Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 12, 00:25)
Tai kad labai normalus puslapis..bet aš nenuomavau nes jų kainos Tenerifėje žymiai geresnės negu duoda Fuerteventuroje smile.gif
Abejoju ar kas jums atsakys, kiek sudėvėtą automobilį gausite ar kiek padėvėtą kėdutę, firma jų tai ne vieną juk turi ir nevienodos būklės jos.. O koks skirtumas?
Man tai tokie dalykai tas pats, aš tiesiog netikiu kad duos specialiai sugedusį automobilį, o sugesti gali net ir naujas - technika juk.

Na del automobilio tai jokio skirtumo, man tai bile jis tik vaziuoja biggrin.gif bet del kedutes skirtumas didelis, nes visgi vaiko saugumas man yra pirmoje vietoje ax.gif Nesinoretu vaiko sodinti i kokia nutrypta, sulaistyta, nesvaria, ar apipilta kedute, nekalbu jau apie tai kad nudeveta ant tiek, arba modelis kedes akmens amziaus senumo, kad joje paprasciausiai nesaugu vaziuoti butu g.gif kazkaip kai lietuvoje vazinejame keduteje islaikiusioje auksciausius saugumo testus, tai nesitikiu gauti tokia pacia, nes ji yra pakankamai brangi, na bet bent jau i ta puse noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 11, 22:28)
Abejoju ar kas jums atsakys, kiek sudėvėtą automobilį gausite ar kiek padėvėtą kėdutę, firma jų tai ne vieną juk turi ir nevienodos būklės jos.. O koks skirtumas?

tai todel mes anksciau ir diskutavome ta tema..kad vietoje tu zinai koki konkreciai automobili gausi ir kokio senumo,o internetu tai ne visada visi sita suzinai.
O del senumo,tai jau rasiau pavyzdi.Gal kam tai ir neaktualu toks dalykas,rasiau tik is musu pozicijos.
Papildyta:
QUOTE(DomingoFaustas @ 2012 01 11, 22:32)
Na del automobilio tai jokio skirtumo, man tai bile jis tik vaziuoja biggrin.gif 

na cia velgi,man tai aktualu,nes jau kaip minejau musu draugai isties vargo su masiniuku,nes na netrauke jis normaliai...tai juk ir laiko sugaistama ir normaliai vaziuoti negali,greicio isvystyti.Nekalbant jei kalnuose vazineji,serpantinais,tai isvis tada laiko daug daugiau sugaistama.
Cia kaip ir su kedute,norisi gauti atitinkancia visus reikalavimus,o to patikrinti jau negali manau nei vietoje,nei internetu perkant,nes jei kedute bus patyrusi avarija,tai nelabai matysies,o pagal saugumo reikalavimus tai jau turetu realiai buti nenaudojama del saugomo ateiciai.Vietoje galai tik vizualiai matyti..mes beje kai nuomavomes,tai rinkomes kedute patys mirksiukas.gif nes dukrai dar reikejo tos vadinamos " pasostes" Keduciu prideta pilna buvo ir galejai imti kokia nori.
Na bet cia diskusija jau visai issiplete biggrin.gif manau jau aptareme viska is visu pusiu ir visiems jau turetu buti viskas aisku biggrin.gif
Atsakyti
Kai užsakinėjom internetu, mums rodė, kad už kėdutę reikia papildomai mokėti. bet mažajam jau 7 metai, tai manau jau nebūtina, nebent patogumo dėlei (kad aukščiau sėdėtų). Gal galima vietoj pasiderėti jau nuvažiavus dėl kėdutės? Ar jie į derybas nesileidžia?

Patikrinom savo "naminę" navigaciją, tai ten nėra Kanarų g.gif Pirmą kartą važiuojant drąsiau būtų su navigacija, teks instaliuotis Kanarus visiems laikams thumbup.gif

Man atrodo JM ir Elvitai galime mokėti atlyginimą už išsamius ir nepailstančius paaiškinimus ir atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 11, 23:15)
Na gal ir be ryšio verčia , bet įsivaizduokit kad jei taip parašyta tai yra gerai wink.gif O taip parašyta visose draudimo kompanijose smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2012 01 12, 00:53)
Dar vienas durnas klausimas: ka reiskia no excess insurance? google be rysio verima duoda  doh.gif

Be frančizės... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Turiu viena klausimeli smile.gif
Ruosiames i Tenerife kovo menesio viduryje (apie 10 diena), ir niekaip neisryskinu koks ten oras.. Ziuriu dauguma vaziuoja spalio- vasario menesiais. O pavasariop kazkaip ir nutyla.. Sakau gal ten kokios liutys tuo laiku prasideda ar pan? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 12, 09:28)
Be frančizės... 4u.gif

Aciu! Liuks!
Atsakyti
QUOTE(Luna__ @ 2012 01 12, 11:47)
Sveikos smile.gif
Turiu viena klausimeli smile.gif
Ruosiames i Tenerife kovo menesio viduryje (apie 10 diena), ir niekaip neisryskinu koks ten oras.. Ziuriu dauguma vaziuoja spalio- vasario menesiais. O pavasariop kazkaip ir nutyla.. Sakau gal ten kokios liutys tuo laiku prasideda ar pan? blush2.gif

Pažiūrėkite čia:
ORO, VANDENS TEMPERATŪROS IR LIETAUS KIEKIO VIDURKIAI TENERIFĖJE
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 12, 09:56)

didelis dekui, labai pagelbejo smile.gif Ir nugasdino siek tiek... maniau, kad kova bus silciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna__ @ 2012 01 12, 12:02)
didelis dekui, labai pagelbejo smile.gif Ir nugasdino siek tiek... maniau, kad kova bus silciau  blush2.gif

Daugmaž panašu, o gal net kiek šilčiau į gruodžio mėnesį... Gruodį teko būti, tai pakako saulės ir pasideginimui, ir pasimaudėme vandenyne, tad manau be reikalo išsigandote... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 01 12, 10:11)
Daugmaž panašu, o gal net kiek šilčiau į gruodžio mėnesį... Gruodį teko būti, tai pakako saulės ir pasideginimui, ir pasimaudėme vandenyne, tad manau be reikalo išsigandote... 4u.gif

Rimai? rolleyes.gif na tada teks patiketi ir bandyti iki galo susiplanuoti kelione smile.gif
Atsakyti
o kodėl taip mažai keliaujančių į Fuerteventūrą čia?
Atsakyti