kepiau vakar meduolinius grybukus pagal
http://vitossandeliu...8/grybukai.html skanus , tvirti gavosi (planavau pagal mamkaa receptuka, bet kad ten turejo sviestas but kambario temperaturos, neturejau laiko kada laukt is saldytuvo isemus, nes chebryte mazoji nebuna ilgai be mamos

) ir meginau glaistyti ju galvutes

lenkiu galva pries tas, kurios taip graziai jas nuglaistote

maniau paprasta, imerki galvyte i tirpinta sokolada strauki ir turi - ne velnio pasirodo, reik ten pastangu ir daug. o kaip jus glaistote juos su teptuku, ar labai itakos tam turi sokoladas (as Karunos sokolada tirpinau, dabar ieskosiu tu pinigeliu)
glaistydama netsumasciau, kad gal vaiko gimtadieniui, geriau jau ju nusipirkti is tu, kas kepa juos pardavimui

bet kol kas dar meginsiu pati, nes norisi paciai tai padaryti