sveikos kepejeles, pagaliau ir as turiu grybuku keptuve tad jau siandien eisiu isbandyti tik norejau paklausti kas kape pagal si recepta:
200g grietines
3 kiausiniai
150g margarino
200g cukraus
1 a.s. sodos (gesintos)
400g miltu
vaniles
grybukai gaunasi trapus ar minksti? nes as kazkaip is vaikystes pamenu minkstus, tai noreciau tokiu prisikepti
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 28, 12:34)
sveikos kepejeles, pagaliau ir as turiu grybuku keptuve tad jau siandien eisiu isbandyti tik norejau paklausti kas kape pagal si recepta:
Trapus tikrai neturetu buti, nes margarino/sviesto mazai.
QUOTE(Masiania* @ 2012 11 28, 14:43)
Trapus tikrai neturetu buti, nes margarino/sviesto mazai.
tada gerai, raitojuos rankoves ir einu kepti
J-U-Š-A, grazus grybukai
Flirta,ne neisivaizduoju, kokius zele lapelius turite mintyje Bet kodel Jums nesinori tos braskytes dekoruoti glaistu, is baltymo, cukraus pudros, citrinos rugsties ir laselio dazu Butu paprasciau ir tikrai niekas nenubyres
Flirta,ne neisivaizduoju, kokius zele lapelius turite mintyje Bet kodel Jums nesinori tos braskytes dekoruoti glaistu, is baltymo, cukraus pudros, citrinos rugsties ir laselio dazu Butu paprasciau ir tikrai niekas nenubyres
Kaip skaniai grybukai atrodo Kaip dabar užsimaniau jų......
O man labai reikia krepšelių recepto, pasidalinkite, kas juos kepat. Nes tie, kuriuos aš kepiau, gavosi labai riebūs.
O man labai reikia krepšelių recepto, pasidalinkite, kas juos kepat. Nes tie, kuriuos aš kepiau, gavosi labai riebūs.
QUOTE(agee @ 2012 11 28, 16:38)
Saldziu ar nesaldziu krepseliu norit?
Reikia recepto nesaldiems krepšeliams Kepsiu krepšelių keptuvėje
QUOTE(grali @ 2012 11 28, 17:21)
J-U-Š-A, grazus grybukai
As ne sykio dar nesu bandziusi daryti braskiu,
O zele turejau omenyje is pakeliu, juk ten cukrus , zele ir dazai, del spalvos kazkaip.
Bet labai aciu, meginsiu, kaip Jus kad paraset, bus pirmas blynas Kaledoms
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 16:29)
patarciau paieskoti gariunuose, sendaikciuose, manau rasit pigiau