Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(Dilma @ 2012 01 20, 13:38)
Žalias ir raudonas padažai 4u.gif

drinks_cheers.gif
Maciau graziu mojo dovaniniu pakuociu.
O siaip lauktuves toks slidus reikalas, reikia pagal zmogu ziureti. Yra papuosaliuku su vulkano akmeniu, bananinio likerio, moliniu dirbiniu graziu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes parsivezeme tu padazu..bet jie tikrai ne tokie skanus buvo,kaip valgeme juos viesbutyje.Veliau vis lyginimo,lyginome biggrin.gif
Kaktusu uogienes ragavome,bet velgi asmeniskai mums ji nepasirode kazkuom ypatinga skoniu,sakyciau labiau be skonio.Specializuotuose parduotuvese visko galima isragauti--ir vynu ir uogieniu ir padazu...ir tada issirinkti rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 20, 12:51)
drinks_cheers.gif
O siaip lauktuves toks slidus reikalas, reikia pagal zmogu ziureti. Yra papuosaliuku su vulkano akmeniu, bananinio likerio, moliniu dirbiniu graziu rolleyes.gif

Sveika sugrizusi!!!!!!!!!!
Skaniu vynu yra,ypac giriami miestelio Icod de Los VInos rolleyes.gif
Mes siaip lauktuviu nevezame,tradiciskai kas kolekcionuoja puodelius su tos salies atributika ar koki magnetuka.
O teveliams vezem juodojo smelio is siaurines puses,vulkaniniu akmenuku is Teides parko,akmenuku dar " kvepancio siera is pacios virsunes ir..paciu rinktu tikrai nemazu ir graziu ir kriaukliu blush2.gif Zodziu tokia kompozicija atspindincia visa Tenerife wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 sausio 2012 - 14:09
Man labai labai patiko jų romas su medumi wub.gif Bet, kad rankiniam bagaže nelabai kažką ir parsiveši ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 20, 14:08)
Mes parsivezeme tu padazu..bet jie tikrai ne tokie skanus buvo,kaip valgeme juos viesbutyje.Veliau vis lyginimo,lyginome biggrin.gif
Kaktusu uogienes ragavome,bet velgi asmeniskai mums ji nepasirode kazkuom ypatinga skoniu,sakyciau labiau be skonio.Specializuotuose parduotuvese visko galima isragauti--ir vynu ir uogieniu ir padazu...ir tada issirinkti rolleyes.gif

Sveika sugrizusi!!!!!!!!!!

drinks_cheers.gif Restoranuose jie naminiai, tie padazai. Ziurejau internete receptu, reik pabandyti padaryti, nieko ten ziauriai sudetingo g.gif , nes labai patiko smile.gif
Net visiskai mazose parduotuvese buna visko ragavimui. Gerem kava mirador'e Mascoje, tai mazyte patalpa, uogieniu ragavimui virs 10 prideta, ranku darbo muiliukai vietiniai, drusku misiniai rolleyes.gif . Zodziu yra lauktuviu pasirinkimas.
Mes kadangi lauktuves irgi vezam labai minimaliai, tai pirkau nedaug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 sausio 2012 - 14:35
QUOTE(Shana @ 2012 01 20, 13:25)
drinks_cheers.gif Restoranuose jie naminiai, tie padazai. Ziurejau internete receptu, reik pabandyti padaryti, nieko ten ziauriai sudetingo  g.gif , nes labai patiko smile.gif
Net visiskai mazuose parduotuvese buna visko ragavimui. Gerem kava mirador'e Mascoje, tai mazyte patalpa, uogieniu ragavimui virs 10 prideta, ranku darbo muiliukai vietiniai, drusku misiniai rolleyes.gif . Zodziu yra lauktuviu pasirinkimas.
Mes kadangi lauktuves irgi vezam labai minimaliai, tai pirkau nedaug smile.gif

tai vat ir sakau skirtumas akivaizdus buvo..as to zalio padazo dedavau prie visu patiekalu..man jis visur tiko....skanumelis nerealus.. buvau issigudrinusi,nes ji greitai isgraibstydavo,kad nereiktu laukti,kol vel papildys,as tiesiog jo prisipildavau i atskira maza indeli ir padedavau bendrai visiems ant stalo wub.gif
Gal kur uzmatei kokia nuorodele,del tu padazu gaminimo namuose rolleyes.gif
Taip lauktuviu pasirinkimas didelis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 20 sausio 2012 - 14:36
QUOTE(JM @ 2012 01 20, 14:35)
tai vat ir sakau skirtumas akivaizdus buvo..as to zalio padazo dedavau prie visu patiekalu..man jis visur tiko....skanumelis nerealus.. 

