Iš kokios dar tešlos galėčiau kepti kaštonus? kad nereiktų medaus, nes namie vos šaukštas likęs, o į parduotuvę nėr kaip išeiti
QUOTE(raima.ma @ 2012 06 13, 08:17)
nu nežinau, galima, gal man kažkaip nehigieniška. gal jau labai gerai išplovus. Manau, kiekviena randa savo.
Gražių ir skanių kepinių visoms
Papildyta:
norėjau paklausti, su kuo tepate glajų ant grybukų? Teptuku, šaukštu, mirkote ar kaip?
Gražių ir skanių kepinių visoms
Papildyta:
norėjau paklausti, su kuo tepate glajų ant grybukų? Teptuku, šaukštu, mirkote ar kaip?
teptuku. pakabinu glajaus, dedu ant kotelio ir braukdama apačion pašalinu nereikalingą perteklių. būčiau nufotografavusi, bet pritrūkau trečios rankos
Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 10:28)
Iš kokios dar tešlos galėčiau kepti kaštonus? kad nereiktų medaus, nes namie vos šaukštas likęs, o į parduotuvę nėr kaip išeiti
dėkit tiek, kiek turit, jei trūks kokių 20 ar 50 gramų nieko nenutiks.
Aciu uz patarimus. Vis delto, nusprendziau pabandyti as kastoniuku pasigaminti naudojant riesuteliu keptuve. Pazistama, kuri, pasirodo visus situs grozius nuo vaikystes gamina, patikino, kad is ju ji ir daro. Tesla irgi parekomendavo savo, patikino, kad ilgai laikosi ir skanu. Be to, i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi. Pagal viska, turetu gautis- rutuliukai turetu uzpildyti tustuma. Tai va, viska jau susikepiau, siandiena nudazysiu rutuliukus, o visa kita malevosiu ryt Papasakosiu, kaip sekesi
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 13, 13:39)
Aciu uz patarimus. Vis delto, nusprendziau pabandyti as kastoniuku pasigaminti naudojant riesuteliu keptuve. Pazistama, kuri, pasirodo visus situs grozius nuo vaikystes gamina, patikino, kad is ju ji ir daro. Tesla irgi parekomendavo savo, patikino, kad ilgai laikosi ir skanu. Be to, i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi. Pagal viska, turetu gautis- rutuliukai turetu uzpildyti tustuma. Tai va, viska jau susikepiau, siandiena nudazysiu rutuliukus, o visa kita malevosiu ryt Papasakosiu, kaip sekesi
man labai įdomu įkelti ir foto nepamirškite laukiu labai
Sutarta
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 13, 13:39)
Aciu uz patarimus. Vis delto, nusprendziau pabandyti as kastoniuku pasigaminti naudojant riesuteliu keptuve. Pazistama, kuri, pasirodo visus situs grozius nuo vaikystes gamina, patikino, kad is ju ji ir daro. Tesla irgi parekomendavo savo, patikino, kad ilgai laikosi ir skanu. Be to, i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi. Pagal viska, turetu gautis- rutuliukai turetu uzpildyti tustuma. Tai va, viska jau susikepiau, siandiena nudazysiu rutuliukus, o visa kita malevosiu ryt Papasakosiu, kaip sekesi
Ir receptuką gal?
Simisimi84 - ačiū
sveiki, gal pasakytumet koks turebu but glajus jei noriu daryt spyglius ant eziuku, manau tas, kur jus naudojat grybukams , netiks , perskystas
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 12, 20:40)
Aciu o kokio skersmens tie pinigeliai turetu but?
kur pirkti tokiu smulkiu raudonu kristaliuku, braskem padengt, jei supratot, ko noriu
kur pirkti tokiu smulkiu raudonu kristaliuku, braskem padengt, jei supratot, ko noriu
Kaip 5 centų monetos, bus mažiukai kaštoniukai.
O raudoni kristaliukai - tai spalvotas cukrus, yra pirkti, galima ir pačiai nusidažyt.
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 10:28)
Iš kokios dar tešlos galėčiau kepti kaštonus? kad nereiktų medaus, nes namie vos šaukštas likęs, o į parduotuvę nėr kaip išeiti
Neik į parduotuvę, iš manęs pirk O šiaip manau, kad iš bet kokios sausainių tešlos.
QUOTE(DoVuKe @ 2012 06 13, 13:39)
i vidu kastono desiu ne saldainius, o, taip pat pagal jos patarima, kepiau is tos pacios teslos rutuliukus, kuriuos dazysiu sokoladiniu glajumi.
Labai daug laiko tokia terlionė suryja
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 13, 20:18)
Neik į parduotuvę, iš manęs pirk O šiaip manau, kad iš bet kokios sausainių tešlos.
Labai daug laiko tokia terlionė suryja
Labai daug laiko tokia terlionė suryja
Pajūris?
Aš ir manau, jog su tais rutuliukais ir riesuteliu kepimu daug vargo. snd kepiau medučio lakštus, tai galvojau tą pačią tešlą panaudoti kaštonams, bet nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks, nes paskutiniu metu nieko nespėju ir esu žiauriai išsiblaškius
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 22:09)
nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks
Juolab, kad tas sausainis tik formai palaikyti, prapuola jo skonis kremų pataluose. Man apskritai kaštonai, braškės, kukurūzai - tik papuošimui, ne valgymui. Valgydama turiu jausti skonį ir malonumą, o tuose kremuose malonumo man anikokio Grybai, riešutėliai - kitas reikalas
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 22:09)
Pernai vežėm. Dabar irgi jau yra norinčių, bet kad apsimokėtų mums kelionė, dar šiek tiek trūksta
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2012 06 13, 22:09)
Pajūris?
Aš ir manau, jog su tais rutuliukais ir riesuteliu kepimu daug vargo. snd kepiau medučio lakštus, tai galvojau tą pačią tešlą panaudoti kaštonams, bet nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks, nes paskutiniu metu nieko nespėju ir esu žiauriai išsiblaškius
Aš ir manau, jog su tais rutuliukais ir riesuteliu kepimu daug vargo. snd kepiau medučio lakštus, tai galvojau tą pačią tešlą panaudoti kaštonams, bet nusprendžiau, jog ir paprastų sausainių užteks, nes paskutiniu metu nieko nespėju ir esu žiauriai išsiblaškius
prisipirkau medaus, jau baiginėjasi, kai baigsiu pirksiu vėl, pigiai gaunu, galiu ir jumi paimt, po 10lt/kg paskutinį kart mokėjau. iš savo gimtinės, nors medus geras, žinau kur surinktas tik nežinau po kiek dabar kainus..
o man kaštonai skanu, ta tešla tokia meduolinė, geras skonis. man patinka, o glajus tik pridedsa dar geresnio skonio
Na va, keliu savo pirma blyna Zinau, kad nedailu, bet kepiau tik susipazinimui su procesu ir vidiniam vartgojimui Skanus, o kita karta bus ir grazus Supratau, kad nemoku jiems lupyciu dailiai nupiest gal patartumet ka? Kaip pacios piesiate?