Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(simisimi84 @ 2012 01 19, 13:55)
paimta nereikalinga lenta (pas mane paprastas laminatas, likęs po remonto), prikalta mažų plonų vinukų tvarkingai (ačiū manajam), juos dezinfekavau ir vuolia smile.gif pirma padažau kotelius, smeigiu į galvutę (galvutėj nesimatys skylutės, ją padengs šokoladas). kai koteliai gatavi nuimu, merkiu į šokoladą, tada smeigiu grybuko apačia, kur aguonos (vėlgi skylutės nesimatys, nes aguonos smile.gif  ). už puikų išradimą dėkinga gimtojo kaimo senolei, ji taip visą gyvenimą daro smile.gif

Super ideja,graziai atrodo, bet vinukai nerudija ?
tokiu budu galima turbut ant mediniu iesmeliu ir i pienoplasta smeigti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 19, 16:10)
Super ideja,graziai atrodo, bet vinukai nerudija ?
tokiu budu galima turbut ant mediniu iesmeliu ir i pienoplasta smeigti smile.gif

ir as taip buvau kazkada pasidarius, kai kepdavau grybukus simtais,
reikia pirkt nerudijancio plieno vinukus, jokiu problemu, nuvalai spiritu ar degtine ir smeigi gryba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 01 19, 16:02)
ir as taip buvau kazkada pasidarius, kai kepdavau grybukus simtais,
reikia pirkt nerudijancio plieno vinukus, jokiu problemu, nuvalai spiritu ar degtine ir smeigi gryba smile.gif

Oj, tai super, net nezinojau kad tokiu vinuku yra blush2.gif
Atsakyti
Isauso rytas grybu seimynai blush2.gif bandysiu pagal mamkaa recepta kepti. ziuresim kas gausis g.gif
gal kuri esate dare zirnius? 4u.gif noreciau foto kaip jie atrodo. Maciau viena foto bet man atrodo pati ankstis ne is teslos o aisingo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 01 18, 12:10)
GRYBAI
500 gr. miltu, stikline medaus, 100 gr. sviesto, 200 gr. cukraus, 2 kiausiniai, saukstelis  sodos, saikstelis gvazdikeliu maltu, saukstelis cinamono.
Medu cukru sviesta kiausus gerai issukti, tada sudeti gvazdikelius ir cinamona gerai ismaiosyti, tada deti nugesinta soda ir visus miltus. Uzminkyti tesla, ji gaunasi pakankamai kieta. Isteslos daromi nedideli rutuliukai ir jie suplojami, viduryje ispaudziama duobute ir dedami skarda isklota kepimo poieriumi skylute i apacia (cia bus kepureles), toliau is teslos daromi koteliai, kugeliai, jie statomo stati i skarda ir kepama viskas  orkaiteje apie 20 min. tada kai jau atsala peiliu pagilinama kepureleje duobute, kotelis suvilgomas baltam glajuje  ir ant jo uzmaunam galvute.

nesupratau kas ne taip man gavos. be galo saldu nors dejau pagal recepta. Medu dejau dirbtini. miltu suejo daugiau nei 500gr. ir padaryti kugeliai man bekepant supliusko, gavosi blynas doh.gif
Atsakyti
sakykit, gal kas esate uzmaciusios ledinuku formeliu pirkti?

(seija ta psl maciau, bet pas ja brangu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 22, 13:47)

gal kuri esate dare zirnius?  4u.gif  noreciau foto kaip jie atrodo. Maciau viena foto bet man atrodo pati ankstis ne is teslos o aisingo. doh.gif

Vaikystej su mociute esu darius tuos zirnius... tik va recepto nepamenu...bet ten kazkas panasaus i braskiu mase (na is cukraus pudros)... prisidarai tu altu zirniuku daug daug... likusia mase zaliai nudazai...pasidarai dvi anksties puseles ir jas jungdama dedi tuos zirniukus vidun, gaunasi ankstis... va tiek pamenu... jauciu menkai tepadejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijux @ 2012 01 24, 10:11)
Vaikystej su mociute esu darius tuos zirnius... tik va recepto nepamenu...bet ten kazkas panasaus i braskiu mase (na is cukraus pudros)... prisidarai tu altu zirniuku daug daug... likusia mase zaliai nudazai...pasidarai dvi anksties puseles ir jas jungdama dedi tuos zirniukus vidun, gaunasi ankstis... va tiek pamenu... jauciu menkai tepadejau blush2.gif

Aciu ir uz tiek. 4u.gif
as noriu juos kepti kad butu meduolines ankstys. reiks pasimegint g.gif
Atsakyti
Pirmoji mano seimyna 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 31, 00:22)
Pirmoji mano seimyna  4u.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 31, 00:22)
Pirmoji mano seimyna  4u.gif

Wauuuu bigsmile.gif thumbup.gif Afigeniska wub.gif Bet kiek klausimu iskarto man iskylo doh.gif Gal gali papasakot eiga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 01 30, 23:22)

FANTASTISKAI atrodo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 01 31, 13:49)
Wauuuu  bigsmile.gif  thumbup.gif  Afigeniska  wub.gif  Bet kiek klausimu iskarto man iskylo  doh.gif Gal gali papasakot eiga  blush2.gif

drinks_cheers.gif ir as noreciau eigos blush2.gif
Atsakyti