Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 27, 20:41)
Bet ne visuose. Norėjai, kad pasikabinėtume, tai dabar nesiginčyk  tease.gif

Gal atsukau, kur po tris branduoliukus yra, bet siaip matosi ir kur vienas, ir kur du tongue.gif Kabinekites, as zemaite atlaikanti smugius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 06 27, 11:46)
Pazaidziau siek tiek, bet kotuku dailaus dazymo vis neivaldau  blush2.gif  blush2.gif

grazu, dar ir kaip, o as truputi perdegiau su grybukais, tiek norejau juos daryt, tiek buvau uzsidegus, ir kai tiek privargau, nesigavo koteliai graziai, daryk ka nori, ir nusviro rankos, zinau kad nereikia pasiduot, bet dabar laukiu ikvepimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 06 27, 21:41)
grazu, dar ir kaip, o as truputi perdegiau su grybukais, tiek norejau juos daryt, tiek buvau uzsidegus, ir kai tiek privargau, nesigavo koteliai graziai, daryk ka nori, ir nusviro rankos, zinau kad nereikia pasiduot, bet dabar laukiu ikvepimo ax.gif

Aciukas. Ir nepasiduokit 4u.gif Juk nebutina grybuku dekoruoti, jie skanus ir taip, be jokiu sokoladu, glaju ir pan... O tas patyrimas su laiku ateis.

As pamenu kiek pririnervinau, kai vaikams i darzeli daziau grybukus su cukraus glajumi doh.gif Tas kaitinimas, plakimas man ir dabar mistika kazkokia, is kokiu keturiu glaju tik vienas pavykdavo...Bet nudaziau kazkaip, nes su baltymu pabijojau i darzeli nesti...maza kas, nors visada kiausinio luksta soda nutrinu ir dar actu perlieju, ne nezinau kodel, bet va taip sumasciau daryti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, sakykit tos, kurios kepat voveruškas, ką jūs darot su panaudotų likusiu aliejum? Kur išpilat? O gal galima ji naudoti pakartotinai? Iš vaikystės prisimenu močiūtė šiuos sausainius kepdavo taukuose ir tuos pačius taukus naudodavo n kartų, kažin kaip su aliejum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 06 27, 12:30)
Aisku. O man tas glajus nebepatinka, kai ismeginau kregzdutes  biggrin.gif

man su kregzdute nepatinka, gal todel kad ir kaip saldainiai ne mano megiami cool.gif
Atsakyti
Laba diena, kepiau šį ilgąjį savaitgalį grybukus, bet kažkaip tai nepavyko kotelis. ta prasme tas pats glajus.... tiesiog jis man tirpo ir viskas... gavosi labai negražu (pirmas blynas ir prisvilęs) blink.gif ohmy.gif
Gal galite jūs pasakyti kaip darote ta glajų koteliams ir kaip jį aptepate? g.gif Ačiū už atsakymus.
P.S. Kur Kaune būtų galima nusipirkti maistinių dažų?
Atsakyti
QUOTE(Doviand @ 2012 07 09, 16:08)
Laba diena, kepiau šį ilgąjį savaitgalį grybukus, bet kažkaip tai nepavyko kotelis. ta prasme tas pats glajus.... tiesiog jis man tirpo ir viskas... gavosi labai negražu (pirmas blynas ir prisvilęs)  blink.gif  ohmy.gif 
Gal galite jūs pasakyti kaip darote ta glajų koteliams ir kaip jį aptepate?  g.gif Ačiū už atsakymus.
P.S. Kur Kaune būtų galima nusipirkti maistinių dažų?

o temą skaitėte? bent kelis puslapius atgal g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 07 09, 21:39)
o temą skaitėte? bent kelis puslapius atgal  g.gif  g.gif  g.gif

Aha, atsiprašau verysad.gif
vakar prisėdau vakare ir viską perskaičiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiviuke @ 2012 07 06, 18:49)
ką jūs darot su panaudotų likusiu aliejum? Kur išpilat? O gal galima ji naudoti pakartotinai?

Aš visus panaudotus riebalus pilu į tam skirtą indą ir išvežu į kaimą, kiauliukai mielai sulapnoja. Niekam ne paslaptis, kai kas verda ir antrą kartą (nors ir šaukiama apie kancerogenus), kai kas naudoja dalį seno, dalį keičia šviežiu. Priklauso nuo aplinkybių, požiūrio ir, manau, nuo finansinių galimybių.
Atsakyti
mano kaštonai. juos darau matyt tam, kad galiausiai išmokčiau gražiai padaryti, bet aš tame reikale netobulėju kažkotais.... g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 07 10, 12:42)
mano kaštonai. juos darau matyt tam, kad galiausiai išmokčiau gražiai padaryti, bet aš tame reikale netobulėju kažkotais....  g.gif

tobulėjat, tobulėjat. Kaštonai labai gražūs. O štai aš niekaip neprisiruošiu prisėsti. Niu, gal kai atostogų išeisiu kitą mėnesį g.gif u labai jau tie kaštonai 4u.gif
Atsakyti
Tai kad dailūs tie kaštonai. Man kaip tik negražu, kai visi vienodi, nucackinti schmoll.gif Skaniausi, kai su cinkeliu kiekvienas - tada nežinai, kuris skanesnis ir kurį griebti laugh.gif
Atsakyti