QUOTE(AukleZig @ 2012 01 12, 11:10)
bet toks įspūdis kad nežinai ko tikėtis, nieks nekeliauja, o tikėtis norisi puikių atostogų
Na manau apie visas populiariasias ir didesnes Kanaru salas pakankamai info.Juolab,kad jei ieskant ne tik cia,bet ir kituose puslapiuose tai ir fotoreportazu pilna galima rasti ir siaip info...as apie Fuerte labai graziu fotoreportazu esu skaiciusi.Per Youtube pilna zmoniu filmuotu klipuku apie pesciuju keliones,papludimius ir t.t.
Vat jei apie mazesnes salas tai jau info realiai yra mazoka....
apie El Hierro iki siol esu radusi viena rusu fotoreportaza ir pora tokiu normalesniu anglu kalba...butent fotoreportazu, ir viena svetaine,kur tikrai nemazai foto imesta,nes visa kita pagrindas eina moksliniais terminais,ivairios nuotrupos,apie ugnikalniu issiverzimus,salos sandara ir apie vietine "politika",kuri turistui nelabai idomi ir reikalinga.
Bet jei jus nerandat pakankamai info,tai galima paciai panarsyti perziurint vaizdus,kad pasiziureti,kur kokie vaizdai,papludimiai, miesteliai butu jums grazus apziureti.Imetate i goola pavadinima is zemelapio ir pamatote vaizdus...tinka zymites,netinka praleidziat.As visada taip pakrante perziuriu
tada realiai pati zinau,kur noreciau uzsukti pakeliui,jei uzsimanytumeme issimaudyti.
Laiko jums dar tikrai nemazai yra,o sala nera prigrusta daug izymiu vietu,kad daug laiko narsymui reiketu.
Mane Fuertaventura traukia graziais papludimiais
Papildyta:
QUOTE(sugarbabe @ 2012 01 12, 10:23)
ir labai daznai kitos salos buna pamirstos, nes tipo as du kartus i ta pacia vieta nevaziuoju, jau buvau Kanaruose
nors visos salos labai skirtingos
prisipazinsiu,kad as taip irgi pries isskrendant i Tenerife sakiau
bet dabar vat kaip apsisuko
todel teko atsiimti savo zodzius
Papildyta:
QUOTE(Upytė @ 2012 01 12, 07:21)
Man atrodo JM ir Elvitai galime mokėti atlyginimą už išsamius ir nepailstančius paaiškinimus ir atsakymus