Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(Nomadica @ 2012 01 12, 23:27)
mes sausio 29 isskrendam wink.gif
http://www.cabreramedina.com/ kas nors nuomavosi cia FUERTEJ?

O mes sekmadienį jau...
Viskas jau daug maž aišku, liko sugalvoti, kaip čia reikia apsirengti protingiau ir susitalpinti viską į rankinį bagažą, žiemą į šiltus kraštus dar neskridom g.gif

Cabrera medina būtent ir nuomavausi auto.
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 13, 00:00)
O mes sekmadienį jau...
Viskas jau daug maž aišku, liko sugalvoti, kaip čia reikia apsirengti protingiau ir susitalpinti viską į rankinį bagažą, žiemą į šiltus kraštus dar neskridom  g.gif
Cabrera medina būtent ir nuomavausi auto.

jetau kaip jums fainai,,,, jo del rubu mane paprotinsit 4u.gif nes mes bernioku savo 1\m.11. vaziuosim, tai idomu kaip su apranga reiks... kad nesusalt iki lektuvu, ir kad nesussalt ten ar neperkaist .....niu labai lauksiu jusu paprotinimu wink.gif

beje, kokia kaina ir koki auto sutaret??? labai bus smagu isgirst kaip sekes po keliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2012 01 12, 23:27)
kas nors nuomavosi cia FUERTEJ?

Mes rezervavomes is ju visose 3 salose, nes be Cicar, jie vieninteliai turi ofisus, tiek oro uostuose, tiek juru uostose. O mums reiks pasiimti vienoje vietoje, grazinti kitoje. Todel mums si nuoma tiko geriausia.

Papildyta:
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 13, 00:00)
O mes sekmadienį jau...

thumbup.gif
Vakar dar radau Fuerteje viena lankytina vieta, nepamineta cia. Tai La Olivoje esantys "La Cueva del Llano" urvai. Dirba II-IV 10-18val. Iejimas 5e. Ekskursijos kas 45min.
Jei apsilankysit, duok zinoti kaip ten ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 13, 06:03)
Vakar dar radau Fuerteje viena lankytina vieta, nepamineta cia. Tai La Olivoje esantys "La Cueva del Llano" urvai. Dirba II-IV 10-18val. Iejimas 5e. Ekskursijos kas 45min.
Jei apsilankysit, duok zinoti kaip ten  ax.gif

as esu irgi ji radusi,nes mums urvai patinka biggrin.gif
Cia tiksliau ir konkreciau raso del lankymo valandu.(kaip supratau yra per pietus 2 val tarpas,per kuri nevedamos ekskursijos g.gif butu nesmagu papulti ir veliau laukti doh.gif )
http://www.sunnyfuer...-de-llanos.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 13 sausio 2012 - 07:38
QUOTE(racke @ 2012 01 12, 23:33)
Aš tikrai neturiu nieko prieš nei prieš Makalių, nei prieš Udrių. Pasikonsultuoti galima su visais  smile.gif Bet renkamės tai, kas geriausiai mums  biggrin.gif

Aha ...ir nusperki kartą kokį BETOS kuponą kelionei biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2012 01 13, 09:30)
Aha ...ir nusperki kartą kokį BETOS kuponą kelionei biggrin.gif:D

Na yra ir tokių protinguolių biggrin.gif
Tik man čia labai panašu į atostogų sandėliuką ar kaip jis ten vadinosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2012 01 13, 07:03)
Jei apsilankysit, duok zinoti kaip ten  ax.gif

