Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(Elvita @ 2012 01 13, 07:03)
Vakar dar radau Fuerteje viena lankytina vieta, nepamineta cia. Tai La Olivoje esantys "La Cueva del Llano" urvai. Dirba II-IV 10-18val. Iejimas 5e. Ekskursijos kas 45min.
Jei apsilankysit, duok zinoti kaip ten  ax.gif

Jei apsilankysim duosiu žinot smile.gif
Tik kiek pažiūrėjau nelabai sužavėjo, nes pasakojimų nesuprasim o esam rimtesniuose buvę urvuose...
Papildyta:
QUOTE(egle2003 @ 2012 01 13, 10:00)
Rezervavau masina per pluscar pries 2 dienas , atsakymo dar nesulaukiau g.gif  Per kiek laiko jums patvirtindavo uzsakyma , ar dar verta laukt , gal kitur ieskot , nes jau po keliu dienu isvaziuojam.

Su Cabrera Medina tai pasirašinėjom keliais laiškais per kelias valandas viską sutarėm ir atsiuntė rezervacijos nr
Papildyta:
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 01 13, 12:24)
Merginos (ir vaikinai)

ar kas skritdot i Tenerife per Frankfurta su maziau nei 3 valandom persidimui?
kolege pasejo panika, kad oro uostas labai didelis ir galim nespeti persesti, nes tarp musu skrydziu siek tiek maziau nei 3 valandos.....
ir dar? ar Ryainair skraido tik is vieno kazkurio terminal;o, ar gali tekti keisti ir terminala?
aciu smile.gif

Laiko jums tikrai pakankamai, svarbu išskrist neveluotų labai stipriai.
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 01 13, 13:42)
Draugė greičiausiai galvoja apie Franfurto oro uostą, bet Ryanair skrenda į Frankfurt Hahn ir jis tikrai nėra didelis  biggrin.gif  Tikrai spėsit smile.gif

oi kaip aciu jums ir kitiem ataskiusiems smile.gif o jau buvau i panika puolusi, pati aisku irgi vepla, neuzfiksavau, kad mes skrendam i Frankfurt Hahn oro uosta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 01 13, 11:24)

ir dar? ar Ryainair skraido tik is vieno kazkurio terminal;o, ar gali tekti keisti ir terminala?

Paryziuje mums reikejo pereiti i kita terminala rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 01 13, 14:24)

ir dar? ar Ryainair skraido tik is vieno kazkurio terminal;o, ar gali tekti keisti ir

Spėsite tikrai visur, oro uostas nedidelis, viskas vietoje... Atvyksite ir šalia jau bagažo registravimas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 13, 07:35)
as esu irgi ji radusi,nes mums urvai patinka biggrin.gif
Cia tiksliau ir konkreciau raso del lankymo valandu.(kaip supratau yra per pietus 2 val tarpas,per kuri nevedamos ekskursijos g.gif   butu nesmagu papulti ir veliau laukti doh.gif )

drinks_cheers.gif ir mums patinka mirksiukas.gif
Aciuks uz nuorodele 4u.gif

QUOTE(sugarbabe @ 2012 01 13, 09:40)
mes cia buvom ax.gif

Na va, kaip smagu isgirsti nuomone drinks_cheers.gif Esam buve ne viename urve, bet, manau, kad aplankysim ir si drinks_cheers.gif

QUOTE(egle2003 @ 2012 01 13, 10:00)
Per kiek laiko jums patvirtindavo uzsakyma , ar dar verta laukt , gal kitur ieskot , nes jau po keliu dienu isvaziuojam.

Rezervavau per Cabreramedina, rezervacijos nr. atsiunte per kelias minutes po rezervavimo.

QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 01 13, 12:24)
Merginos (ir vaikinai)

ar kas skritdot i Tenerife per Frankfurta su maziau nei 3 valandom persidimui?

Mes bandysim grizti per Frankfurta su 2val. ir 10min. persedimu, tikiuos spesim unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 13 sausio 2012 - 14:01
Laukine Fėja, ne vieni būsit, jei ką, gulsim po lėktuvu ir niekur neleisim be mūsų skrist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 13, 14:35)
Spėsite tikrai visur, oro uostas nedidelis, viskas vietoje... Atvyksite ir šalia jau bagažo registravimas... 4u.gif

aciu labai uz atvedima i prota smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 01 13, 15:02)
Laukine Fėja, ne vieni būsit, jei ką, gulsim po lėktuvu ir niekur neleisim be mūsų skrist  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
aisku viskas tvarkoje turi buti, kazkaip is streso buvau pamirsus, kad mes ne i ta didiji - baisuji oro uosta skrisim o i Hahn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 13, 12:35)
Tai ką čia paprotinsi dėl tų rūbų, jamsim kiek tilps ir tiek smile.gif O tai daug nebus... Juk jei ką galima ir prasiskalbt.. Svarbu nesušalt, o tokiu laiku ten neperkaisi, blogiausiu atveju ten kiek supratau ir be rūbų nebūsi išskirtinis  biggrin.gif

