QUOTE(airius @ 2012 05 17, 23:16)
Atrodo labai skaniai, o kaip jums, ar patiko skonis, pagal koki recepta kepet..
klausiu, nes laukiu atkeliaujant ir as tokios keptuves ir grybuku, tai reiks bandyt kept ir aisku receptukus ziurineju...ir dar - ar tu riesuteliu niekas niekaip nepuosia, man jie tokie kaip nebaigti, grybai su baltu glajum, sokoladu, o jie tik tokie turi but
Kepiau pagal si recepta, gavosi isties daug, apie 140 riesuteliu, o rududu idarui sunaudojau kilograma...sakyciau daugokai, bandziau maziau deti, bet tada neuzsiklijuoja.... O skonis, gal ir nieko, bet kita kart meginsiu kita recepteli
400 g. margarino
1,5 stiklinės cukraus
6 kiaušiniai
3 valgomi saukstai majonezo (Maggi), bet as dejau koki turejau
0,5 arbatinis šaukštelis sodos
1 valgomasis šaukštas acto
0,5 arbatinis šaukštelis druskos
6 stiklines miltų
2 bonkutes sutirstinto kondensoto pieno (reikia paskui virti 2,5val.) gal tiktu ir RUDUDU ar karamelizotas, bet nesu bandziusi