drinks_cheers.gif
Beje, tie parduotuviniai jie dazniausiai koncentratai, atkreipkit demesi kas pirksit, kad raso, jog reikia skiesti alyvuogiu aliejum 4u.gif

JM, receptu ispaniskai tai nemazai, jei reikia tai isversiu jums, tik ne siandien blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 20 sausio 2012 - 14:38
QUOTE(Shana @ 2012 01 20, 10:48)
MB kaifavo sau, keliukai siaurineje puseje tikrai ispudingi. Nepaliko ispudzio visos Playa de Americas etc, vietos prarade autentiskuma, net maistas ten toks "tipiskuma" prarades kazkiek g.gif Bet Turkijos tipo poilsio megejams tikrai patikti turetu.

va,va ir as visada kaifuoju vazinedama tokiai keliukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau masinos vairo niekam neperleisciau biggrin.gif

Del papludimio sutinku drinks_cheers.gif dirbtinis ir lieka dirbtinis,beto ten ir vandens svarumas man itartinas visokiu valciu,valteliu pilna.
Mes i ji nuvaziavome,nes netoli buvo,bet tuo metu ir lasnojo,tai ir aciu dievui biggrin.gif nes tada kilome vel eilini karta geriau i kalnus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 20, 13:37)
drinks_cheers.gif
Beje, tie parduotuviniai jie dazniausiai koncentratai, atkreipkit demesi kas pirksit, kad raso, jog reikia skiesti alyvuogiu aliejum 4u.gif

JM, receptu ispaniskai tai nemazai, jei reikia tai isversiu jums, tik ne siandien blush2.gif  4u.gif

tiesa man tie parduotuviniai ir labiau riebesni pasirode blush2.gif reiks pasiziureti,nes dar tu padazu turiu drinks_cheers.gif
aciu,dabar tikrai ilsekites ir atsigaukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai ta nuoroda http://www.carnavalt...s/programa-2012
Bent bendrais bruožais kad išverstumėte būtų smagu. Čia įmetu tų dviejų dienų programą:

Viernes 24 de febrero21:00 h. Concurso de La Canción de la Risa

Teatro Guimerá

23:00 h. Bailes con actuaciones de grandes orquestas y DJ’s

Plazas de La Candelaria y del Príncipe

Festival Vértigo en la Plaza de Europa

Sábado 25 de febreroA partir de las 13:00 horas

Carnaval de Día

18.00 h. Coso Infantil

Avenidas de Francisco La Roche y Marítima

A partir de las 18:30 h. Actuaciones de los Grupos del Carnaval en los escenarios de las plazas del Príncipe y de La Candelaria

23:00 h. Bailes con actuaciones de grandes orquestas y DJ’s

Plazas de La Candelaria y del Príncipe

Festival Vértigo en la Plaza de Europa

Domingo 26 de febrero10:00 h. XLI Gran Concurso en la Ciudad de Automóviles Antiguos

Parque García Sanabria. A partir de las 12:00 horas se inicia el recorrido por la ciudad

10:00 h. I Exposición de Coches Clásicos en la Avenida Francisco La Roche, a la altura del Cuartel de Almeyda

11:00 h. Actuación de la Afilarmónica Ni fú – Ni fa

Plaza del Príncipe

12:00 h. Actuación de la Agrupación Lírica La Zarzuela del Círculo de Amistad XII de Enero

Plaza del Príncipe

17:00 h. Gran Fin de Fiesta del Carnaval 2012

Círculo de Amistad XII de Enero

17:30 h. Actuaciones de los Grupos del Carnaval

Campo Castro (Calle La Noria) y plazas del Príncipe, de Europa y de La Candelaria

