Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

nebijok , as sitam reikala visai zalia praeita savaite kepiau pagal cia sm duota recepta(temos pradzioje) ir viskas ciki gavosi, tik gal kita kart , maziau cukraus deciau, nes man gan saldoki gavosi ir tai as nepuosiau ju , o jei dar buciau kepurele uzliejus sokoladione tai isvis butu labai saldu

buvau siandien ermitaze ir neradau riesuteliu keptuves blush2.gif ar nemokejau ieskot, bet apejau apejau kelis kart ir nerasta
Atsakyti
sveikos mergikes gal ka sudomintu keitimas grybuku keptuves stai tokia i 1 is situ keptuviu: braskiu,3 riesuteliu,kriausyciu,noriu keisti nes turiu savo ir atveze dukra kita
Atsakyti
QUOTE(GALUZE @ 2012 08 17, 21:02)
sveikos mergikes gal ka sudomintu keitimas grybuku keptuves  stai tokia  i 1 is situ keptuviu: braskiu,3 riesuteliu,kriausyciu,noriu keisti nes turiu savo ir atveze dukra kita

aš turiu, bet per sujungimą sulūžo, reik suvirinti.. bet ten tuščiaviduriai atrodo
Atsakyti
isigijau ir as grybuku ir riesuteliu keptuves, suzinojau, kad is musu miestelio vienas zmogus is rusyno gali parvezti, tai paprasiau ir parveze thumbup.gif su riesuteliais viskas tvarkoj, iseina ir skanus ir grazus, tik va beda su grybukais, iskepa grazus, tik nemoku papuosti. plakiau baltyma su cukrumi, truputi rugsteles idejau, ir neina uztept, visaip bandziau bet nekimba ir gana doh.gif jei ir uzkimba, tai labai jau nedailiai, geda ir MB tokius rodyt blush2.gif
Atsakyti
baltyma reikia plakti su cukraus pudra,o ne cukrum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2012 08 26, 11:00)
baltyma reikia plakti su cukraus pudra,o ne cukrum 4u.gif

tai as su cukraus pudra ir plakiau, tik parasiau turbut ne taip doh.gif
Atsakyti
Įsigijau riešutų formą iš Ermitažo. Laukia išmėginimo. smile.gif
Atsakyti
Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
domina kaina?? ir ar Vilniaus ermitaze matet, buvau nbulekus neradau:(

si savaitgali buvau kalvariju turguje tai riesuteliu ir grybuku keptuves po 90 lt buvo, kazkaip brangoka pasirode

QUOTE(saulėlydis @ 2012 08 26, 21:35)
Įsigijau riešutų formą iš Ermitažo. Laukia išmėginimo. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 27, 08:57)
riesuteliu ir grybuku keptuves po 90 lt buvo

40-50Lt jos kainuoja unsure.gif
Atsakyti
kaune silainiu turguje tiek riesuteliu, tiek grybuku keptuves po 55 lt.
Atsakyti
idomu kiek ermitaze kainuoja, nu bet sakes kaip skiriasi kainos, ant puses doh.gif nors ir iki Kauno palek

na dar nebuvau gariunuose pas mus, dar ten paskutine viltis
Atsakyti