbuti zmones ir be apyrankiu buna, arba kitom spalvom. tad taip darbuotojai ir atskiria. pvz. ledai papludimi tik su zaliom apyrankem,tad jei gulesi ir valgysi ledus su oranzine apyranke gali prieiti ir paprasyti susimoketi uz juos  biggrin.gif nebent kur pasislepus suvalgysi tai ir nieks nezinos  lotuliukas.gif

Supratau,na taip ir galvojau,kad kazkas turi skirtis.Kai visad budavom UAI arba AI,tai is iskilo klausimas,kaip atskiria.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Rado @ 2012 01 23, 14:20)
Sveikos, as ir labai noreciau info gauti apie skydzius i Gran kanarija. Kiek laiko uztrunka kelione,lyg apie 5 val.? ar kas esat skride su kudikeliu, 8-10men. Labai norim nuvykt pavasari, ieskom jau info, bet labai gazdina tas ilgas skrydis, ar dideli lektuvai, ar yra televizoriai.... zodziu patarkit kaip su 2 vaikais ar sunku. g.gif
Nusiziurejom viesbuti paradise lago & aquapark, prie puerto rico, ar kas esat buve,kuo daugiau info tuo geriau  4u.gif
Papildyta:
Na kaip buvau kitose salyse, egiptas,kreta ar turkija, tai apyrankes buvo jei imdavai all inclusiv (viskas iskaiciuota), tai esu pastebejus, kad gyvenant tam paciam viesbuti zmones ir be apyrankiu buna, arba kitom spalvom. tad taip darbuotojai ir atskiria. pvz. ledai papludimi tik su zaliom apyrankem,tad jei gulesi ir valgysi ledus su oranzine apyranke gali prieiti ir paprasyti susimoketi uz juos  biggrin.gif nebent kur pasislepus suvalgysi tai ir nieks nezinos  lotuliukas.gif

Apie skrydi i Gran Kanarija nieko nezinau, bet esu skridus tiesiogiai is Vilniaus i Tenerife - 6 val. Ir suaugusiems atsibodo, del teliko neprisimenu doh.gif , tada skridau be vaiku.
Po 2 sav. skrendame su 4 vaikais, vienam is ju 7 men, skrydis per Barselona su nakvynem. Save raminu, kad susitvarkysim karsta.gif
Sunku bus, jei ir dabar tau auginti sunku, priklauso nuo poziurio ir nuo nusiteikimo. mirksiukas.gif O jus jau ir taip daug keliave, tai viskas bus ok.ok.gif Kai grisim, papasakosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti