Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(Eliktra @ 2012 01 16, 08:33)
O tai kiek jūs mokėjote už bilietą i Tenerifę (vienam žmogui), galutiniam variante viską sudėjus?

Musu nebuvo itin,itin pigus bilietai.Vidutiniai sakyciau.Apie 600lt ( plius minus)zmogui,bet buvo geri tarpai tarp reisu.Tik deja viena eme ir atidejo.
Papildyta:
QUOTE(Globaliste @ 2012 01 16, 11:48)
na ir mes šeštadienį sugrįžome iš savaitės nuostabių atostogų tenerifėje:) dėkojam labai Udriui už nuostabią kelionės organizaciją tikrai kad paskutinę minutę  biggrin.gif  4u.gif
spėjom ir tenerifės kažkiek pamatyti, ir la gomeros.. ech. mažai savaitės smile.gif noriu atgal:)

Laukiam jusu ispudziu ir foto bigsmile.gif
I La Gomera plaukete gal savarankiskai ar su ekskursija? kiek dienu joje buvote?
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 15, 19:10)
Ir dar klausimas ar apsimoka i Palmitos parka pirktis bilietus internetu, nes kazkur radau komentara pernyksti, kad vietoje pigiau nei internetu...

Laba smile.gif

Mes pirmokes bilietus i parka internetu. mirksiukas.gif Buvo pigiau nei vietoje pirkti.
Bet tai buvo 2009 m. Gal kas is neseniai grizusiu is Gran Kanarijos galetu parasyti kiek mokejo nuvyke i parka, tuomet galetumet palyginti su dabartinemis kainomis internetu. Mes pirkom tiesiai is paties PALMITOS parko puslapio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 15, 20:48)
I Tenerife ziurite?
Mums kaip tik patogiausia deld arbu is anksto planuotis rolleyes.gif

Taip, i tenerife smile.gif na del darbuku tai visu labai skirtinga situacija 4u.gif

QUOTE(JM @ 2012 01 16, 14:18)
Musu nebuvo itin,itin pigus bilietai.Vidutiniai sakyciau.Apie 600lt ( plius minus)zmogui,bet buvo geri tarpai tarp reisu.Tik deja viena eme ir atidejo.

Tikrai patraukli kainyte smile.gif del tu atidejimu tai niekas nezinos... cia laimes reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 01 16, 13:37)
Taip, i tenerife smile.gif na del darbuku tai visu labai skirtinga situacija 4u.gif
Tikrai patraukli kainyte smile.gif del tu atidejimu tai niekas nezinos... cia laimes reikalas smile.gif

del darbu,taip kiekvienam skirtingai drinks_cheers.gif
Kai atidejo,tai realios musu papildomos islaidos buvo 260lt uz viesbuti visai seimai su pusryciais..tikrai skaniais thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkes,
vis turedama laiko bandau skaitineti jusu pasakojimus apie tenerife, nes kovo 10 d. dviem savaitem ten isskrendam paatostogauti.
kazkur uzmaciau kaip rasete apie isparduotuve ir apie "shopinimasi". ar tiesa, kad sioje saloje labai mazos kainos (kazkur skaiciau kad po kelis EUR firminiai drabuzeliai)? pvz. drabuziu (domintu ir vaikams prekes)? ir kokios ten parduotuves? kur jas galima rasti? aciu uz ats.
P. S. toliau bandysiu skaitineti sias temas ir semtis patieties? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciauskas @ 2012 01 16, 15:38)
ar tiesa, kad sioje saloje labai mazos kainos (kazkur skaiciau kad po kelis EUR firminiai drabuzeliai)? pvz. drabuziu (domintu ir vaikams prekes)? ir kokios ten parduotuves? kur jas galima

Sioje saloje mazos kainos alkoholiui, tabakui ir kvepalams. Rubai pigus per ispardavimus, bet kovo men., man rodos ispardavimai jau buna pasibaige. Po kelis eurus buna rubeliai isparduotuvese (ucb).
Parduotuves tos pacios kaip ir pas mus (isskyrus C&A ir H&M, jei kalbam apie rubelius), bet jose kainos tikrai ne po kelis eurus smile.gif
Atsakyti
tai mano planas vaziuoti su tusciu lagaminu ir ji ten pripildyti neisdegs rolleyes.gif
o ten nera prekybos centru kur visus metus yra isparduotuviu?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 16, 15:03)
Sioje saloje mazos kainos alkoholiui, tabakui ir kvepalams. Rubai pigus per ispardavimus, bet kovo men., man rodos ispardavimai jau buna pasibaige. Po kelis eurus buna rubeliai isparduotuvese (ucb).
Parduotuves tos pacios kaip ir pas mus (isskyrus C&A ir H&M, jei kalbam apie rubelius), bet jose kainos tikrai ne po kelis eurus  smile.gif

dar pridursiu,kad sostineje nemazai zymiu firmu( ne ucb) isparduotuves...drauge su kuria kartu atostogavome specialiai daugiau vaiksciojo po jas ir lyginosi kainas,tai tikrai daug,daug pigiau nei kituose europos miestu isparduotuvese..kalbu apie isties zymiu firmu parduotuves.

O siaip tai yra isparduotuves ir parduotuves su nauja kolekcija.Apsipirkti galima nuo iki su daug mazesnemis kainomis nei LT
Taip pat technikai kainos tikrai mazesnes 4u.gif bet reikia eiti i rimtesnes,kur ne vien tik indusai turistam prekiauja.
Avalynei kainos mazesnes,irgi yra isparduotuviu,kur ziurejome visokiu nike ir t.t. jei butu vietos lagamine tai butume uzsipirke.
Todel kitam kartui jau vyksime be lagaminu ir vietoje apsipirksime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 16 sausio 2012 - 16:56
QUOTE(JM @ 2012 01 16, 16:54)
dar pridursiu,kad sostineje nemazai zymiu firmu( ne ucb) isparduotuves...

drinks_cheers.gif, man gaila buvo laiko po parduotuves vaikscioti, todel ejau tik i kelias, aktualiausias man, tai jose kainos buvo tos pacios kaip internetiniuose psl. Kas skrenda su tikslu apsipirkti, tuomet daugiau pavaiksciojus, gal ir ras daug pigiau nei LT smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 16, 16:14)
drinks_cheers.gif, man gaila buvo laiko po parduotuves vaikscioti, todel ejau tik i kelias, aktualiausias man, tai jose kainos buvo tos pacios kaip internetiniuose psl. Kas skrenda su tikslu apsipirkti, tuomet daugiau pavaiksciojus, gal ir ras daug pigiau nei LT  smile.gif

as ejau irgi konkreciai,kur man reikejo,bet kai mes 3 savaiteles buvome,tai nori nenori daugiau visko atrandi mirksiukas.gif ir siaip pravaziavome pro nemazai parduotuviu kur norejosi stoti,bet tiesiog del laiko trukumo praleisdavome.
Draugai visa diena konkreciai skyre sostines parduotuvems.
O kad pigiau nei LT tai tikrai thumbup.gif
Jau nekalbant apie isties zymiu firmu isparduotuves,kur kainos tukstanciais,tai tas skirtumas tikrai jauciamas zymiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 16 sausio 2012 - 17:25
QUOTE(JM @ 2012 01 16, 17:24)
as ejau irgi konkreciai,kur man reikejo,bet kai mes 3 savaiteles buvome,tai nori nenori daugiau visko atrandi mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
beto reiktu nepamirsti,kad jie pvm mokesti turi tik 5 %,kai mes 21 ,o tai irgi kainas zymiai sumazina thumbup.gif
Atsakyti