Vakar Panevėžio turguje už elektrinę vaflinę 150Lt prašė Ir dar metalas neypatingos kokybės, bent iš pažiūros, susidaro įspūdis, kad turėtų traukti tešlą
QUOTE(simisimi84 @ 2012 08 25, 13:55)
aš turiu, bet per sujungimą sulūžo, reik suvirinti.. bet ten tuščiaviduriai atrodo
domina pilnaviduriai,kaip kad grybukai buna
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 27, 21:02)
40-50Lt jos kainuoja
"jos kainuoja" čia kodėl taip? brangiau negali parduoti? kiek turiu keptuvių, nei viena po tiek nekainavo, daugiau mokėjau.. bet, jos l. greit atsiperka
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 27, 09:57)
domina kaina?? ir ar Vilniaus ermitaze matet, buvau nbulekus neradau:(
si savaitgali buvau kalvariju turguje tai riesuteliu ir grybuku keptuves po 90 lt buvo, kazkaip brangoka pasirode
si savaitgali buvau kalvariju turguje tai riesuteliu ir grybuku keptuves po 90 lt buvo, kazkaip brangoka pasirode
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 27, 22:02)
40-50Lt jos kainuoja
Pries pora menesiu kalvariju turguje pirkau grybuku ir riesuteliu keptuves,tai uz grybuku mokejau 45,uz riesuteliu 65.Riesuteliu keptuviu buvo keliu rusiu,bet kur pigesnes,tai ir kokybe nekokia.
labas
kelis kartus jau kepiau grybukus, vis pagal kita recepta ir greitai ju nebelikdavo.
taciau su dazymu man nesiseka. kiek kartu teko dazyt kotelius,vis kazkas nepavykdavo. viska dariau pagal recepta ir snipstas. mama minejo,kad kai kurios moterys i baltymu mase pila acto. tai prasau jusu patarimo kaip pasidaryt baltymu mase, kad ji graziai pasiskirstytu ir neliptu prie pirstu?
kelis kartus jau kepiau grybukus, vis pagal kita recepta ir greitai ju nebelikdavo.
taciau su dazymu man nesiseka. kiek kartu teko dazyt kotelius,vis kazkas nepavykdavo. viska dariau pagal recepta ir snipstas. mama minejo,kad kai kurios moterys i baltymu mase pila acto. tai prasau jusu patarimo kaip pasidaryt baltymu mase, kad ji graziai pasiskirstytu ir neliptu prie pirstu?
O yra cia tokiu mamyciu seimininkiu, kurios su tomis grybu keptuvemis kepa ant elektrines kaitlentes? Kaip sekas?
Mielosios mamytės, patarkite kur nebrangiai Klaipėdoje galima įsigyti grybukų keptuvę? Esame naujakuriai, tad dar sunkiai čia gaudomės ir nežinome kur ieškoti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 09 04, 10:05)
brangiau negali parduoti?
Gali. Bet kam mokėti daugiau, jei už tokį pat daiktą galima mokėti mažiau? Be to, atsiperka, jei kepi pardavimui, o jei mamos keps tik vaikams palepinti ar didžiosioms šventėms, tai nebus labai pigus pirkinys.
QUOTE(Maze199 @ 2012 09 09, 08:16)
Mielosios mamytės, patarkite kur nebrangiai Klaipėdoje galima įsigyti grybukų keptuvę? Esame naujakuriai, tad dar sunkiai čia gaudomės ir nežinome kur ieškoti
Tilžės turguje mačiau, kur visokiais virtuvės rakandais prekiauja.
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 29, 21:18)
idomu kiek ermitaze kainuoja, nu bet sakes kaip skiriasi kainos, ant puses nors ir iki Kauno palek
na dar nebuvau gariunuose pas mus, dar ten paskutine viltis
na dar nebuvau gariunuose pas mus, dar ten paskutine viltis
gariūnuose pirkau 48 mokėjau..
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 09 08, 13:09)
O yra cia tokiu mamyciu seimininkiu, kurios su tomis grybu keptuvemis kepa ant elektrines kaitlentes? Kaip sekas?
Kepu, viskas puikiai , iš pradžių tik karštumą reikėjo atitaikyti. Grybukų kotelius pirmą kartą sunkokai sekėsi nutepti, vėliau jau visai neblogai, be to, man labai geras variantas - koteliai su baltu šokoladu ir galvutės rudu, visas procesas greičiau pavyksta. Grybukų keptuvę turiu mamos atiduotą, norėčiau kada ir riešutėlių keptuvę įsigyti
Sveikos merginos,
! | bubuu, už Forumo taisyklių pažeidimą, Jums skiriamas viešas įspėjimas. Čia Kulinarinis skyrelis, o ne Skelbimų lenta, tad bet kokie skelbimo/reklaminio pobūdžio žinutės yra yra griežtai draudžiamos. Pakartotinai radus panašų pažeidimą, bus skiriama atitinkama nuobauda. |
moderatorė irmulia