QUOTE(MergickaN @ 2012 02 01, 16:01)
Aciu labai patiko tik gal per saldu siek tiek. Gal gali pasakyti ka ne taip dariau kad man kugeliai nelaike formos kepant?
Jei atvirai tai as kugelius bandziau kepti tik viena karta. nesigavo (draugei gaunasi, ji sugeba iskepti vientisa koteli, kurio nereikia klijuoti) , tai daugiau ir nebandau. Dabar visada kepu koteli is dvieju puseliu tokiu, o kai iskepa suklijuoju.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 02 06, 19:32)
Pastaruoju metu taip traukia tos gėrybės. Kadangi grybukai išbandyti, tai dabar noriu braškes pabandyt.
Bet noriu informacijos dar šiektiek.
Radau kaip ir receptą pirmam puslapyje , jog reikia 60g virtos bulvės, kiaušinio baltymo ir pudros..o gal kas pasakys kiek pudros tokiam kiekiui, kad bent panašiai žinočiau, ar nepritrūks jos namie
kitas klausimas, o kaip dažot, kokiais dažais?
Ačiū
man sitam recepte nepatinka ta virta bulve. Tokias braskes reiketu greitai suvartoti.