Merginos, bukit geros, patarkit, kaip pasigaminti braskiu? kokiu ideju turit? Reikia man dukros gimtadieniui daug braskiu papuosimams, o naturaliu jau nebus tai reikia kazka pasigaminti. Ir kur to raudono cukriuko gaut? Musu kaime tikrai nera, gal internetu kur galima nusipirkti?
QUOTE(DoVuKe @ 2012 07 13, 21:23)
kaip pasigaminti braskiu?
O jei temą paskaitytumėt?
QUOTE(Tepaluota @ 2012 07 13, 21:25)
O jei temą paskaitytumėt?
Tema skaityta visa is eiles gal 10 kartu, tai negalioja Tiesiog taip, pagalvojau, gal bendrai pamastytume ir kazka tinkamo sukurtume Su bulve is cukraus man kazkaip Galvoju, gal bandyt su tokia keptuve?
Tik koki cia receptuka butu geriau rinkstis, ir kaip papuost
Papildyta:
be to, tokios braskes pvz, ant keksiuko turbut neuzkrausi Tai vat ir mastau garsiai, ka cia sugalvot
Jei tik papuošimui, tai galit daryt iš tortų dengimo ar lipdymo masių
QUOTE(DoVuKe @ 2012 07 13, 21:52)
Galvoju, gal bandyt su tokia keptuve?
Spakainiai. Dažyt su grybukų kotelių glaistu, tik dėt raudonų dažų. O ant viršaus - žalius ale lapelius. Jei merksit į juodą šokoladą, gausis konkorėžiai
Ant keksiuko neužkrausi , kas be ko - per didelė.
QUOTE(Tepaluota @ 2012 07 13, 22:47)
Spakainiai. Dažyt su grybukų kotelių glaistu, tik dėt raudonų dažų. O ant viršaus - žalius ale lapelius. Jei merksit į juodą šokoladą, gausis konkorėžiai
Nu jo, teisingai, galima dazyt, nereiks net to cukraus Aciu
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 27, 12:12)
Sveikos kepejeles grazu ziuret i jusu darbelius svekinu
noriu savaitgaliui issikepti grybuku bet man tas dazymas tai kaskas tokio
o kur yra pirkti sio glajaus?
Sveikos,isbandziau nauja keptuve ,iskaitinau,istepiau aliejumi,dar pakaitinau,pradejau kepti,jau,kad tenka gramdyti prilipusius grybukus,tai butu lyg ir menkniekis,bet kaip dumina,dumu jau pilni namai.Ka darau ne taip?receptas is SM platybiu,kurio tikrai nebekartosiu,nes net nepanasu i grybukus,esu vaikysteje juos kepus n kartu,su mociutes sena keptuve,apsvilusia,apibegusia riebalais,bet niekada nesvildavo ir viskas gaudavosi.Gal galit padeti.Dekui
QUOTE(Rasukas @ 2012 07 19, 12:26)
Sveikos,isbandziau nauja keptuve ,iskaitinau,istepiau aliejumi,dar pakaitinau,pradejau kepti,jau,kad tenka gramdyti prilipusius grybukus,tai butu lyg ir menkniekis,bet kaip dumina,dumu jau pilni namai.Ka darau ne taip?receptas is SM platybiu,kurio tikrai nebekartosiu,nes net nepanasu i grybukus,esu vaikysteje juos kepus n kartu,su mociutes sena keptuve,apsvilusia,apibegusia riebalais,bet niekada nesvildavo ir viskas gaudavosi.Gal galit padeti.Dekui
Na as gal ir nelabai padesiu, bet kazkas buvo ir man panasaus, ir kepiau su nauja keptuve, iskaitinaui.......zodziu, kai kepiau kita kart, tai dejau kita margarina, tai tiek nebedumijo, o dumijo todel, kad skyresi riebalas is mases kepdamas, bego pro krastus, gal sakau su kokiu kitu riebalu bandyk, gal pades
QUOTE(airius @ 2012 07 19, 21:10)
Na as gal ir nelabai padesiu, bet kazkas buvo ir man panasaus, ir kepiau su nauja keptuve, iskaitinaui.......zodziu, kai kepiau kita kart, tai dejau kita margarina, tai tiek nebedumijo, o dumijo todel, kad skyresi riebalas is mases kepdamas, bego pro krastus, gal sakau su kokiu kitu riebalu bandyk, gal pades
Dar pastebejimas ,ant labai mazos ugnies kepu,tada ne taip dumija
QUOTE(airius @ 2012 07 19, 20:10)
QUOTE(astase @ 2012 07 19, 21:27)
Dar pastebejimas ,ant labai mazos ugnies kepu,tada ne taip dumija
kazin negi neimanoma isvengti to dumijimo,man rodos,ta senovine tikrai nedumydavo,ir tepdavom lasiniu gabalu,o gal man tik taip atrodo
QUOTE(Rasukas @ 2012 07 19, 23:58)
kazin negi neimanoma isvengti to dumijimo,man rodos,ta senovine tikrai nedumydavo,ir tepdavom lasiniu gabalu,o gal man tik taip atrodo
Kepiau ir as grybukus ant naujos keptuves,niekas nedumino .Jokie riebalai niekur nebego.Kepiau pagal mamkaa receptuka(3psl.),su medum,labai skanus grybukai gaunasi
Beje,keptuves riebalais netepiau,neprilipo.