Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

Iš kokios dar tešlos galėčiau kepti kaštonus? g.gif kad nereiktų medaus, nes namie vos šaukštas likęs, o į parduotuvę nėr kaip išeiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2012 06 13, 08:17)
nu nežinau, galima, gal  g.gif  man kažkaip nehigieniška. gal jau labai gerai išplovus. Manau, kiekviena randa savo.
Gražių ir skanių kepinių visoms  smile.gif
Papildyta:

norėjau paklausti, su kuo tepate glajų ant grybukų? Teptuku, šaukštu, mirkote ar kaip?

teptuku. pakabinu glajaus, dedu ant kotelio ir braukdama apačion pašalinu nereikalingą perteklių. būčiau nufotografavusi, bet pritrūkau trečios rankos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 10:28)
Iš kokios dar tešlos galėčiau kepti kaštonus? g.gif kad nereiktų medaus, nes namie vos šaukštas likęs, o į parduotuvę nėr kaip išeiti blush2.gif

dėkit tiek, kiek turit, jei trūks kokių 20 ar 50 gramų nieko nenutiks.
Atsakyti
Aciu uz patarimus. Vis delto, nusprendziau pabandyti as kastoniuku pasigaminti naudojant riesuteliu keptuve. Pazistama, kuri, pasirodo visus situs grozius nuo vaikystes gamina, patikino, kad is ju ji ir daro. Tesla irgi parekomendavo savo, patikino, kad ilgai laikosi ir skanu. Be to, i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi. Pagal viska, turetu gautis- rutuliukai turetu uzpildyti tustuma. Tai va, viska jau susikepiau, siandiena nudazysiu rutuliukus, o visa kita malevosiu ryt biggrin.gif Papasakosiu, kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 13, 13:39)
Aciu uz patarimus. Vis delto, nusprendziau pabandyti as kastoniuku pasigaminti naudojant riesuteliu keptuve. Pazistama, kuri, pasirodo visus situs grozius nuo vaikystes gamina, patikino, kad is ju ji ir daro. Tesla irgi parekomendavo savo, patikino, kad ilgai laikosi ir skanu. Be to, i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi. Pagal viska, turetu gautis- rutuliukai turetu uzpildyti tustuma. Tai va, viska jau susikepiau, siandiena nudazysiu rutuliukus, o visa kita malevosiu ryt  biggrin.gif  Papasakosiu, kaip sekesi  mirksiukas.gif

man labai įdomu smile.gif įkelti ir foto nepamirškite smile.gif laukiu labai smile.gif
Atsakyti
Sutarta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus. Vis delto, nusprendziau pabandyti as kastoniuku pasigaminti naudojant riesuteliu keptuve. Pazistama, kuri, pasirodo visus situs grozius nuo vaikystes gamina, patikino, kad is ju ji ir daro. Tesla irgi parekomendavo savo, patikino, kad ilgai laikosi ir skanu. Be to, i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi. Pagal viska, turetu gautis- rutuliukai turetu uzpildyti tustuma. Tai va, viska jau susikepiau, siandiena nudazysiu rutuliukus, o visa kita malevosiu ryt  biggrin.gif  Papasakosiu, kaip sekesi  mirksiukas.gif

Ir receptuką gal? ax.gif

Simisimi84 - ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 13 birželio 2012 - 15:05
sveiki, gal pasakytumet koks turebu but glajus jei noriu daryt spyglius ant eziuku, manau tas, kur jus naudojat grybukams , netiks g.gif , perskystas
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 12, 20:40)
Aciu  4u.gif  o kokio skersmens tie pinigeliai turetu but?
kur pirkti tokiu smulkiu raudonu kristaliuku, braskem padengt, jei supratot, ko noriu  unsure.gif

Kaip 5 centų monetos, bus mažiukai kaštoniukai.
O raudoni kristaliukai - tai spalvotas cukrus, yra pirkti, galima ir pačiai nusidažyt.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 10:28)

Neik į parduotuvę, iš manęs pirk rolleyes.gif O šiaip manau, kad iš bet kokios sausainių tešlos.
i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi.

Labai daug laiko tokia terlionė suryja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 13 birželio 2012 - 20:19
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 13, 20:18)
Neik į parduotuvę, iš manęs pirk  rolleyes.gif O šiaip manau, kad iš bet kokios sausainių tešlos.

Labai daug laiko tokia terlionė suryja  unsure.gif

Pajūris?

Aš ir manau, jog su tais rutuliukais ir riesuteliu kepimu daug vargo. snd kepiau medučio lakštus, tai galvojau tą pačią tešlą panaudoti kaštonams, bet nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks, nes paskutiniu metu nieko nespėju ir esu žiauriai išsiblaškius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 22:09)
nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks

Juolab, kad tas sausainis tik formai palaikyti, prapuola jo skonis kremų pataluose. Man apskritai kaštonai, braškės, kukurūzai - tik papuošimui, ne valgymui. Valgydama turiu jausti skonį ir malonumą, o tuose kremuose malonumo man anikokio lotuliukas.gif Grybai, riešutėliai - kitas reikalas rolleyes.gif

Pernai vežėm. Dabar irgi jau yra norinčių, bet kad apsimokėtų mums kelionė, dar šiek tiek trūksta ax.gif
Atsakyti
Pajūris?

Aš ir manau, jog su tais rutuliukais ir riesuteliu kepimu daug vargo. snd kepiau medučio lakštus, tai galvojau tą pačią tešlą panaudoti kaštonams, bet nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks, nes paskutiniu metu nieko nespėju ir esu žiauriai išsiblaškius blush2.gif

prisipirkau medaus, jau baiginėjasi, kai baigsiu pirksiu vėl, pigiai gaunu, galiu ir jumi paimt, po 10lt/kg paskutinį kart mokėjau. iš savo gimtinės, nors medus geras, žinau kur surinktas biggrin.gif tik nežinau po kiek dabar kainus..

o man kaštonai skanu, ta tešla tokia meduolinė, geras skonis. man patinka, o glajus tik pridedsa dar geresnio skonio mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, keliu savo pirma blyna biggrin.gif Zinau, kad nedailu, bet kepiau tik susipazinimui su procesu ir vidiniam vartgojimui biggrin.gif Skanus, o kita karta bus ir grazus ax.gif Supratau, kad nemoku jiems lupyciu dailiai nupiest g.gif gal patartumet ka? Kaip pacios piesiate?

user posted image
Atsakyti