mes cia buvom ax.gif
jei esat aplanke daugiau urvu, tai nieko ispudingo nerasite.. pirmyn eini apgraibom, tokiu takiuku nes tamsu, o tie prozikai ant salmu sviesos daug neduoda, gide anglu kalba visai smagiai papasakojo kas ir kaip ten, paskui paciam gale, isjungia sviesa, ir liepia isiklausyt gal isgirsim ir pajusim voriukus lotuliukas.gif o paskui kai jau sviesele ijungia, pamatai kur esi, ir atgal jau visai padoriai gali gryzti. viskas gana greit.
mano kompanija nebuvo niekur giliau po zeme ilindus, tai mums atostogas sitas urvelis tikrai paivairino thumbup.gif
cia galutinis taskas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 13 sausio 2012 - 09:58
QUOTE(racke @ 2012 01 13, 09:33)
Na yra ir tokių protinguolių   biggrin.gif
Tik man čia labai panašu į atostogų sandėliuką ar kaip jis ten vadinosi  rolleyes.gif

Tiesą sakant, esu važiavus į Taliną taip va. Netikėtai gavau dovanų. Visą laiką buvau pasiruošus kažkur kažkam primokėt, nes nerealu atrodė už 200 Lt gaut: kelionę, gido paslaugas, nakvynę su pusryčiais ir vakariene (buvo trys nekuklūs patiekalai + gėrimai), viešbutyje buvo galima naudotis baseinais ir pirtimis. Papildomai aplankėm du muziejus ir apkeliavom papildomus objektus nukrypus nuo programos.
Vienu žodžiu, tai buvo naujos įmonės promas ir manau sėkmingas. Mes irgi likom tikrai patenkinti, nors į autobusines keliones linkusi esu žiūrėti skeptiškai.

Ar dar naudočiausi tokiu pasiūlymu nežinau, juk negali pirkt katės maiše ir tikėtis, kad ten visada rasi gyvą katiną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 13 sausio 2012 - 09:42
Rezervavau masina per pluscar pries 2 dienas , atsakymo dar nesulaukiau g.gif Per kiek laiko jums patvirtindavo uzsakyma , ar dar verta laukt , gal kitur ieskot , nes jau po keliu dienu isvaziuojam.
Atsakyti
Merginos (ir vaikinai)

ar kas skritdot i Tenerife per Frankfurta su maziau nei 3 valandom persidimui?
kolege pasejo panika, kad oro uostas labai didelis ir galim nespeti persesti, nes tarp musu skrydziu siek tiek maziau nei 3 valandos.....
ir dar? ar Ryainair skraido tik is vieno kazkurio terminal;o, ar gali tekti keisti ir terminala?

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2012 01 13, 00:32)
jetau kaip jums fainai,,,, jo del rubu mane paprotinsit  4u.gif  nes mes bernioku savo 1\m.11. vaziuosim, tai idomu kaip su apranga reiks... kad nesusalt iki lektuvu, ir kad nesussalt ten ar neperkaist .....niu labai lauksiu jusu paprotinimu wink.gif
beje, kokia kaina ir koki auto sutaret??? labai bus smagu isgirst kaip sekes po keliones smile.gif

Tai ką čia paprotinsi dėl tų rūbų, jamsim kiek tilps ir tiek smile.gif O tai daug nebus... Juk jei ką galima ir prasiskalbt.. Svarbu nesušalt, o tokiu laiku ten neperkaisi, blogiausiu atveju ten kiek supratau ir be rūbų nebūsi išskirtinis biggrin.gif

Mašiniukas Opel Corsa kaip rašo naujas modelis, žodžiu iš pigiausių grupės pas juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2012 01 13, 12:24)
Merginos (ir vaikinai)

ar kas skritdot i Tenerife per Frankfurta su maziau nei 3 valandom persidimui?
kolege pasejo panika, kad oro uostas labai didelis ir galim nespeti persesti, nes tarp musu skrydziu siek tiek maziau nei 3 valandos.....
ir dar? ar Ryainair skraido tik is vieno kazkurio terminal;o, ar gali tekti keisti ir terminala?
aciu smile.gif

Draugė greičiausiai galvoja apie Franfurto oro uostą, bet Ryanair skrenda į Frankfurt Hahn ir jis tikrai nėra didelis biggrin.gif Tikrai spėsit smile.gif
Atsakyti