Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 02, 08:49)
Į vieną pusę, o kai sudedi tešlą, uždarai keptuvę, geriausia ją iškart apversti. Tešla juk pučiasi  mirksiukas.gif O kokio jos kiekio reikia, bekepdama pamatysit pati  mirksiukas.gif

jazau kaip sudetingai skamba blush2.gif
aciu aciu aciu wub.gif
antradieni jau turesiu bigsmile.gif

labai uzkrete ir suzavejo simisimi84 grybavimai wub.gif
Atsakyti
Ule, tikrai nera sudetinga tuos grybus kepti schmoll.gif mirksiukas.gif As irgi neseniai pirma karta kepiau, trecia keptuve jau gerai atitaikiau tesla. As dedu mazdaug po sauksteli, tesla gerai puciasi. Grybus iskepti lengva ir greita, bet va dazyt - laiko ir kantrybes reikia daug doh.gif
Atsakyti
uoj aciu, zinosiu mazdaug kiek det, gaila gadint ax.gif o keptuve pirkau tam,kad vaikai turetu kur pasireikst biggrin.gif , mano kepimas ju dazymas bigsmile.gif vyrui lieka lenta su vinukais tongue.gif smile.gif
Aciu visom dalinancioms idejas ir patarimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 06 01, 17:31)
Mergaites, o yra kas naudojate keptuves grybuku baltarusiskas 4u.gif  Ar nelimpa, ar patenkintok kokybe ax.gif

http://seija-keptuve...ch/... keptuvė

nes is cia cirviniu blynu keptuve tai visai nekokybiska, klibanti visa ir svyla labai doh.gif  4u.gif

aš čia pirkau voveruškoms kept,bet kokybė tai g.gif ,kad matyčiau tai nepirkčiau,bet kai nemačiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 30, 21:27)
Vaišinkitės smile.gif
user posted image

labai noretumem jusu konsultacijos su aptepimu grybuku... o jus kotelius imerkiat ar aptepat kuom tai? ir kokio skystumo baltas glajus yra? ir del galvytes dazymo.. viena karta istirpdziau sokolada kepiniams bet jis vitiek kietokas tai kai imerki ta galvute tai to sokolado ziauriai daug prilimpa... kaip jus darote? lauksim labai jusu patirties ir patarimu, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2012 06 04, 21:09)
labai noretumem jusu konsultacijos su aptepimu grybuku... o jus kotelius imerkiat ar aptepat kuom tai? ir kokio skystumo baltas glajus yra? ir del galvytes dazymo.. viena karta istirpdziau sokolada kepiniams bet jis vitiek kietokas tai kai imerki ta galvute tai to sokolado ziauriai daug prilimpa... kaip jus darote? lauksim labai jusu patirties ir patarimu, aciu smile.gif

labai mielai padėčiau, bet jau gal tris kartus pasakojau kaip dažau grybukus, net kelių cm pločio mano teptukas bigsmile.gif ... ir šioje temoje kalbėjau. paieškokit mano žinutėse. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 05 18, 12:44)
Jums nesunku su tokiom kept? Aš esu kepus kartą,nieko neišėjo,tešla pučias,formelės išsiskiria  unsure.gif gal jūsų kaip nors užsidaro jos,užsirakina?

Siandien isbandziau riesuteliu formeles. Nieko ten sunkaus. Su saukstu dejau tesla i formele, prispaudziau prie sieneliu. Tiesa, reikia deti nepilna formele, nes tesla pakyla. Iskepus apipjausciau, palyginau krastus ir sulipinau su Rududu.
Formeles i orkaite dedamos atskirai, neuzsidaro.

QUOTE(Aglėja @ 2012 05 18, 12:56)
Jei kepsit,laukiu atsiliepimu ir nuotraukų tuomet  bigsmile.gif ir patarimų  biggrin.gif

Atsiprasau, nuotrauku neidesiu. Padariau viena, bet sakyciau netikusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 06 06, 21:59)
Siandien isbandziau riesuteliu formeles. Nieko ten sunkaus. Su saukstu dejau tesla i formele, prispaudziau prie sieneliu. Tiesa, reikia deti nepilna formele, nes tesla pakyla. Iskepus apipjausciau, palyginau krastus ir sulipinau su Rududu.
Formeles i orkaite dedamos atskirai, neuzsidaro.
Atsiprasau, nuotrauku neidesiu. Padariau viena, bet sakyciau netikusi doh.gif

bigsmile.gif ačiū už komentarus bent,gal bus kita karta nuotrauku,nesvarbu rolleyes.gif na,reiks mėgint ir man kept ax.gif
Atsakyti
Kepant formelėse reikia labai plonai iškloti tešlą ir geriau daryti trapesnę, taip vadinamą "smėlinę", ji ne taip pučiasi.
Atsakyti
Merginos as noriu jusu paklausti, gavau dovanu palikima senoviniu keptuviu, riesutelius ir grybukus, tai suprantu kaip daryti. O jus man pasakykit ka su tokia forma galima padaryti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutyte11: 07 birželio 2012 - 17:07
QUOTE(rutyte11 @ 2012 06 07, 18:06)

As isivaizduoju, kad galima iskepti abi anties puseles ir suklijuoti. Gausis ciela antis biggrin.gif Bus galima ir pastatyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 06 07, 17:29)
As isivaizduoju, kad galima iskepti abi anties puseles ir suklijuoti. Gausis ciela antis biggrin.gif Bus galima ir pastatyti biggrin.gif

isiterpsiu ir as- man rodos, cia pilama i viena puse teslos, uzdedama kita puse ir kepama.bent kazkas man taip pasakojo. 4u.gif
Atsakyti