QUOTE(Gerai bus @ 2012 01 12, 00:25)
Tai kad labai normalus puslapis..bet aš nenuomavau nes jų kainos Tenerifėje žymiai geresnės negu duoda Fuerteventuroje
Abejoju ar kas jums atsakys, kiek sudėvėtą automobilį gausite ar kiek padėvėtą kėdutę, firma jų tai ne vieną juk turi ir nevienodos būklės jos.. O koks skirtumas?
Man tai tokie dalykai tas pats, aš tiesiog netikiu kad duos specialiai sugedusį automobilį, o sugesti gali net ir naujas - technika juk.
Abejoju ar kas jums atsakys, kiek sudėvėtą automobilį gausite ar kiek padėvėtą kėdutę, firma jų tai ne vieną juk turi ir nevienodos būklės jos.. O koks skirtumas?
Man tai tokie dalykai tas pats, aš tiesiog netikiu kad duos specialiai sugedusį automobilį, o sugesti gali net ir naujas - technika juk.
Na del automobilio tai jokio skirtumo, man tai bile jis tik vaziuoja bet del kedutes skirtumas didelis, nes visgi vaiko saugumas man yra pirmoje vietoje Nesinoretu vaiko sodinti i kokia nutrypta, sulaistyta, nesvaria, ar apipilta kedute, nekalbu jau apie tai kad nudeveta ant tiek, arba modelis kedes akmens amziaus senumo, kad joje paprasciausiai nesaugu vaziuoti butu kazkaip kai lietuvoje vazinejame keduteje islaikiusioje auksciausius saugumo testus, tai nesitikiu gauti tokia pacia, nes ji yra pakankamai brangi, na bet bent jau i ta puse noreciau