Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(AukleZig @ 2012 01 12, 13:34)
Makaliaus komanda neorganizuoja kelionių, tik gaudo pasiūlymus:)
Dabar va tik pirmąją bando organizuot autobusu į Slovakiją berods su Mis Lietuva.

reiskias teisingai supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Nepamirškim kad yra dar ir kitas variantas - be Makalių ir agentūrų - viską galima organizuotis ir pačiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien kažkokiam puslapyje įmesta nuoroda apie akciją Novature kelionėms į tenerifę - mama mija doh.gif Paskačiavau, kad mažiausiai 3 kartus mažiau mokėsim už skrydį+nakvynę nei pas juos su akcija.

Bijau, kad su organizatoriais tuoj nieks nenorės draugauti...
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 12, 15:45)
reiskias teisingai supratau mirksiukas.gif

as irgi daznai pagalvoju apie makaliu, bet nelabai suprantu jo darbo esmes. jis gaudo pigius skrydzius, siulo zmonems, o jam kas is to? kazkoki procenta pasiima? kokia esme pas ji?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 01 12, 18:25)
as irgi daznai pagalvoju apie makaliu, bet nelabai suprantu jo darbo esmes. jis gaudo pigius skrydzius, siulo zmonems, o jam kas is to? kazkoki procenta pasiima? kokia esme pas ji?

Triochla tas makalius, jungimai blogi arba iš vis kita šalis nurodyta, pradedi vesti duomenis, tai rezultate kainos iškyla gal per pus. Jo gi biznis ten, nuo bilietų, nuo viešbučių komias krenta
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 01 12, 15:25)

va Udrius parase,kad kazkokius procentus ima..realiai,tai manau visais budais kol kas traukia savo tinklalapiu,reklamomis ir laidomis zmones,kad butu kuo populiaresnis,o veliau jau stos i rimta versla....turizmo biggrin.gif bet cia mano prielaida,kuri gal ir visiskai neteisinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 01 12, 20:21)
va Udrius parase,kad kazkokius procentus ima..realiai,tai manau visais budais kol kas traukia savo tinklalapiu,reklamomis ir laidomis zmones,kad butu kuo populiaresnis,o veliau jau stos i rimta versla....turizmo biggrin.gif bet cia mano prielaida,kuri gal ir visiskai neteisinga rolleyes.gif

bet tai naturalu, kad turi buti naudos is to. negi udrius uz aciu daro?
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2012 01 12, 18:59)
bet tai naturalu, kad turi buti naudos is to. negi udrius uz aciu daro?

Tai aisku naturalu.Tik paslaugos ir organizavimas turi buti kokybiski.
Bet cia jau kiekvienas renkames kas kam tinka... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taigi logiška, kad visi gauna komisą, kiekvienas už savo darbą gauna atlygį. Kaip ir įprastam turizmo sektoriuj laimi tas, kurio kaina išeina geresnė klientui. Makalius nerašo žodžio "nuo" ir sukūrė asmeniško pardavimo principą, kuriuo žmonės vis dar tiki.
Realiai ta 'gera' kaina kompensuojasi papildomom priemokom nuvykus, kai tie viešbučiai būna nepatogiose vietose arba su kitais trūkumais. Bet visur visokių tų pasiūlymų būna. Kaina vaidina vaidmenį šiais laikais visiems, tik kai jau šeimą turi, reikalavimai atostogoms pakyla..
Atsakyti
Butent drinks_cheers.gif kad pas Makaliu skirta siaip atmestinai cool.gif na pagal jaunimo lygi.Radau,siulau,radau,gerai biggrin.gif
O siaip tureti patikima zmogu....labai svarbu...man pvz Udrius tikras profesionalas....kelionese turiu patirti,savo nuomone ir suvokima...ir moku ivertinti zmogu,kuris dirba atsidaves ir su patirtimi thumbup.gif Todel toki zmogu drasiai rekomenduoju,nors tokiu mano rekomenduotu zmoniu isties mazai..esu gan kritiska tiek sau tiek kitiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2012 01 12, 10:38)
o kodėl taip mažai keliaujančių į Fuerteventūrą čia?

mes sausio 29 isskrendam wink.gif

http://www.cabreramedina.com/ kas nors nuomavosi cia FUERTEJ?
Atsakyti
Aš tikrai neturiu nieko prieš nei prieš Makalių, nei prieš Udrių. Pasikonsultuoti galima su visais smile.gif Bet renkamės tai, kas geriausiai mums biggrin.gif
Atsakyti