Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(Aglėja @ 2012 05 18, 12:56)
Jei kepsit,laukiu atsiliepimu ir nuotraukų tuomet  bigsmile.gif ir patarimų  biggrin.gif

gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2012 05 18, 10:33)
sveikos kas kepat riešutėlius turiu tokį klausimą
kas geriau

http://seija-keptuve...tuve-75-lt.html

ar

http://seija-keptuve.../...0orkaitėje

Keptuveje patogiau kepti ax.gif
Atsakyti
Pakeliant tema imesiu savo nuraskytus kukuruzus lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 21, 22:21)
Pakeliant tema imesiu savo nuraskytus kukuruzus  lotuliukas.gif

Labai nuostabus, labai grazus thumbup.gif , gal papasakosit kaip daret, kokia tesla naudojot 4u.gif
Bandziau ir as kept grybukus pirma karta, bet kazkas nelabai man gavos, zinoma ir kibo, ir dege, zodziu tik paskutine keptuve gavos gera, kol as su ja perpratau doh.gif ., kepiau kur receptas su medum, bet kazkas netaip, tikejaus kitokiu...sakykit , merginos, kurios daugiau juos kepat, koki pagrinde recepta naudojat grybukams...ir dar , uzsisakiau keptuve is firmos, na kur adresiukas yra cia imestas, tai nelabai patenkinta keptuves isvaisda, mokejau 65lt, tai galvoju reikejo gal geriau sumoket brangiau ir uzsisakyt uz 85lt, minejo tiekeja, kad tos brangesnes kokybiskesnes, ir internete raso, na bet galvoju keptuve gi keptuve, kas ten gali skirtis, o skirtumas yra, pats isliejimas man toks nekokybiskas, toks kaip randuotas,, grybukai gaunas nelygus, nu zodziu, jei buciau macius, tai pirkus tikrai nebuciau, bet yra kaip yra, teks tenkintis tuo ka turiu, tai sakau dabar recepta koki gera susirast, vaikystej kai valgiau, tai buvo tokie kaip meduolis, bet cia ne toki uzskaiciau, netas, gal kas patarsit, busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Eilini karta kazka pridirbau biggrin.gif vakar kepiau grybukus (rrecepta radau sm), pagal kuri visada kepdavau, kadangi buvo nurodyti 5 kiausiniai visai normai, as gi gudrocka ikaliau 3 ant puses normis , jie gal m ar l dydzio, kaimiski, zodziu naminiai biggrin.gif naturaliau uz naturaluma biggrin.gif iskepiau ir sakau reikia paragauti, ka jus pasakysit...man asmeniskai labai jau tas kiausas jauciasi, sakau gal kai pasidengs baltyminiu glajum ir sokoladu, tas skonis kiek susvelnes ar pranyks... Negi mest lauk?
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 05 22, 22:06)
Labai nuostabus, labai grazus thumbup.gif , gal papasakosit kaip daret, kokia tesla naudojot 4u.gif

Dekui uz pagyras!
Dariau is Meducio torto teslos likucio netgi,ne specialiai maisiau.Gavosi tikrai labai skanus ir dar svarbu ne per kieta aisinga pasidaryt,tai skaniai,traskiai kandasi ir tirpsta burnoj:)
Atsakyti
Labas merginos.... kaip reikia jusu pagalbos !!! Jau grybukai sutepti su baltu glajum... reikia rudo.. issitirpinau konditerini sokolada ir merkiu i ji, bet gaunasi ziauriai storas sluoksnis to sokolado... o kaip ji butu ir su kuo galima praskiest truputi kad skystesnis jis butu??? ne sissivazduoju kad tikrai negali but jis toks storas sluoksnis ant to grybuko smile.gif labai lauksiu jusu patarimo... nes esu eigoje darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambute @ 2012 05 26, 17:25)
Labas merginos.... kaip reikia jusu pagalbos !!! Jau grybukai sutepti su baltu glajum... reikia rudo.. issitirpinau konditerini sokolada ir merkiu i ji, bet gaunasi ziauriai storas sluoksnis to sokolado... o kaip ji butu ir su kuo galima praskiest truputi kad skystesnis jis butu??? ne sissivazduoju kad tikrai negali but jis toks storas sluoksnis ant to grybuko smile.gif labai lauksiu jusu patarimo... nes esu eigoje darbo smile.gif

paskystink grietinėle arba pienu arba visų geriausia tai brendžiu
Atsakyti
QUOTE(KodėlManęsČiaNėra @ 2012 05 26, 17:56)
paskystink grietinėle arba pienu arba visų geriausia tai brendžiu

Grietinele arba pienas skystinimui man netiko, susoko i nerealiai kieta mase, jau visai nebetinkama aptepimui. Geriau paskystint trupuciu aliejaus. O brendziu skystint nebandziau
Atsakyti
Vaišinkitės smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 30 gegužės 2012 - 21:28
Simisimi, fantastika! Mano svajone... Tik kad keptuviu vis nenusiperku
Atsakyti
Gal kas žinot ,kur įsigyti voveraitės arba gėlytės formelę ant kotuko?
Ačiū
Atsakyti