21:30 h. Gran Exhibición Pirotécnica

Atsakyti
del padazu.
mojo rojo - raudonas padazas jis dazniausiai valgomas su papas arrugadas, tokiomis mazomis bulvytemis. man jos tokios skanios, kad ir padazo nereikia. o zalias - mojo verde dazniausiai naudojamas su zuvimi. receptas tikrai nera sunkus. galesiu tikslu parasyti veliau, nes mes daznai daromes patys, skaniau nei pirktinis. dedasi pagrinde paprikos, alyvuogiu aliejus, druska, pipirai ir kuminas. nzn ar jo yra lietuvoje. o tu padazu galima ne tik suvenyrinese nusipirkti, bet ir paprasciausiame prekybcentrije, aisku paprastame butelyje.
minetas jau buvo medaus romas, man labai jis patinka. irgi prekybcentryje galima nusipirkti. migdolu pyrago tradicinio is tejeda. (cia jau GK, bet gal ir kitose salose yra), palmiu aliejus, pomidoru uogiene (man skonis panasus i slyvu uogiene)
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 20, 14:51)
drinks_cheers.gif

man vietiniai pasakoje, kad bananu likeris tai tik marketingas. jis dazniausiai buna tik suvenyrinese. tai nera kazkas tradicinio kanarams. tiesiog padaro turistams, nes kadangi bent jau GK yra nemazai bananu plantaciju, tai daug kas galvoja kad tai budingas gerimas kanarams. bet patys kanarieciai nelabai jo zino ir geria. parduotuveje kazkada specialiai ieskojau, neradau. tik suvenyrinese. smile.gif
Atsakyti
mes parsivezeme irgi panasiai: medaus is Teides tu krumu (kaip gidas pasakoja, veliau jie suzydi ivairiausiais ziedais, o dabar, kai viesejome, jie buvo dar be ziedu), zaliu ir raudonu padazu, vulkaniniu akmenu, dar man labai grazi ju keramika (ne ta, kur eilinese suvenyru parduotuvelese), bet uztikau tokius matyt tikru dailininku gamintus meno dirbinius - tad sau lauktuve- keramikine sirdi-pakabuka su labai grazia glazura. smile.gif . O tie visi olivino ir obsidiano - vadinamo vulkaninio stiklo - juvelyriniai dirbiniai man negrazus ten. neradau, kokiu norejau. nors akmuo (ypatingai obsidianas) labai patinka. smile.gif
dar, tiesa, kaktusu ir figu uogieniu (figu ypatingai skani su lietuvisku varskes suriu biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globaliste: 20 sausio 2012 - 22:51
QUOTE(JM @ 2012 01 19, 19:26)
Norim romantiskai praleisti nakti biggrin.gif aisku su vaikais hihihi.gif o jei rimtai,tai ten labai grazus ir skaidrus dangus...visos zvaigzdes matosi wub.gif labai noretusi tai pamatyti ir ivertinti  rolleyes.gif

Puiki ideja thumbup.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 20, 11:48)
aciu Elvitai patarusiai vaziuoti i Teno
Jei leisitei i  Taganana, tai rekomenduociau pavalgyti Casa Africa, 12 € pilnas vietinis menu, maisto tiek, kad mes kaip vidutiniskai valgus nesusidorojom iki galo, iskaiciuotas desertas ir gerimai. Tikras kaimo baras, kur net meniu nesurasytas normaliai, bet virtuve nuostabi, zuvis kuria valgem, tai turbut ta pacia diena suzvejota rolleyes.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif , man ten ir labai patiko thumbup.gif
Minejau kazkur si restoraneli, kai kalbejom apie rusiska meniu. Ten tikrai kaimo kavinuke, bet maistas superinis thumbup.gif

QUOTE(JM @ 2012 01 20, 14:44)

Del papludimio sutinku drinks_cheers.gif dirbtinis ir lieka dirbtinis,beto ten ir vandens svarumas man itartinas visokiu valciu,valteliu pilna.

Manau, kad Shana omenyje turejo ne Playa las Teresitas papludimi, o pati Playa las Americas miesteli mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 01 20, 20:30)
minetas jau buvo medaus romas, man labai jis patinka.

drinks_cheers.gif , man jis irgi labai labai, bet tas silpnesnis, ne 40l stiprumo ax.gif
Atsakyti
Aciu visiems atsakiusiems.
Ziuresim ka rasim ta ir vesim smile.gif
Atsakyti