Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

Sveikos 4u.gif gal kas kepa pagal uzsakyma?
Atsakyti
Viena mama forumo pradzioje rase,kad riesuteliu formu yra ermitaze pirkti, gal zinot ar dabar jubten yra ?ir kokia mazgaug?

Ir dar toka klausimelis, kaip dar kolkas visai zalios grybyku ir riesuteliu kepejos:)
Ar tose keptuvese, kepami grybukai gali buti kepami tik ant dujines vyrikles ar ir ant elektriniu iseina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomawru: 01 rugpjūčio 2012 - 12:51
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 01, 13:50)
Viena mama forumo pradzioje rase,kad riesuteliu formu yra ermitaze pirkti, gal zinot ar dabar jubten yra ?ir kokia mazgaug?

Ir dar toka klausimelis, kaip dar kolkas visai zalios grybyku ir riesuteliu kepejos:)
Ar tose keptuvese, kepami grybukai gali buti kepami tik ant dujines vyrikles ar ir ant elektriniu iseina?

Yra ir Gariunuose, pati maciau.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 08 01, 14:05)
Yra ir Gariunuose, pati maciau.

O gariunuose kiek mazdaug?aciu
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 01, 15:59)
O gariunuose kiek mazdaug?aciu

Kainos neklausiau,tik pasiziurejau,kad tokios keptuves kaip ir Ermitaze.
Atsakyti
Na va vakar iskepiau savo pirmuosius grybukus ir visai nesudetinga,juos kepti, o atrode manohoho

Bet sakykit kepiaus pas mama ant dujines virykles
Bet man dar vis islieka tas pats klausimadAr balima kept ant elektrines virykles?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 08 03, 11:05)
Na va vakar iskepiau savo pirmuosius grybukus ir visai nesudetinga,juos kepti, o atrode manohoho

Bet sakykit kepiaus pas mama ant dujines virykles
Bet man dar vis islieka tas pats klausimadAr balima kept ant elektrines virykles?

galima ir ant elektrines, ir ant stiklines kaitlentes jei tik negaila biggrin.gif l
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 06 27, 19:19)
Pirmieji kastonai, zinau, kad netobuli, bet juk viskas su laiku  ax.gif

Tobuli, tobuli 4u.gif Tikrai tobuli. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2012 08 06, 22:52)
Tobuli, tobuli  4u.gif Tikrai tobuli.  mirksiukas.gif

Aciukas 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Bet kazi ar daryciau dar...nes vien cukrus doh.gif Man visgi skaniausia grybukas (kad ir neglaistytas) ir riesutelis, bent pajauti skoni, o ne vien cukru ax.gif ax.gif ax.gif

Vasara kazkaip sunkiai kepasi sie geriai smile.gif

Cia klauset del dumijimo, manau riebalu kokybe kalta blush2.gif Ju dedasi nemazai ir jei pekami patys pigiausi, kencia ir kepimas, ir gaminio kokybe...Gal kartais neverta pataupyti del tokiu reikaliuku ir pasidziaugti isties gardziu kepiniu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2012 07 21, 13:53)
Sveikos 4u.gif gal kas kepa pagal uzsakyma?

Man irgi reiketu wink.gif jei kas nors susidomes, rasykit i AZ. Randuosi Kaune wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 08 03, 22:46)
galima ir ant elektrines, ir ant stiklines kaitlentes jei tik negaila  biggrin.gif  l

Labas,o kas nutinka stikliniai kaitlentei,keleta kart kepiau kolkas viskas gerai, bet gal per laika kazkas????????

Ir dar norejau paklausti tu kepejeliu,kurios grybuku kepureles sokoladu dengia, visada naudoju sokolada skirta specialiai lkepiniams ipilu truputeli pieno ( kitaip man per tirstas gaunasi), labai graziai pasidengia, tik va kai isdziusta kai kurios galvytes sutrukineja (sokoladas) tai cia pienas kaltas ar kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal Jus jau su didele patirtimi esate apsistojusios ties vienu grybuku receptu ir juo pastoviai vadovaujates? Vis nesubrestu tam pirmam kepimui, nes bijau kad gali nesigauti smile.gif
Atsakyti