Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 14, 18:22)
Na va, keliu savo pirma blyna  biggrin.gif  Zinau, kad nedailu, bet kepiau tik susipazinimui su procesu ir vidiniam vartgojimui  biggrin.gif  Skanus, o kita karta bus ir grazus  ax.gif Supratau, kad nemoku jiems lupyciu dailiai nupiest  g.gif  gal patartumet ka? Kaip pacios piesiate?

user posted image

nuostabūs!!! man tokie nesigauna... nors aš ir kiek kitaip darau..
o kaip lūpas nupiešti irgi noręėčiau sužinoti smile.gif įkeliu tobulų kaštonų foto. kas papasakos kaip taip padaryti? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 14, 22:08)
kas papasakos kaip taip padaryti? 

Čia "lūpos" merktos į glaistą, kaip grybukai. O mes juk "piešiam" per maišelius, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 14, 22:19)
Čia "lūpos" merktos į glaistą, kaip grybukai. O mes juk "piešiam" per maišelius, ar ne?  mirksiukas.gif

aš nepiešiu visai smile.gif) pamakaluoju kažką. o kaip tokį kaštoną padaryti nuosekliai, gal žinot Jūs, Tepaluota?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 14, 22:20)
o kaip tokį kaštoną padaryti nuosekliai

Jei jau tepaluota, tai mužikė. Jei mužikė, tai iš kaimo. Jei iš kaimo - tai kaimietiškai "tu" mirksiukas.gif
Kaip daro, nežinau, bet aš tikriausiai įdėčiau kaštoną, sulipinčiau vieną kraštą, padžiovinčiau, merkčiau iki pusės į glaistą, o tada jau apdzibuočiau žaliai.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 14, 22:40)
Jei jau tepaluota, tai mužikė. Jei mužikė, tai iš kaimo. Jei iš kaimo - tai kaimietiškai "tu"  mirksiukas.gif
Kaip daro, nežinau, bet aš tikriausiai įdėčiau kaštoną, sulipinčiau vieną kraštą, padžiovinčiau, merkčiau iki pusės į glaistą, o tada jau apdzibuočiau žaliai.

O sakykit koki glaista darot tiems dzibukams, kaip jus sakot, nes 1 kiausinio baltymas ir 100g c. pudros perskysta g.gif
ir dar , nejo man graziai grybuku koteliu baltymu aptept- ir tepiau ir merkiau ir su teptuku nubraukinejau ir vistiek nejo graziai, jei nubraukinejau, tai ir liko tokie dryziai kaip pas simisimi84, bet jos po to issilygino, mano ne, zodziu, merginos , kazko nedasakot, na neina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 06 15, 20:05)
O sakykit koki glaista darot tiems dzibukams, kaip jus sakot, nes 1 kiausinio baltymas ir 100g c. pudros perskysta g.gif

Jei kalbi apie dzibukus kaštonams, tai aš darau tirštesnį nei grybukams. Tiesiog įkišk degtuką, ištrauk - jei liek spygliukas ir stovi, vadinasi, gerai, jei susileidžia atgal, tai dar trūksta pudros mirksiukas.gif
QUOTE(airius @ 2012 06 15, 20:05)
kazko nedasakot, na neina blush2.gif

Čia reikia atrasti tą konsistenciją pačiai, nes skiriasi ir baltymo dydis, ir kokybė, ir cukraus pudros kokybė. Vieno recepto nėra, tiesiog darai ir matai.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 15, 20:16)
Jei kalbi apie dzibukus kaštonams, tai aš darau tirštesnį nei grybukams. Tiesiog įkišk degtuką, ištrauk - jei liek spygliukas ir stovi, vadinasi, gerai, jei susileidžia atgal, tai dar trūksta pudros  mirksiukas.gif

Čia reikia atrasti tą konsistenciją pačiai, nes skiriasi ir baltymo dydis, ir kokybė, ir cukraus pudros kokybė. Vieno recepto nėra, tiesiog darai ir matai.

Aciu uz issamius atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 14, 22:40)
Jei jau tepaluota, tai mužikė. Jei mužikė, tai iš kaimo. Jei iš kaimo - tai kaimietiškai "tu"  mirksiukas.gif

nieko nesupratau blush2.gif
o kas ten toks kaštonas didelis kažin?
tepaluota, įmesk savo kokių gaminių, noriu apžiūrėti iš arčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 16, 18:48)
nieko nesupratau  blush2.gif

Pakartosiu, nu: prašau kreiptis į mane ne JŪS, o TU smile.gif
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 16, 18:48)
tepaluota, įmesk savo kokių gaminių, noriu apžiūrėti iš arčiau smile.gif

Tai kad jau buvau įmetusi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 16, 21:02)
Pakartosiu, nu: prašau kreiptis į mane ne JŪS, o TU  smile.gif

Tai kad jau buvau įmetusi  unsure.gif

aa čia tavieji. gražu..
aš sakau nesupratau to dažymo principo kaštonų. kad tujinti kaimietes galima, tai supratau, nebijok biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 17, 16:13)
kad tujinti kaimietes galima, tai supratau, nebijok  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

laugh.gif
QUOTE(simisimi84 @ 2012 06 17, 16:13)
aš sakau nesupratau to dažymo principo kaštonų.

Nugi kaip merki į glaistą grybo kotą, taip merki pusiau "sumontuotą" (kai būna likę jau tik žaliai apdzibuot) kaštoną, iki pusės ir nudažai tas "lūpas". Nudžiovini, apdzibuoji žaliai ir viskas.
Atsakyti
Pazaidziau siek tiek, bet kotuku dailaus dazymo vis neivaldau blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti