Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

sveikos kepejeles, pagaliau ir as turiu grybuku keptuve tad jau siandien eisiu isbandyti thumbup.gif tik norejau paklausti kas kape pagal si recepta:
200g grietines
3 kiausiniai
150g margarino
200g cukraus
1 a.s. sodos (gesintos)
400g miltu
vaniles

grybukai gaunasi trapus ar minksti? g.gif nes as kazkaip is vaikystes pamenu minkstus, tai noreciau tokiu prisikepti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J-U-Š-A: 28 lapkričio 2012 - 12:34
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 11 28, 12:34)
sveikos kepejeles, pagaliau ir as turiu grybuku keptuve tad jau siandien eisiu isbandyti thumbup.gif tik norejau paklausti kas kape pagal si recepta:

Trapus tikrai neturetu buti, nes margarino/sviesto mazai.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 11 28, 14:43)
Trapus tikrai neturetu buti, nes margarino/sviesto mazai.

tada gerai, raitojuos rankoves ir einu kepti thumbup.gif
Atsakyti
ateinu parodyti savo pirmuosius dar šiltučius grybukus wub.gif dar nepuošti... ax.gif
user posted image
Atsakyti
J-U-Š-A, grazus grybukai wub.gif

Flirta,ne neisivaizduoju, kokius zele lapelius turite mintyje unsure.gif Bet kodel Jums nesinori tos braskytes dekoruoti glaistu, is baltymo, cukraus pudros, citrinos rugsties ir laselio dazu 4u.gif Butu paprasciau ir tikrai niekas nenubyres 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grali: 28 lapkričio 2012 - 16:21
Kaip skaniai grybukai atrodo rolleyes.gif Kaip dabar užsimaniau jų......

O man labai reikia krepšelių recepto, pasidalinkite, kas juos kepat. Nes tie, kuriuos aš kepiau, gavosi labai riebūs.
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 11 28, 16:38)
O man labai reikia krepšelių recepto, pasidalinkite, kas juos kepat. Nes tie, kuriuos aš kepiau, gavosi labai riebūs.

Saldziu ar nesaldziu krepseliu norit?
Atsakyti
Reikia recepto nesaldiems krepšeliams 4u.gif Kepsiu krepšelių keptuvėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agee: 29 lapkričio 2012 - 08:04
QUOTE(grali @ 2012 11 28, 17:21)
J-U-Š-A, grazus grybukai  wub.gif

Flirta,ne neisivaizduoju, kokius zele lapelius turite mintyje  unsure.gif Bet kodel Jums nesinori tos braskytes dekoruoti glaistu, is baltymo, cukraus pudros, citrinos rugsties ir laselio dazu  4u.gif  Butu paprasciau ir tikrai niekas nenubyres  4u.gif

As ne sykio dar nesu bandziusi daryti braskiu,

O zele turejau omenyje is pakeliu, juk ten cukrus , zele ir dazai, del spalvos kazkaip.

Bet labai aciu, meginsiu, kaip Jus kad paraset, bus pirmas blynas blush2.gif Kaledoms 4u.gif
Atsakyti
na stai ir papuosti grybukai, kaip pirma karta tai visai nieko gavos ax.gif tiesa iki puosimo ju liko per pus maziau doh.gif
user posted image
Atsakyti
http://seija-keptuve...ch/... keptuvė

ar cia gera kaina uz riesuteliu keptuve 55 LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomawru: 29 lapkričio 2012 - 15:35
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 16:29)
http://seija-keptuve...ch/... keptuvė

ar cia gera kaina uz riesuteliu keptuve 55 LT?

patarciau paieskoti gariunuose, sendaikciuose, manau rasit pigiau ax.gif
Atsakyti