Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs grybukai, riešutėliai, voveruškos

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 08:25)
sveikos merginos.

siektiek fantazijos ir is sausainiu stai ka galima padaryt smile.gif

labai labai grazu
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 05 11, 20:36)
Merginos, kur gaut sito glajaus? Niekur nerandu pirkti, gal nebebuna?  doh.gif

user posted image

tai kad jo pilna visur.. kur kažin ieškojote ir neradote... norfa, rimi, maxima.. visur yra.. aš tai paiimu dėžę kai akcija būna ir pakanka iki kitos akcijos smile.gif man grybukams jis pats pačiausias, nes tos šokolado tabletės man nepatiko ir nepasitesino...
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 15, 11:25)
sveikos merginos.

siektiek fantazijos ir is sausainiu stai ka galima padaryt smile.gif

Norejau paklausti ar tie masai kur idejot nuoroda tikrai nemokasmas atsiuntimas? as angliskai ne bumbum blush2.gif

taip, siuntimas tikrai nemokamas, bent jau buvo prieš mėnesį. daug ką sakiausi iš ten
Atsakyti
Ismeginau si ta naujo man ax.gif Cia pirmas blynas, tikiuosi kita kart bus geriau smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 05 17, 21:02)
Ismeginau si ta naujo man  ax.gif  Cia pirmas blynas, tikiuosi kita kart bus geriau  smile.gif

Atrodo labai skaniai, o kaip jums, ar patiko skonis, pagal koki recepta kepet..
klausiu, nes laukiu atkeliaujant ir as tokios keptuves ir grybuku, tai reiks bandyt kept ir aisku receptukus ziurineju...ir dar - ar tu riesuteliu niekas niekaip nepuosia, man jie tokie kaip nebaigti, grybai su baltu glajum, sokoladu, o jie tik tokie turi but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 05 17, 23:16)
Atrodo labai skaniai, o kaip jums, ar patiko skonis, pagal koki recepta kepet..
klausiu, nes laukiu atkeliaujant ir as tokios keptuves ir grybuku, tai reiks bandyt kept ir aisku receptukus ziurineju...ir dar - ar tu riesuteliu niekas niekaip nepuosia, man jie tokie kaip  nebaigti, grybai su baltu  glajum, sokoladu, o jie tik tokie turi but blush2.gif

Kepiau pagal si recepta, gavosi isties daug, apie 140 riesuteliu, o rududu idarui sunaudojau kilograma...sakyciau daugokai, bandziau maziau deti, bet tada neuzsiklijuoja.... O skonis, gal ir nieko, bet kita kart meginsiu kita recepteli smile.gif
400 g. margarino
1,5 stiklinės cukraus
6 kiaušiniai
3 valgomi saukstai majonezo (Maggi), bet as dejau koki turejau
0,5 arbatinis šaukštelis sodos
1 valgomasis šaukštas acto
0,5 arbatinis šaukštelis druskos
6 stiklines miltų
2 bonkutes sutirstinto kondensoto pieno (reikia paskui virti 2,5val.) gal tiktu ir RUDUDU ar karamelizotas, bet nesu bandziusi
Atsakyti
Laba
Norejau paklausti. Kai kepat riesutelius, i formele pilnai pridedat teslos ar paliekat viduriuka tuscia idarui? Noriu pabandyti issikepti, tik nezinau kaip ka daryti... doh.gif Tiesa, pas mane ne keptuve, o atskiri riesuteliu kevaleliai.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2012 05 18, 10:59)
Laba
Norejau paklausti. Kai kepat riesutelius, i formele pilnai pridedat teslos ar paliekat viduriuka tuscia idarui? Noriu pabandyti issikepti, tik nezinau kaip ka daryti... doh.gif Tiesa, pas mane ne keptuve, o atskiri riesuteliu kevaleliai.

Tai juk visos keptuves tokios- kevaleliai, o po to lipina. kazkur maciau, tai maza rutuliuka padaro ir viskas, susispauzdama keptuve suspaudzia ir viskas, padaro forma, o kiek daug det, tai reikia megint......as cia pasakoju, o pati ne kart dar nekepiau lotuliukas.gif , laukiu keptuves mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos kas kepat riešutėlius turiu tokį klausimą
kas geriau

http://seija-keptuve...tuve-75-lt.html

ar

http://seija-keptuve.../...0orkaitėje
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2012 05 18, 11:16)
Tai juk visos keptuves tokios- kevaleliai, o po to lipina. kazkur maciau, tai maza rutuliuka padaro ir viskas, susispauzdama keptuve suspaudzia ir viskas, padaro forma, o kiek daug det, tai reikia megint......as cia pasakoju, o pati ne kart dar nekepiau lotuliukas.gif , laukiu keptuves mirksiukas.gif

Pas mane tokios formeles-kevaleliai, o ne keptuve.
http://public.fotki....eliai-jpg2.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 18 gegužės 2012 - 11:05
QUOTE(Neringiux @ 2012 05 18, 12:05)
Pas mane tokios formeles-kevaleliai, o ne keptuve.
http://public.fotki....eliai-jpg2.html

Jums nesunku su tokiom kept? Aš esu kepus kartą,nieko neišėjo,tešla pučias,formelės išsiskiria unsure.gif gal jūsų kaip nors užsidaro jos,užsirakina?

Dabar galvoju apie normalia riešutukų keptuvę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aglėja @ 2012 05 18, 12:44)
Jums nesunku su tokiom kept? Aš esu kepus kartą,nieko neišėjo,tešla pučias,formelės išsiskiria  unsure.gif gal jūsų kaip nors užsidaro jos,užsirakina?

Dabar galvoju apie normalia riešutukų keptuvę  ax.gif

As dar nekepusi jose. Radau pas mama dezute nauju kevaleliu, galvoju isbandysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 18 gegužės 2012 - 11:49
QUOTE(Neringiux @ 2012 05 18, 12:48)
As dar nekepusi jose. Radau pas mama dezute nauju kevaleliu, galvoju isbandysiu.

Jei kepsit,laukiu atsiliepimu ir nuotraukų tuomet bigsmile.gif ir patarimų biggrin.gif
Atsakyti