Sveikos aš nelabai gerai supratau, jei nori užsikelti funikurieriumi į Teidę reikia leidimo, ar leidimo reikia tik jei nori dar aukščiau?
Beje jei reikia su funikulieriumi, gal kas galite paaiškinti kaip tai padaryti
QUOTE(Nerija777 @ 2012 01 18, 19:02)
Sveikos aš nelabai gerai supratau, jei nori užsikelti funikurieriumi į Teidę reikia leidimo, ar leidimo reikia tik jei nori dar aukščiau?
Norint pakilti i Teide su funikulieriumi...LEIDIMO NEREIKIA.
Reikia jei nori pakilti pesciomis iki pat Teides virsunes.(kai uzkelia funikulierius tada buna keli keliai..vienas pasivaiksciojimui aplinkui,kitas kelias su leidimais norint pakilti iki pat Teides virsunes)
Del funikulieriaus..taigi privaziuoji,pastatai masina,nusiperki bilieta ir keliesi
va imetu netgi konkretu puslapi is musu fotoreportazo,kur viskas jau turetu buti aisku ir pasakojimas ir vaizdai konkretus.
http://www.supermama...?...92571&st=48
Žiūrėjau aš jūsų fotoreportažą, labai gražios nuotraukos Iš pradžių taip ir supratau, kad nereikia, bet paskui ne viena klausė dėl to leidimo ir susipainiojau Beje noriu paklausti keik jūs laiko užtrukote Loro parke ir vandens parke? Norisi pasiplanuoti ką kokią dieną aplankyti
Mes Loro parke užtrukom visą dieną
QUOTE(Nerija777 @ 2012 01 18, 19:18)
Žiūrėjau aš jūsų fotoreportažą, labai gražios nuotraukos Iš pradžių taip ir supratau, kad nereikia, bet paskui ne viena klausė dėl to leidimo ir susipainiojau Beje noriu paklausti keik jūs laiko užtrukote Loro parke ir vandens parke? Norisi pasiplanuoti ką kokią dieną aplankyti
Aisku..zodziu susimaisete jau nuo visu klausimu ir patarimu
Mes Siam vandens parke buvome nuo ryto(atvykome pries atidarant) ir isvykome 18 val.
Loro parke irgi atvykome anksti ryte,tik atsidares buvo ir isvykome 16.15 poto mes dar pravaziavome po kitas vietoves nemazai.
Sveikos, merginos Trumpam aplankysim Tenerifę (pilnos 4d. atmetus kelionių laiką), tad norėčiau sužinoti ką būtinai reikia pamatyti, kas nėra taip svarbu. O norėtųsi ir Loro parką, ir vandens parką, ir salą apvažiuoti, ir į teidę nukakti, ir į la gomerą nusikelti Norų daug, o gavosi taip, kad laiko mažai Tai būčiau labai dėkinga jei galėtumėte ką patarti Beje gal kas dar žino koks yra goldcar paliekamas depozitas? Ačiū
Merginos ka reiskia prie auto nuomos luggage rack? Kaina 2 eurai parai? Cia jie bagaza saugo pas save servise ar kaip? Ar cia tos bagazines kur ant stogo tvirtinasi?
QUOTE(GintareM @ 2012 01 19, 00:35)
Merginos ka reiskia prie auto nuomos luggage rack? Kaina 2 eurai parai? Cia jie bagaza saugo pas save servise ar kaip? Ar cia tos bagazines kur ant stogo tvirtinasi?
Bagažinė ant stogo...
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 18, 23:17)
Bagažinė ant stogo...
Labai aciu! Niekada inetu neemem masinos, visada vietoj nuomodavom, tai dabar aiskinuosi smulkius niuansus
QUOTE(Norkyt @ 2012 01 18, 20:55)
Sveikos, merginos Trumpam aplankysim Tenerifę (pilnos 4d. atmetus kelionių laiką), tad norėčiau sužinoti ką būtinai reikia pamatyti, kas nėra taip svarbu. O norėtųsi ir Loro parką, ir vandens parką, ir salą apvažiuoti, ir į teidę nukakti, ir į la gomerą nusikelti Norų daug, o gavosi taip, kad laiko mažai Tai būčiau labai dėkinga jei galėtumėte ką patarti Beje gal kas dar žino koks yra goldcar paliekamas depozitas? Ačiū
Kadangi trumpam tik atvykstate,tai la Gomera atmesciau I Teide butinai vykciau,na o visa kita ka jus norite ir kokie prioritetai kelionei
QUOTE(Norkyt @ 2012 01 18, 21:55)
Aš irgi manau, kad Teidę būtina aplankyti, tai tūrėtų būti Nr.1 - lankytinų vietų sąraše, o toliau Nr.2 Loro parkas, Nr. 3 Siam parkas (vykite kuo anksciau ryte), tai mano nuomonė. Nr. 4 būtų pasiplaukiojimas jachta prie Los Gigantes uolų ir delfinai dar tuo metu priplaukia.
Dėl autonuomos, tai pastebėjau, kad dauguma užsimena apie depozitus ir kreditus paliekamus, nuomojantis auto internetu, o mes randame tokius nuomos auto punktus, kurie nereikalauja jokių depozitų. PVZ: WWW.CICAR.com - užsirezervuoji internetu, atvyksti į oro uostą ir pasiėmęs raktelius nuo automobilio susimoki agentūrai, kiek nuomavomės nebuvo jokių problemų.
Ačiū už patarimus O tame cicar nuoma dvigubai brangesnė gaunasi, nelabai ir apsimoka geriau tada tą užstatą palikti