Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(Linafedo @ 2012 02 07, 14:04)
Sakykit, prasau, kiek mazdaug grybuku vnt. iseina pagal si recepta? g.gif

Man pagal si recepta isejo grybu seimyna, kuria cia rodziau. Bet as dariau didelius grybus. O del mazu tai nzn as kepu tuos keptuvej pagal kita recepta. ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, zaviuosi Jusu kepiniais, voveruskos jau isbandytos, tos alia sausainukai, dbara noreciau grybuku ax.gif sakykite, o kotelio puseles irgi suklijuojate aisingu?
ir dar klausimelis, jei kepti grybukus keptuveje specialioje sakykite ar bandete kuri kepti su ja ant elektrines virykles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 02 07, 16:28)
Sveikos mergaites, zaviuosi Jusu kepiniais, voveruskos jau isbandytos, tos alia sausainukai, dbara noreciau grybuku ax.gif sakykite, o kotelio puseles irgi suklijuojate aisingu?
ir dar klausimelis, jei kepti grybukus keptuveje specialioje sakykite ar bandete kuri kepti su ja ant elektrines virykles? ax.gif

Labas,
kotelių neklijuoju, susuku iš kepimo popieriaus tūteles ir į jas įdedu tešlos, tada koteliai gaunasi tokio „kūgio“ formos, kad klijuoti iš puselių nereikia. O šiap su aisingu klijuoju prie kepurėlės. Ant elektrinės nebandžiau. Manau, turėtų tikti, tik gali riebalai labai taškytis ir rūkti dūmai (degs riebalas).
Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2012 02 07, 16:28)

As esu kepusi ne karta ant elektirnes virykles ir kepe gerai. Dabar kepu ant stiklines kaitlentes irgi viskas gerai aisku riebalu kartais pribega bet jei greit nuvalai niekas nedega. ax.gif
As kepiau is koteli is puseliu ir klijavau tuo paciu aisingu 4u.gif
Atsakyti
Merginos aciu Jums labai labai uz atsakymus 4u.gif
bandysiu tada pirktis kepimo forma grybukams, nes pas mane eletrine stikline kaitlente, bijojau, kad nieko neiseis, bet jei yra nbandziusiu galima bandyti thumbup.gif .

o del kugio is popieriaus aciu uz ideja 4u.gif irgi bus isbandyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 19, 15:55)

anksčiau džiovindavau ir kiaušinių indeliuose, ir saldainių, ir ant iešmelių, kuriuos dėdavau į stiklainį biggrin.gif bet tai vargas.. dabar turiu tą lentą, telpa pan dvi partijos grybukų smile.gif thumbup.gif

gera ideja, as irgi ant iesmeliu ir i stiklainius, bet su lenta butu patogiau smile.gif o sakykite, kaip taip graziai padengiat kotelius? galvutes tai gerai , imerki visa i sokolada ir gerai pasidengia, o va koteliu tai man neiseina g.gif
Atsakyti
user posted image

na va , igyvendinau ideja biggrin.gif labai gerai viskas ejosi sitaip smile.gif siulau isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linckutis @ 2012 02 11, 20:36)

na va , igyvendinau ideja biggrin.gif labai gerai viskas ejosi sitaip smile.gif siulau isbandyti  thumbup.gif

gražumėlis smile.gif

aš šnd buvau sumąsčius braškes daryt...masė gavosi ne itin kokia, gražiai nesilipdė, tad viskas iškeliavo į šiukšlių dėžę blush2.gif
ryt geriau grybukų išsikepsiu, bent tikrai skanu ir valgoma bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 02 11, 21:15)
gražumėlis smile.gif

aš šnd buvau sumąsčius braškes daryt...masė gavosi ne itin kokia, gražiai nesilipdė, tad viskas iškeliavo į šiukšlių dėžę blush2.gif
ryt geriau grybukų išsikepsiu, bent tikrai skanu ir valgoma bus smile.gif

pagal koki recepta darete braskes? kodel ismetet, neskanu buvo?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 12, 08:24)
pagal koki recepta darete braskes? kodel ismetet, neskanu buvo?

su bulve bandžiau. Kroviau ir kroviau cukraus pudrą, o tešla man vistiek per minkšta. bandžiau lipdyt, sunkiai laike forma. Nusprendžiau, kad vistiek jų nevalgysiu, nes labai saldu blush2.gif
tad šnd keliausiu pirkt riešutėlių keptuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 02 12, 10:14)
su bulve bandžiau. Kroviau ir kroviau cukraus pudrą, o tešla man vistiek per minkšta. bandžiau lipdyt, sunkiai laike forma. Nusprendžiau, kad vistiek jų nevalgysiu, nes labai saldu blush2.gif
tad šnd keliausiu pirkt riešutėlių keptuvės smile.gif

Ziuriu is Pajurio esat tai gal galit pasidalinti informacija kur keliausit pirkti riesuteliu keptuves? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 02 12, 12:59)
Ziuriu is Pajurio esat tai gal galit pasidalinti informacija kur keliausit pirkti riesuteliu keptuves? smile.gif

Senam turguj yra Baltarusiška parduotuvė. dar Eglės turguj moteriškė prekiauja, deja šnd neturėjo, sakė bus šeštadienį. Taigi, likau be riešutėlių, o vyras kol laukė ir baudos gavo..tad kepu grybukus smile.gif
Atsakyti