Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos - IX tema

QUOTE(klementyna @ 2012 01 11, 16:55)
anksciau buvo kalbeta apie maista. man dar labai patinka kava leche con leche. tokia saldi, nes yra pilamas ir pienas ir kondensuotas pienas. cia kanaruose ji labai populiari. taip pat dar patinka churros, tik kad kaloriju bomba. net nezinau kaip apibudinti jas. kazkas panasaus i sprurgas keptas aliejuje patiekiamas su karstu sokoladu. kiek zianu kanaruose ir pacioj ispanijoje jos siek tiek skiriasi.

Churros visur man atrodo labai populiarios biggrin.gif bet man tai nea, pykina nuo tu verdanciu riebalu kvapo blush2.gif

O del korteles - o nera nuomu, kurios jos nepraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 18:03)

O del korteles - o nera nuomu, kurios jos nepraso g.gif

Kaip suprantu jei nuomojame nuvyke, tai nereikia... o jei internetu rezervuojam, tai reikia.
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2012 01 11, 18:02)
Dabar ir pati paziurejau, kaip ir atitiktu tavo salygas  mirksiukas.gif

Conditions included:
- Unlimited mileage
- Insurance 100 % FULLY COMPREHENSIVE, without excess
- Local taxes
- Maps of the islands
- Extra equipment
- Additional drivers
- Delivery during night time at the airport
- Audio guide in Lanzarote
Papildyta:

Aga, kaip ir turetu buti ok... bet vat del tos kreditines vis tiek neina... nes as buciau "main driver" plius tarkim MV... o is tikruju mairuos MV ir tetis...
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2012 01 11, 16:58)
As taip irgi manyciau, kai kuriuose puslapiuose salygose pasakyta apie papildoma mokesti (berods kazkur maciau 30 eu buvo)... o kitur nieko neuzsiminama...

Na didesne dilema yra del tu vairuotoju, kad nei mano vyras, nei tetis kreditines neturi... g.gif  O darytis kortele tik keliems menesiams kainuos panasiai kaip susimoketi uz dar trecia papildoma vairuotoja.

Šiaip ta jau minėta Cabrera medina niekur nerašo kad privaloma kreditinė kiek žiūrėjau,rezervuojantis tai nereikia gal (aš laišką rašiau ir taip rezervavo man) o vietoje koks skirtumas kas mokės? Ir aplamai pas juos nėra visiškai jokių papildomų sąlygų, vaikiška kėdutė ir papildomas vairuotojas įeina į kainą, naktį pristatyti mašiną gali, tai jums viskas tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerai bus: 11 sausio 2012 - 17:21
QUOTE(damselfly @ 2012 01 11, 17:16)
Kaip suprantu jei nuomojame nuvyke, tai nereikia... o jei internetu rezervuojam, tai reikia.
Papildyta:
Aga, kaip ir turetu buti ok... bet vat del tos kreditines vis tiek neina... nes as buciau "main driver" plius tarkim MV... o is tikruju mairuos MV ir tetis...

Tai gerai, rezervuokit savo kreditine, o papildomus vairuotojus irasykit vyra ir teti smile.gif
Atsakyti
O manes Goldcar kreditines neprase rezervuojant g.gif Bet nepamenu ar salygose parasyta, kad kreditine reiks moket g.gif Reiks paziureti namie.
Atsakyti
Aciu jums uz pagalba... jau matau kad reikalas ne beviltiskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2012 01 11, 16:36)
Sveikutes,

O as masina uzsisakiau PlusCar (cia radau saita ju),tai jie man parase,kad lauks oro uoste su lentele ir mano vardu ant jos  g.gif Ir vaikiska kedute nemokamai buvo.Dabar deriuosi su jais,kad masina i viesbuti atvarytu,bet kol kas atsakymo negavau.Kazi ar GPS buna masinose?

Isskrendam 22 i Tenerife Playa las America,emiau 4+ zv viesbuti su AI ,tikiuosi neteks nusivilt  cool.gif  Gal kam teko pabuvot sitam viesbuty? http://www.marylanza.com/

Mes 21d. skrendam i tenerife , masina irgi pluscar uzsisakem , tik dar atsakymo negavom. O kur gyventi internetu taip ir neissirinkau , tikiuosi geresne kaina vietoj apartamentus issinuomuot. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 17:23)
O manes Goldcar kreditines neprase rezervuojant g.gif Bet nepamenu ar salygose parasyta, kad kreditine reiks moket g.gif Reiks paziureti namie.

As tiesa sakant nepamenu, kai rezervavau Medinoj, gal ir manes neprase g.gif Paziurejau emeile rezervacija, neparasyta, kad reikes kreditine atsiskaityti, matyt galima ir grynais g.gif
Atsakyti
churros man skanu jei nedaug. turiu viena megstama kavinuke, kur porcija sudaro keturios churros ir karstas sokoladas. tai visada imame du zmones viena porcija, pakanka tikrai.
o leche con leche kavos kainos tikrai nepamenu. manau skiriasi kiekvienoje kavineje. manau nuo euro su centais iki dvieju eur. nebrangi, bet skani
Papildyta:
[quote=Shana,2012 01 11, 18:03]
Churros visur man atrodo labai populiarios biggrin.gif bet man tai nea, pykina nuo tu verdanciu riebalu kvapo blush2.gif

tiesiog skirtingai atrodo priklausomai nuo vietos, bet esme ta pati aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2012 01 11, 15:36)
O as masina uzsisakiau PlusCar (cia radau saita ju),tai jie man parase,kad lauks oro uoste su lentele ir mano vardu ant jos  g.gif Ir vaikiska kedute nemokamai buvo.Dabar deriuosi su jais,kad masina i viesbuti atvarytu,bet kol kas atsakymo negavau.Kazi ar GPS buna masinose?

Na va, pasirodo, kad nesusapnavau, kad lauktų oro uoste biggrin.gif Mes irgi iš ten pat nuomavomės.

Va va, ir man tas pats klausimukas - GPS būna mašinose? Ar ten viskas taip paprasta ir aišku, kad nieko nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Upytė @ 2012 01 11, 17:46)
Va va, ir man tas pats klausimukas - GPS būna mašinose? Ar ten viskas taip paprasta ir aišku, kad nieko nereikia?

nesinaudojome jokiais gps-ais schmoll.gif kazkaip ten viskas paprasta ir elementaru...tiesa prisiminus vaziavima i bezdzioniu parka juokas ima laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2012 01 11, 16:35)
churros man skanu jei nedaug. turiu viena megstama kavinuke, kur porcija sudaro keturios churros ir karstas sokoladas. tai visada imame du zmones viena porcija, pakanka tikrai.

sitos wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 11 sausio 2012 - 19:54

QUOTE(damselfly @ 2012 01 11, 16:25)

- be to, as vienintele is keliaujanciu turiu kreditine kortele, bet vairuos mano vyras arba tetis... tai as negaliu buti "main drive", be to man tik 24 metai (nors stazas pakankamas) ir dar man paiso papildomus eurus...

-ir dar aktualu kad antrasis vairuotojas butu nemokamai;

Gal kas radote tokia agentura, kad galeciau rezervuoti internetu, nereiketu vairuotojui tureti kreditines ir kad galetume nakti atiduoti arba pasiimti... biggrin.gif  Zodziu norai begaliniai...

Pas mus irgi buvo taip pat. Kortelė mano, vairuoja vyras. Jokių problemų nekilo su Autoreisen. Atiduot gali bet kada - įmetei raktelius į tam tikrą vietą ir viskas.
Atsakyti