Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(MergickaN @ 2012 01 30, 21:22)
Pirmoji mano seimyna  4u.gif


bigsmile.gif wub.gif nuostabi, grazu ziureti - SAUNUOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Eiga paprasta. issikepiau grybus suformavus rankomis forma pagal mamkaa recepta bet man kazkodel nesigavo kad padarius kugio forma bekepant ji issilaikytu man susmuko doh.gif sulipdziau kotus, paskui nudaziau baltai ir nudaziau galvas. kaip isdziuvo nudaziau galvu apacias geltonai pries tai padarius su sauksteliu jose idubimus kad kotai geriau laikytusi ir dejau ant kotu. sustingus pildziau i kruva pasidejau vidurini gryba i lekste pries tai ji patepiau glajum kad prie lekstes priliptu biggrin.gif tada is sonu dejau kitus vis tepdama glajum tas vietas kurios liecias prie lekstes ir kito grybo jei grybas nesilaike iskart ji paremdavau kuo nors (pvz puodeliu ax.gif )taip sudejau visus grybus ir palikau nakciai dziuti.ryte grybai buvo isdziuve 4u.gif
Atsakyti
Ar priimsite ir mane į grybukų kepėjų šeimyną? Vakar nutariau išsikepti grybukus, paskutinį kartą kepiau juos gal prieš "100 metų". Tai iškepiau štai tokius, bet likau nepatenkinta savo papuošimu. Labai norėjau, kad galvutės būtų iš natūralaus čiokolado, bet kažkaip negražiai man jos pasidengė, tai nusprendžiau užsukti pas jus ir pasisemti protingų patarimų.
rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliktra: 01 vasario 2012 - 13:08
Per tirštas šokoladas buvo, reikėjo įpilt lašelį pieno ar grietinėlės arba šaukštelį aliejaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 30, 22:22)
Pirmoji mano seimyna  4u.gif



Koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , taip ir norisi paragauti. Ir kaip papuostu saldu stala toks kepinys rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Ar patiko skonis pagal ta recepta?

QUOTE(Eliktra @ 2012 02 01, 12:05)
Ar priimsite ir mane į grybukų kepėjų šeimyną? Vakar nutariau išsikepti grybukus, paskutinį kartą kepiau juos gal prieš "100 metų". Tai iškepiau štai tokius, bet likau nepatenkinta savo papuošimu. Labai norėjau, kad galvutės būtų iš natūralaus čiokolado, bet kažkaip negražiai man jos pasidengė, tai nusprendžiau užsukti pas jus ir pasisemti protingų patarimų.
  rolleyes.gif



Saunuole, neblogai padirbejai.



Ieskau kur nusipirkti voverusku ar gelyciu ant koto forma.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 01, 16:56)
Koks grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , taip ir norisi paragauti. Ir kaip papuostu saldu stala toks kepinys  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Ar patiko skonis pagal ta recepta?

Aciu labai patiko tik gal per saldu siek tiek. Gal gali pasakyti ka ne taip dariau kad man kugeliai nelaike formos kepant? g.gif
Atsakyti
labai atsiprasau uz poster_offtopic.gif bet staigiai prireike 40 kastonu, gal kuri kepa uz pinigus. i az.
Atsakyti
Pastaruoju metu taip traukia tos gėrybės. Kadangi grybukai išbandyti, tai dabar noriu braškes pabandyt.
Bet noriu informacijos dar šiektiek.
Radau kaip ir receptą pirmam puslapyje , jog reikia 60g virtos bulvės, kiaušinio baltymo ir pudros..o gal kas pasakys kiek pudros tokiam kiekiui, kad bent panašiai žinočiau, ar nepritrūks jos namie blush2.gif kitas klausimas, o kaip dažot, kokiais dažais?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 02 01, 16:01)
Aciu labai patiko tik gal per saldu siek tiek. Gal gali pasakyti ka ne taip dariau kad man kugeliai nelaike formos kepant?  g.gif


Jei atvirai tai as kugelius bandziau kepti tik viena karta. nesigavo (draugei gaunasi, ji sugeba iskepti vientisa koteli, kurio nereikia klijuoti) , tai daugiau ir nebandau. Dabar visada kepu koteli is dvieju puseliu tokiu, o kai iskepa suklijuoju.
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 02 06, 19:32)
Pastaruoju metu taip traukia tos gėrybės. Kadangi grybukai išbandyti, tai dabar noriu braškes pabandyt.
Bet noriu informacijos dar šiektiek.
Radau kaip ir receptą pirmam puslapyje , jog reikia 60g virtos bulvės, kiaušinio baltymo ir pudros..o gal kas pasakys kiek pudros tokiam kiekiui, kad bent panašiai žinočiau, ar nepritrūks jos namie blush2.gif kitas klausimas, o kaip dažot, kokiais dažais?
Ačiū 4u.gif

man sitam recepte nepatinka ta virta bulve. Tokias braskes reiketu greitai suvartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 07 vasario 2012 - 09:55
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 07, 09:56)
Jei atvirai tai as kugelius bandziau kepti tik viena karta. nesigavo (draugei gaunasi, ji sugeba iskepti vientisa koteli, kurio nereikia klijuoti) , tai daugiau ir nebandau. Dabar visada kepu koteli is dvieju puseliu tokiu, o kai iskepa suklijuoju.
Papildyta:

man sitam recepte nepatinka ta virta bulve. Tokias braskes reiketu greitai suvartoti.

O pagal kokį receptą jūs darot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 02 07, 10:56)
Jei atvirai tai as kugelius bandziau kepti tik viena karta. nesigavo (draugei gaunasi, ji sugeba iskepti vientisa koteli, kurio nereikia klijuoti) , tai daugiau ir nebandau. Dabar visada kepu koteli is dvieju puseliu tokiu, o kai iskepa suklijuoju.
Papildyta:

man sitam recepte nepatinka ta virta bulve. Tokias braskes reiketu greitai suvartoti.

zinok jos laikosi ilgokai....
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 01 18, 12:10)
GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis  sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas  orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje  ir ant jo uzmaunam galvute.



Sakykit, prasau, kiek mazdaug grybuku vnt. iseina pagal si recepta? g.gif
Atsakyti