Mašiniukas Opel Corsa kaip rašo naujas modelis, žodžiu iš pigiausių grupės pas juos smile.gif

tas kiek tilps tij man netinka biggrin.gifD man ne del kiekio, o del oro...kokiu rubu...neesam ziema skride kur silciau, dazniausiai tik kalnai su slidem.. todel nzn .. ar isidet ka trumpom ir megztuku, stiuke?? maziui kepure det? ar ne...na va ir nzn.. aisku sumastysiu vistiek, bet kirba klausimas kokiu tu rubu...

o jus kada griztat?? nes smagu zinot, kaip ju oram pasiruost..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nomadica: 13 sausio 2012 - 16:30
QUOTE(Nomadica @ 2012 01 13, 16:29)
tas kiek tilps tij man netinka biggrin.gifD man ne del kiekio, o del oro...kokiu rubu...neesam ziema skride kur silciau, dazniausiai tik kalnai su slidem.. todel nzn .. ar isidet ka trumpom ir megztuku, stiuke?? maziui kepure det? ar ne...na va ir nzn.. aisku sumastysiu vistiek, bet kirba klausimas kokiu tu rubu...

mes pernai buvom vasario men Fuertej, kai tuo metu Lietuvoj buvo virs -20.
skridom tik su rankiniu.
is Lietuvos isskridom su kedukais, vaikai - pedkelnes, kelnes plonos, ilgom rankovem maikutes, silti megztukai ir striuke, plonos pirstines ir rudenines plonos kepures . isidejau sandaliukus vaikams, po 3 maikutes trumpom rankovem, 2 ilgom, sortai po 3vnt, ilgos treningines kelnes dar papildomai ir 2 dzemperiukai, plius triusikai, kojines, maudymkes, nuo saules kepures.
salta buna neilgai tik kol nueini iki lektuvo, kadangi mes su tarpine nakvyne orouoste, tai reikejo silciau siek tiek apsirengti.
as pati su crocsais,dzinsais, trumpom maikute, megztukas, plona striuke. isidejus buvau sortus, leginsus, pora maikiu-tuniku, ilgom rankovem dzempa, smulkme ir viskas.
gal kiek pagelbejau 4u.gif

Kanarai amzino pavasario salos, tai gali ir lietucio but, o gali ir pliekst saule istisai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 13 sausio 2012 - 17:00
QUOTE(sugarbabe @ 2012 01 13, 16:58)

drinks_cheers.gif Pamenu skrendant atgal is Tenerifes, oro uoste skambinom tevams, tai LT buvo -26l, o Tenerifej +27l. Kaip nesinorejo grizti i ta salti, brrr...
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2012 01 13, 16:29)

As vaikam is siltesniu imetu po kelis dzemperiukus,maikuciu ilgom rankovem,liemene ir plonas striukytes.Striukyciu neprireike ,kiek buvom.
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2012 01 13, 16:58)
skridom tik su rankiniu.
is Lietuvos isskridom su kedukais, vaikai - pedkelnes, kelnes plonos, ilgom rankovem maikutes, silti megztukai ir striuke, plonos pirstines ir rudenines plonos kepures  . isidejau sandaliukus vaikams, po 3 maikutes trumpom rankovem, 2 ilgom, sortai po 3vnt, ilgos treningines kelnes dar papildomai ir 2 dzemperiukai, plius triusikai, kojines, maudymkes, nuo saules kepures.
salta buna neilgai tik kol nueini iki lektuvo, kadangi mes su tarpine nakvyne orouoste, tai reikejo silciau siek tiek apsirengti.
as pati su crocsais,dzinsais, trumpom maikute, megztukas, plona striuke. isidejus buvau sortus, leginsus, pora maikiu-tuniku, ilgom rankovem dzempa, smulkme ir viskas.
gal kiek pagelbejau 4u.gif

Kanarai amzino pavasario salos, tai gali ir lietucio but, o gali ir pliekst saule istisai cool.gif

QUOTE(ingaul @ 2012 01 13, 17:29)
As vaikam is siltesniu  imetu po kelis dzemperiukus,maikuciu ilgom rankovem,liemene ir plonas striukytes.Striukyciu neprireike ,kiek buvom.

aciu merginos drinks_cheers.gif tikrai, kad aiskiau man 4u.gif
Atsakyti