Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(irmulia @ 2012 10 02, 09:40)
turiu  tą patį klausimą  bigsmile.gif , nes kažkaip nesinori kaitlentės paviršiaus subraižyti...  unsure.gif  o pačias keptuves šiems skanumynams turiu  ax.gif

as kepu ant kaitlentes, tikrai nesusibraize. aisku reik atsargiau vartyt, kad nesudauzyt 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal kas galetu pagelbeti ir iskepti grybuku, eziuku ar kt. pagal uzsakyma?? Vilnius, rasykit i az - aciu
Atsakyti
Sveikutes kiek skaiciau sia tema tai kalba apie pilnavidurius grybukus sakykim baravykus smile.gif o man va toks klausimas iskilo gal kuri kepate voveraites jos kazkaip kepamos is teslos ir gaunas tokios plonos ir traskios nemoku paaiskint? g.gif
Atsakyti
NiuniaX, pažiūrėkit štai šioje temoje: http://www.supermama...?...62482&st=24
Atsakyti
QUOTE(agee @ 2012 11 17, 12:34)
NiuniaX, pažiūrėkit štai šioje temoje: http://www.supermama...?...62482&st=24

dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
įdomu kas vežėsi iš rusyno, kokią maždaug kainą mokėjote? g.gif

Ir dar įdomu, pagal kokį receptuką darote ilgiau "laikančius" grybukus? Tikriausiai meduoliniai bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 5imute: 19 lapkričio 2012 - 15:36
QUOTE(kutvela @ 2012 11 10, 19:45)
as kepu ant kaitlentes, tikrai nesusibraize. aisku reik atsargiau vartyt, kad nesudauzyt 4u.gif

sveiki
sakykit, o užtenka kaitros kai kepat ant elektrinės vyryklės, nes tos keptuvės pakankamai storos. Kaip tik gavau, tokią senovinę, sunkę, ir galvoju, kaži keps ant mano el. vyryklės g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kuri galetu sventei prikepti riesutu, grybuku
laukiu pasiulymu i a.z.
reiktu Vilniuje
Atsakyti
Ar įmanoma išsikept grybukų be kiaušinio tešloje?
Atsakyti
Įsigijau riešutėlių ir krepšelių keptuves. Štai mano pirmieji riešutėliai:
user posted image

Gavosi išties skanūs, nors vaikas nevalgė - jam Rududu matyt nepatinka.

Kas turit krepšelių keptuvę, pagal kokį receptą kepat?
Aš kepiau pagal šį receptą: Trapios tešlos receptas:

120 g miltų
pusę pakelio sviesto (100 g) galima dėti kitokių riebalų: aliejaus, margarino, ko turite po ranka
2 tryniai

Tai visų pirma riebalai tiesiog bėgo iš keptuvės, kaitlentė rūko, o ir krepšelių išėjo tik 13. Tai ne ką ir pigiau išėjo nei pirkti parduotuvėje.
Atsakyti
agee, puikus riesuteliai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, noreciau pasitart 4u.gif

Sumasciau sventem vaikus palepint savos gamybos braskem, esu susiradusi recepta is cukraus pudros, virtos bulves, bet per saldu, tad ketinu kepti is meduolines teslos, paformuojant braskes forma.
Volioti ketinu zele, zalia lapeli is pard, zinau yra kazkokie glaistai tutelese, bet man kyla klausimas, i ka ta meduoline braske pavoliot, kad tas zele priliptu g.gif
Ar tiktu kiausinio baltymas? nenubyres?

Aciu 4u.gif
Atsakyti