QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 21, 22:21)
Pakeliant tema imesiu savo nuraskytus kukuruzus
Labai nuostabus, labai grazus
, gal papasakosit kaip daret, kokia tesla naudojot
Bandziau ir as kept grybukus pirma karta, bet kazkas nelabai man gavos, zinoma ir kibo, ir dege, zodziu tik paskutine keptuve gavos gera, kol as su ja perpratau
., kepiau kur receptas su medum, bet kazkas netaip, tikejaus kitokiu...sakykit , merginos, kurios daugiau juos kepat, koki pagrinde recepta naudojat grybukams...ir dar , uzsisakiau keptuve is firmos, na kur adresiukas yra cia imestas, tai nelabai patenkinta keptuves isvaisda, mokejau 65lt, tai galvoju reikejo gal geriau sumoket brangiau ir uzsisakyt uz 85lt, minejo tiekeja, kad tos brangesnes kokybiskesnes, ir internete raso, na bet galvoju keptuve gi keptuve, kas ten gali skirtis, o skirtumas yra, pats isliejimas man toks nekokybiskas, toks kaip randuotas,, grybukai gaunas nelygus, nu zodziu, jei buciau macius, tai pirkus tikrai nebuciau, bet yra kaip yra, teks tenkintis tuo ka turiu, tai sakau dabar recepta koki gera susirast, vaikystej kai valgiau, tai buvo tokie kaip meduolis, bet cia ne toki uzskaiciau, netas, gal kas patarsit, busiu labai dekinga